4 ideje za odličan provod s vibratorom na daljinski

Vibrator na daljinski

Korištenje seksualnih igračaka na daljinu, bilo da se radilo o igračkama na daljinsko upravljanje ili sex gadgetima odličan je način da razbijete rutinu i otkrijete nešto novo i uzbudljivo. Kreiranjem raznih uzbudljivih scenarija istražit ćete nove razine seksa, neovisno koristite li ih sami ili u paru. Zahvaljujući velikom napretku u tehnologiji – od materijala od kojih su izrađene, preko jačine, funkcionalnosti i glasnoće motora do korištenja putem aplikacija, igračke kojima se može upravljati na daljinu su izrazito povećale svoju efikasnost i raznovrsnost primjene u mnoštvu različitih scenarija. Možete ih koristiti u privatnosti svog doma i u javnosti. Možete u detalje prilagoditi pa čak i kreirati vibracije sukladno svojim željama i potrebama ili prepustiti upravljanje partneru koji se nalazi na drugom kraju svijeta.

Igračke s daljinskim upravljanjem se dijele na dvije glavne kategorije. One koji se mogu upravljati putem aplikacija na smartphoneima te one koji imaju vlastite dedicirane daljinske upravljače. Praktički nema vrste igračke kojom se u današnje vrijeme ne može upravljati putem daljinskog upravljača – od bullet, wand i rabbit vibratora pa do penis prstena, butt pluga i masažera prostate.

Daljinski upravljači mogu biti jednostavni uređaji s tipkama kakve biste našli i na samom vibratoru – paljenje, gašenje i mijenjanje različitih funkcija, ali i high-tech uređaji s ugrađenim senzorima pokreta – kako pomičete daljinski upravljač, vibrator reagira.

Donosimo vam četiri ideje za odličan provod s vibratorom na daljinski uz kojeg igre iz privatnosti svoje ložnice možete preseliti bilo kad i bilo gdje.

Solo zabava

Praktičnost vibratora na daljinski se prvenstveno očituje u tome što igračkom ne upravljate pritiskom tipaka na samom uređaju (makar mnogi imaju i tu mogućnost). Namjestite ga kako vam najbolje odgovara, a paljenjem, gašenjem, jačinom i načinima vibracije upravljate pomoću daljinskog upravljača koji vam je u ruci. Ne trebate se savijati kako biste došli do kontrola niti pridržavati igračku rukom. Udobno se namjestite i prepustite užitku.

Mnogim igračkama koje se mogu upravljati putem aplikacije možete sami modificirati i stvarati uzorke vibracija po svom ukusu i željama. Aplikacija vam nudi alat u kojem možete odabrati amplitudu, frekvenciju, jačinu vibracija i stvoriti uzorak kojem će se vibracije pojačavati i smanjivati ili prekidati točno po vašem ukusu. Taj uzorak možete spremiti kako biste uvijek imali idealno orgazmično iskustvo na dohvat ruke.

Igre u javnosti

Podignite seksualno uzbuđenje na novu razinu i ohrabrite se za potpuno drugačiji doživljaj kada iskusite diskretnu stimulaciju u javnosti. Na tržištu postoje vibratori koje možete nositi tako da su u potpunosti neprimjetni i gotovo nečujni – jedino se morate pobrinuti da držite svoje reakcije pod kontrolom kada igračka zavibrira.

Igračke s daljinskim upravljačem su tu ključne kako biste mogli kontrolirati svoj užitak, a da ne trebate prekidati ono što radite ili, ono najvažnije, u javnosti nesuptilno gurati ruke u gaćice i namještati, paliti ili gasiti uređaj. Pritiskom na tipku daljinskog upravljača koji držite u džepu ili diskretnim upravljanjem putem aplikacije na svom pametnom telefonu lako ćete, bez znanja okoline, uživati u vibracijama i doživljavati vrhunce.

Daljinski možete predati i partneru koji će vas držati u neizvjesnosti, jer ne znate u kojem će trenutku pokrenuti vibracije što će podići vaše uzbuđenje na visoku razinu. Dopuštanje partneru da kontrolira vibracije dok ste u javnosti može biti vrlo uzbudljivo kako za vas, tako i za partnera koji će uživati u kontroli.

Mjesto možete odabrati sami, bitno je da se tamo osjećate ugodno. Jedno od najpopularnijih lokacija za ovu vrstu igara je (glasan) klub koji osim prikrivanja zvuka vibracija glazbom pruža i svojevrsnu intimu zbog slabog osvjetljenja.

Ako ne želite u tim trenucima biti okruženi ljudima, park je idealno mjesto za vas. Odaberite klupicu koja je udaljena od drugih i tako ćete uživati bez bojazni da će netko otkriti što zapravo radite. Kino je isto tako dobra ideja – slabo osvjetljenje, ugodna sjedala, a tu su i glasni zvukovi koji će prikriti vaše uzdisaje i tihe zvukove koje proizvodi vaš vibrator. Za one nešto hrabrije i iskusnije u igricama u javnosti postoji još puno mjesta – kafić, restoran, shopping centar, na plaži, piknik u prirodi – ma koje god mjesto vam padne na pamet. Jedino je bitno da ostanete diskretni i da to što se događa u vašim gaćicama ostane slatka tajna između vas i vašeg partnera.

Prije korištenja na javnim mjestima preporučuje se da svakako isprobate vibrator kod kuće kako bi bili sigurni da zvuk nije preglasan (ne više od 50 db), da ostaje sigurno na mjestu dok se krećete, a bilo bi korisno i da se upoznate s mogućnostima vibratora kako bi lakše upravljali daljinskim za što bezbrižnije iskustvo.

Premostite velike udaljenosti

Razdvojenost ne mora nužno značiti i nedostatak intimnosti s partnerom. Seksualne igračke koje imaju mogućnost upravljanja preko aplikacije vam pružaju mogućnost igre u paru i kada ste tisuće kilometara udaljeni – sve što trebate za takvu vrstu intimnosti je pametan telefon i dobra internetska veza. Uređaj jednostavno uparite s telefonom i partneru prepustite kontrolu nad vašim vibratorom preko aplikacije (i vi i partner trebate imati instaliranu aplikaciju).

Pridodate li tome i mogućnost razgovora, chata ili videopoziva, ostvarivanje intimnosti u vezama na daljinu dobiva puno drugačiji smisao.

Prepustite se ritmu muzike za aaaaaaaahhhhhhhhhhh

Upravljanje putem aplikacije vam često pruža i napredne funkcije poput sinkronizacije vibracija s glazbom – možete iskusiti svoje omiljene pjesme na potpuno novi način. Dodate glazbene fajlove u aplikaciju ili se aplikacija poveže s različitim online muzičkim streaming servisima i zabava može početi.

Ako volite partijati, upravljanje glasom i zvukovima je također opcija koju nude neke aplikacije. Igračka će glasove ili zvukove iz okoline pretvoriti u vibracije – osjetite moćne basove u preponama, a igrate li se doma, vibracije mogu pratiti i nježni šapat vašeg partnera za ultimativno iskustvo predigre.

Igračke na daljinsko upravljanje će vam otvoriti potpuno novi svijet užitka. Možete se prepustiti handsfree stimulaciji, dati kontrolu partneru (bio on kraj vas ili na drugom kraju svijeta), prilagoditi vibracije svojim željama, doseći nove vrhunce u javnosti ili pak osjetiti glazbu i zvukove na potpuno novi način.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.