Analna stimulacija za hetero muškarce

Analna stimulacija za hetero muškarce

Postoji općeprihvaćena spoznaja od strane većine heteroseksualnih žena i muškaraca kako su muškarci koji uživaju u analnoj stimulaciji „gay“ ili u najmanju ruku biseksualci.

To, jednostavno, nije istina!

Da pojasnimo:
Većini muškaraca, kada bi u potpunosti prihvatili svoje tijelo, bilo bi posve prirodno osjećati zadovoljstvo prilikom masaže prostate i analne regije.
Razlog je taj što ovdje završavaju mnogi živčani ogranci, pa je rektum i analno područje iznimno seksualno osjetljivo.

Zapamtite: Ono što vam pruža ugodu su živčani završeci. Vaša seksualna orijentacija nije diktirana određenim činom, odnosno dijelom tijela stimulirajući kojeg doživljavate ugodu. Vaša seksualna orijentacija ovisi isključivo o spolu osobe s kojom želite imati seksualni odnos.

Prostata je muški spolni organ koji luči 1/3 sjemene tekućine. Nalazi se udaljena oko 1,5 cm od ulaska u anus. Kada se stimulira, fiziološki se povećava uzbuđenost, a orgazmi intenziviraju. Bez obzira na spolnu orijentaciju!

Zašto baš tamo? Prostata predstavlja „lansirnu rampu“, žlijezda je to u kojoj se skuplja ejakulat prije no što će biti izbačen pod pritiskom uslijed ejakulacije, eksplozije…
Mnogi muškarci ne žele imati posla sa cijelom tom pričom „tamo dolje“ , jer je društveni tabu taj koji nas uči kako je analno zadovoljavanje znak homoseksualnosti.

No, bez obzira na takve predrasude, mnogo je ljudi i heteroseksualnih parova koji primaju i pružaju si međusobno analnu stimulaciju na različite načine.
Dakle, ako maštate o ženi ili s njom vodite ljubav dok uživate u analnoj stimulaciji, to je evidentan znak heteroseksualnosti.

Uostalom, seksualna orijentacija je daleko manje važna od svijesti i spoznaje da je vaše tijelo – vaše i da u njemu trebate maksimalno uživati!
Postoje specijalne igračke ili masažeri prostate za stimulaciju prostate i analne regije,koji mogu biti vibrirajući ili ne.

Men Only – Prostate Massager Curved

Važno je:

• Da se igračka lako čisti i dezinficira
• Da koristite dovoljnu količinu lubrikanta…analnu stimulaciju bez lubrikanta zaboravite, obzirom na to da u analnoj regiji nema prirodnog podmazivanja
• Da igračka ima bazu kako se ne bi cijela ušla i izgubila se u rektumu

Kombinirajte analnu stimulaciju sa nečim poznatim i ugodnim, kao naprimjer oralnom stimulacijom, tako ćete se najlakše opustiti
Moguće je da pozitivan efekt ne bude postignut od prve, no seks je zabava, zabavljajte se i budite opušteni, zadovoljstvo sigurno neće izostati!

Image: tankist276/Bigstock.com