Abeceda seksualnih igračaka

Abeceda seksualnih igracaka

Ne snalazite se među brojnim nazivima, kategorijama i neobičnim napravama? Ako se pitate čemu služi određena igračka ili tip igračaka, Libido.hr abeceda seksualnih igračaka odgovorit će na sva vaša pitanja.

Analne kuglice

Anal Fantasy – Boyfriend Beads analne kuglice

Jedne od najpopularnijih igračaka za otkrivanje analne stimulacije, analne kuglice su niz kuglica jednakog ili postepeno sve većeg promjera koje omogućuju otkrivanje novih, fantastičnih načina podražaja tijekom seksa ili masturbacije, te pojačavanje intenziteta orgazma izvlačenjem u trenutku klimaksa.

Analni dildo
Cal Exotics - Boundless 11,5 cm Slim

 

Analni dildo dizajniran je specijalno za analnu upotrebu te se razlikuje od standardnog dilda. Najčešće su manjeg opsega te uz dodanu reljefastu ili kugličastu strukturu za dodatnu stimulaciju. Dolaze s proširenom bazom koja osigurava da ostanu tijekom korištenja ne uđu preduboko.

Analni vibrator
Fifty Shades of Grey – Vibrirajući butt plug

 

Poput analnog dilda, i analni vibrator je dizajniran posebno za analnu upotrebu. Uži su, suženog vrha za lakšu insertaciju te proširene baze koja osigurava da ostanu na mjestu. Prodorne vibracije stimuliraju živčane završetke sfinktera i rektuma bilo tijekom seksa, predigre ili masturbacije.

Ball Stretcher

Cal Exotics – Alpha Scrotum Ring

Ball stretcheri pripadaju bondage opremi, nose se oko skrotuma i njihov je cilj pritisnuti testise prema dolje ili ih razdvojiti.

Bič

X-Play – Master Bič, ljubičasto/crni

Bič je tip udaraljke s jednim vrhom napravljen od fleksibilnijeg materijala (poput kože, umjetne kože, gume i sl.) i namijenjen iskusnijim korisnicima.

Boje za tijelo

Jestive boje za tijelo

Dodatak za predigru. Omogućuje crtanje po partnerovom tijelu, a određene boje za tijelo su i jestive, što daje dodatnu erotičnu dimenziju.

Bondage setovi

Pornhub - Ultimate Bondage Set

Setovi od nekoliko igračaka ili bondage dodataka u kojem po povoljnijoj cijeni možete dobiti sve potrebno za odigravanje nekog scenarija – vašeg prvog bondage iskustva, igre osjetila, analne stimulacije, različitih bondage scena i slično.

Bondage svijeće

Fetish Collection - Hot Wax Candles

Posebne svijeće s nižom točkom gorenja, tako da je njihovim voskom moguće pružati slatki osjećaj peckanja na koži bez da opečete partnera/icu.

Bondage traka

Fetish Fantasy - Pleasure Tape, 9 m

Specijalna vrsta ljepljive trake koja se lijepi sama za sebe, ne i za kožu, i tako omogućuje kompleksnije vezanje.

Bullet vibrator

PowerBullet – Bullet Point

Jedna od najpopularnijih seksualnih igračaka, bullet vibrator karakteriziraju male dimenzije, velika snaga i visoka razina svestranosti – od solo igre do predigre, od istraživanja erogenih zona do precizne stimulacije klitorisa do orgazma.

Butt Plug

Anal Fantasy – Silikonski Butt Plug, mini

Butt plug ili analni čepić je jedna od najpopularnijih analnih igračaka. Često imaju blago suženi vrh kako bi se olakšalo umetanje, postepeno zadebljanje te ponovo suženi dio gdje ih anus “drži” i proširenu bazu koja osigurava da plug ostane na mjestu. Popularni su za nošenje tijekom seksa ili masturbacije kod žena i muškaraca jer pojačavaju intenzitet orgazma.

Butt Plug / vibrator / dildo na napuhavanje

Seven Creations – Inflatable Vibrator

Butt plug ili vibrator na napuhavanje popularan je kod ljubitelja osjećaja ispunjenosti koji ne žele ili ne vole osjećaj penetracije igračke velikog opsega ili za one koji žele postepeno dodavati intenzitet stimulacije.

Butterfly vibrator

Cal Exotics - Silicone Remote Venus Butterfly

Poznat i kao „leptirić”, butterfly vibrator dizajniran kako bi se mogao nositi u gaćicama ili pomoću pojasa, pri čemu pruža direktnu stimulaciju klitorisa i stidnih usana. Neki su modeli napravljeni i za diskretnu igru u javnosti zahvaljujući daljinskom upravljaču ili kontroliranjem preko aplikacije.

Chastity play

CB 6000 Chastity Cage

Chastity igračke služe onemogućavanju seksualne stimulacije za nosioca, a mogu biti u obliku pojasa, harnessa ili cagea. Mogu biti namijenjeni kratkotrajnom ili dugotrajnom nošenju, a njihov je cilj izazvati seksualnu frustraciju kako bi se pojačao intenzitet stimulacije nakon nošenja.

Crop

Fetish Fantasy – Little Heart Flapper

Crop ili jahači bič je vrsta udaraljke čiji je dio koji dolazi u kontakt s kožom vrlo male površine, stoga je jačina udarca usmjerena na mali dio kože i bol je intenzivnija.

Delay gelovi

Pjur – Superhero serum, 20 ml

Delay gelovi su preparati koji smanjuju osjetljivost penisa i na taj način omogućuju odgodu ejakulacije.

Dildo

NS Novelties Coloursoft - Soft dildo, 13 cm

Dildo je jedna od najstarijih i najpopularnijih igračaka, dolazi u mnogo boja, oblika i veličina i idealan je odabir za ljubitelje penetracije i osjećaja ispunjenosti.

Dual density tehnologija

Lovetoy - Dual Layered Silicone Dong, 18 cm

Dual density je primjena dvije vrste materijala različite gustoće kako bi se postigao najrealističniji mogući osjećaj pri penetraciji – čvršća, ali elastična jezgra pokrivena je mekanim i nježnim slojem što pruža osjećaj poput pravog penisa u erekciji.

Dvostrani / dvostruki dildo

Fetish Fantasy Elite – Dvostrani dildo, 33 cm

Vrsta dužeg dilda kojem su oba kraja namijenjena penetraciji. Mogu biti posve ravni, kojem su krajevi namijenjeni zajedničkoj penetraciji, te oni C oblika, koji se mogu koristiti u paru, ali i samostalno.

Elektrostimulacija
Anal Fantasy - Electro Stim Prostate Vibe

 

Elektrostimulacija može biti implementirana u bilo koju seksualnu igračku (od dilda, butt pluga, vibratora, penis prstena, štipaljki za bradavice…) i njome izazivate senzacije poput vibracije, no mnogo prodornije, što izaziva grčenje mišića. Igračke s elektrostimulacijom dolaze s nekoliko stupnjeva jačine, tako da intenzitet možete prilagoditi svojim željama.

Flogger

Fifty Shades of Grey - Satin Flogger

Flogger je vrsta biča s puno resa, njegov udarac se raspršuje na više mjesta i proizvodi intenzivnu, oštru bol, no može se koristiti i u igri osjetila jer njegovim vršcima možete stimulirati kožu.

Gag

Sex and Mischief – Ball Gag

Gag je dio bondage opreme čiji je cilj spriječiti govor, ograničiti pokrete ustima ili natjerati partnera da ostavi usta otvorenim. Osim ušutkavanja, svrha gaga je natjerati onoga tko ga nosi da svoje želje izrazi na neki drugi način, dok dominantna strana to mora znati prepoznati.

G-spot vibrator

G-spot vibrator

Vibratori specijalno dizajnirani za stimulaciju G-točke imaju zakrivljen ili zadebljan vrh koji lakše dohvaća i stimulira G-točku, bilo samom penetracijom, bilo vibracijama.

Handsfree / mega masturbator
Pipedream Extreme – Fuck Me Silly Masturbator 2

Handsfree masturbator je većih dimenzija, oblikovan poput torza ili određenih dijelova tijela. Zbog veličine i težine i žene i muškarci ga mogu koristiti bez upotrebe ruku, tako da pruža izrazito realističan osjećaj.

Hog tie

Fetish Fantasy - Extreme Hog-Tie

Hog tie je vrsta poveza u bondageu koja uključuje vezanje zglobova na rukama i nogama zajedno kako bi se u potpunosti spriječio pokret.

Igre za parove

Kheper Games - Good Times Here We Cum

Različite vrste igara čiji je cilj učiniti predigru raznovrsnijom, odnosno kroz zabavu potaknuti parove na nove i drugačije seksi aktivnosti. Kod većine se radi o izvršavanju zadataka, što je idealno za ostvarenje tajnih fantazija.

Intimni tuš / klistir

Seven Creations – Squeeze Clean - Anal douche

Proizvod za održavanje intimne higijene prije analnog seksa sastoji se od mekanog spremnika za tekućinu i nastavka koji se umeće u anus. Njime na siguran način ispirete rektum i pripremate se za analne igre bez iznenađenja.

Kegel kuglice

Rianne S – Kegel Balls Set

Kegel kuglice olakšavaju izvođenje Kegelovih vježbi kojima se osnažuju vaginalni mišići iz niza razloga – snažniji vaginalni mišići dovode do jačih i češćih orgazama, pomažu vratiti tonus vaginalnim mišićima (nakon poroda ili u kasnijoj životnoj dobi) te sprečavaju probleme s inkontinencijom.

Klasični vibrator

The Collection - Classic Slim Vibe

Klasični vibrator je falusnog oblika, no posve ravan i nerealističan. Vibrira cijelom dužinom, često ima sužen vrh koji se može koristiti za preciznu stimulaciju klitorisa i drugih erogenih zona. Mogu biti posve glatki ili s naboranim teksturama i najčešće su napravljeni od tvrdih, krutih materijala tako da dobro prenose vibracije.

Lateks

Lateks rublje

Lateks je prirodni materijal specifičnih svojstava – mirisa i elastičnosti – poznat po karakterističnom visokom sjaju koji dobiva laštenjem posebnim sredstvom ili silikonskim lubrikantom.

Lay-on vibrator
Lelo - Nea 2

 

Stimulator klitorisa posebno dizajniran kako bi se na njemu ležalo, što je idealno za žene koje i inače preferiraju masturbaciju u toj pozi.

Lisice

X-Play – Ljubavne lisice

Popularno sredstvo za vezanje može doći kao “klasične” lisice, dakle metalne, s ključićem i mehanizmom za otpuštanje, te kao meke lisice od čvrstog tekstila. Bez obzira na koje se odlučite, riječ je o svestranoj igrački za svaku igru osjetila, predigru ili bondage scenarij.

Lisice za vrata

Ouch - Door Restraint Kit

Lisice za ruke s dodatkom pojasa kojima se učvršćuju na zatvorena vrata. Pomoću njih je moguće u uobičajenom ambijentu bez trajnih instalacija napraviti bondage igraonicu.

Lubrikant

Pjur - Basic Waterbased 100ml

Neizostavni uz brojne seksualne igračke (vibrator, dildo, Kegel kuglice, masturbator…) i pri analnom seksu, lubrikanti se sve više koriste i u predigri i u seksu jer pružaju ugodniji, sklizak osjećaj.

Luksuzni vibrator

Lelo – Elise 2

Luksuzni vibratori uključuju iznimnu pažnju pridodanu na dizajn, korištenje najboljih materijala te izvanrednu tehnologiju i / ili tehnološke inovacije uz nešto višu cijenu.

Lutke

lutka

Ljubavne lutke na napuhavanje su vrsta pristupačnih masturbatora koji omogućuju ostvarenje seksualne stimulacije i penetracije u položajima gotovo identičnim onima s partnerom. Skuplje lutke napravljene su od vrhunskih, realističnih materijala koji podsjećaju na pravo ljudsko tkivo.

Ljubavne kocke

Kama Sutra ljubavne kockice

Jedna od najpopularnijih igara za parove – najčešće je riječ o dvije ili tri kocke koje diktiraju radnju, pozu ili lokaciju te se bacanjem očekuje izvršavanje scenarija koji smo dobili.

Ljuljačka za seks

Fetish Fantasy – Spinning Fantasy Swing

Kao vrsta namještaja za seks, ljuljačke za seks pružaju mogućnost usavršavanja poza ili otkrivanja posve novih. Razlikujemo ljuljačke koje je potrebno fiksirati u strop te one “pomične”, koje se bez bušenja privremeno okače na, primjerice, vrata.

Masažer prostate

prostata

Analna igračka dizajnirana specijalno kako bi pronašla i stimulirala prostatu, smještenu u anusu. Stimulacija ili “mužnja” prostate pruža snažnije orgazme, a uz malo vježbe, i orgazam u potpunosti bez podražaja penisa. Najčešće su u obliku slova C, gdje je jedan krak dizajniran za stimulaciju prostate a drugi udobno stimulira perineum i drži igračku sigurno na mjestu.

Maska

Fifty Shades of Grey – Masks On set maski

Maske su važna sastavnica igre dominacije i odnosa moći, a osim ukidanja osjetila vida i ukazivanja na submisivnu stranu, upotpunjuju brojne fetish scenarije.

Masturbator

Fleshlight - Flight Commander

Masturbator je vrsta igračke za muškarce koja unapređuje masturbaciju simulacijom osjećaja vaginalne, analne, oralne ili nerealistične penetracije.

Medical fetish

Vaginalni spekulum

Fetiš kojem je u srži sve vezano uz medicinu – bile to naprave, kostimi ili roleplay. U svojoj biti medicinski fetiš se svodi na nadzor nad tijelom submisivnog partnera od strane dominantnog, bilo to kroz igranje uloga, bilo kroz istraživanje tijela alatima poput spekuluma, elektrostimulacije i slično.

Namještaj za seks

Liberator - Flip Ramp

Zbirni naziv za proizvode koji olakšavaju izvođenje poza, dopuštaju nove poze i slično, poput ljuljački za seks, jastuka, spreadera, plahti i slično.

Navlaka / ekstenzija za penis

Fantasy X-Tensions – Perfect Extension

Navlake i ekstenzije za penis su jednostavno i povoljno rješenje za dodavanje stimulacije u penetraciji različitim teksturama, povećanje opsega i/ili duljine penisa i odgađanje ejakulacije.

O-ring
Cal Exotics - Silver Ring Set, 3 kom

 

O-ring je uski prsten koji drži dildo čvrsto na strap-on pojasu.

Ogrlica i povodac

Sportsheets - Kožna ogrlica i povodac

Ogrlica i povodac indikator je odnosa moći u bondageu – submisivni partner ogrlicom dokazuje svoju poziciju, a dominantni ga kontrolira povodcem.

Paddler / slapper

Fifty Shades of Grey - Satin Spanking Paddle

Vrsta čvrste udaraljke od drva, kože ili sličnog manje fleksibilnog materijala koja služi za spanking, udarac boli tupo ali intenzivno, proizvodeći pritom karakterističan zvuk.

Pegging dildo / pegging set

Ouch - Silicone Pegger Strap-On

Dildo specifičnog oblika (suženog vrha i postepenog širenja, zakrivljenog tijela i manjih dimenzija) napravljen za stimulaciju prostate. Riječ je i o promjeni seksualne dinamike gdje žena penetrira u muškarca koristeći strap-on i dildo.

Penis extender

Cal Exotics - Penis Extender

Penis extender je vrsta naprave koja mehanički primjenjuje pritisak na neerektirani penis, šireći tkivo, što kroz duži period vremena i redovito korištenje rezultira dužim penisom i boljom prokrvljenošću.

Penis prsten

Cal Exotics - Dual Rockin' Rabbit

Penis prsten je seksualna igračka čiji je cilj zadržati krv u penisu, što dovodi do jačih i dugotrajnijih erekcija, kao i trenutnog povećanja opsega penisa. Penis prsten s dodatkom bullet vibratora ujedno i pruža dodatnu stimulaciju klitorisa tijekom penetracije.

Penis pumpa

pumpa

Pumpe za penis služe ostvarivanju i zadržavanju erekcije te povećanju penisa (redovitim i dugoročnim korištenjem), a razlikujemo zračne i vodene. Korištenjem pumpe iz cilindra se izvlači zrak i snižava se tlak te dolazi do prokrvljenosti penisa i naoticanja, često van standardnih proporcija, no privremeno.

Peruška

Les Petits Bonbons - Tickle Me peruška

Peruška može biti samo jedno pero (umjetno ili pravo) ili cijeli snop na drški, a služi stimulaciji osjetilnih živaca na koži u igri osjetila.

Pinpoint vibrator
Zumio - X Spirotip

 

Posebno dizajniran vibrator s izuzetno tankim vrhom upotpunjenim manjom kuglicom, čiji je cilj najpreciznija moguća stimulacija klitorisa, perineuma i ostalih erogenih zona.

Povez za oči

Sportsheets - Kožni povez za oči

Povezom za oči ukidamo osjetilo vida, čime se ostala osjetila pojačavaju. Miris, sluh, okus i dodir postaju mnogo intenzivniji i pojačava se osjetljivost, što je odličan temelj za nezaboravnu predigru.

Plahte za seks
EasyToys - PVC plahta, 180 x 200 cm

 

Napravljene od PVC-a ili sličnog nepromočivog materijala, plahte za seks omogućavaju da, koliko god se zaigrate, vaš krevet, kauč ili tepih ne trpe trajne posljedice, odnosno da se prepustite najopuštenijim igrama bez bojazni o mrljama.

Pumpe za klitoris i bradavice

Cal Exotics – Clitoral Pump

Pumpe za klitoris i bradavice proizvode vakuum i pumpanjem omogućuju bolju prokrvljenost. Klitoris, stidne usne ili bradavice se privremeno povećaju i zbog toga je osjetljivost pojačana a orgazam snažniji.

Rabbit vibrator
Nomi Tang – Wild Rabbit

 

Najpopularnija i najprodavanija seksualna igračka na svijetu, rabbit vibrator je vrsta vibratora koji objedinjuje “klasični” vibrator za užitak u penetraciji i stimulaciju G-točke te nastavak za stimulaciju klitorisa. Dolaze sa više vibromotora, ponekad i sa rotirajućim vrhom i rotirajućim kuglicama.

Restrain sustavi
Sportsheets - Under the Bed Restrain System

 

Sustavi za vezanje koje čine setovi lisica za ruke i noge te povezi a koji omogućavaju vezanje partnera za krevet. Postavljaju se ispod madraca, tako da nisu potrebne trajne instalacije.

Rimming plug
Doc Johnson - A Play Experienced Rimmer

 

Butt plug koji na suženju prije baze ima redove rotirajućih kugica. Rotacija kuglica pruža najsličniji osjećaj rimminga (oralne stimulacije analnog otvora) koji je moguće replicirati seksualnom igračkom.

Rotating igračke

Naked Addiction - Rotating & Vibrating Dong, 20 cm

Igračke namijenjene penetraciji čiji se vrh okreće u 360°, pružajući poseban podražaj G-točki ili prostati.

Sex Gadgets

Magic Motion – Smart Kegel Balls

Seksualne igračke različitih vrsta koje uključuju primjenu inovativnih tehnologija poput detektora pokreta, senzora za zvuk i slično ili se mogu kontrolirati putem mobilnih aplikacija, što omogućuje kontrolu na daljinu.

Sex Machine
F-Machine - Pro 4

 

Sex Machine je mehanička naprava za penetraciju. Ritmičke pokrete dilda pokreće električni motor, stoga je osjećaj kao da netko drugi penetrira u vas.

Spekulum

Analni spekulum

Vrsta alata kojeg vezujemo uz medical fetish, a služi istraživanju vagine ili anusa ili opuštanju vanjskog sfinktera za insertaciju većih igračaka.

Squirting igračke

Evolved - Big Shot Vibrating Squirting Dildo

Najčešće realistični vibrator ili dildo s mogućnošću „ejakulacije” na zahtjev zahvaljujući specifičnom mehanizmu.

Stilizirani dildo

Love Rider – Wireless Curve vibrirajući dildo

Stilizirani dildo ne podsjeća na penis, odnosno falusnog je oblika, no bez realističnih detalja, ili su oni vrlo stilizirani (poput stiliziranog glavića koji služi stimulaciji G ili P točke.

Stimulans

Durex - Intense Orgazmic Gel, 10 ml
Stimulansi su preparati čiji je cilj izazvati neki od poželjnih efekata – bolju prokrvljenost i osjetljivost klitorisa za nju, odgodu ejakulacije ili snažnije erekcije za njega.

Stimulator klitorisa

Bloom - The Tulip

Stimulatori klitorisa su igračke manjih dimenzija i stiliziranog i nerealističnog oblika namijenjeni preciznoj stimulaciji klitorisa. Napravljeni su od čvrstih i posve nefleksibilnih materijala i zato odlično prenose vibracije.

Strap-on
RealStuff - Strap on komplet, 21 cm

 

Strap-on se uobičajeno sastoji od pojasa (harnessa) i dilda (običnog ili s utorom) a mogu je koristiti baš svi – žene i muškarci svih seksualnih orijentacija. Strap-on omogućava penetraciju kad ona biološki ili zdravstveno nije moguća, pruža mogućnost zamjene uloga, omogućava dvostruku penetraciju, pruža iskustvo intenzivnijom stimulacijom (većim opsegom ili duljinom) i još mnogo toga.

Strap-on harness

Fetish Fantasy - Perfect Fit Harness

Harness je pojas na koji je moguće pričvrstiti dildo pomoću O-prstena i tako dobiti personalizirani strap-on set. Naime, većina harnessa dolaze s nekoliko O-prstena koji se mogu izmjenjivati, stoga ih je moguće kombinirati s bilo kojim drugim dildom koji ima graničnik.

Strap-on s utorom

Fetish Fantasy – Strap-on s utorom, 28 cm

Vrsta strap-ona namijenjen prvenstveno muškarcima koji omogućavaju odnos ukoliko muškarac pati od erektilne disfunkcije. Utor je najčešće premalen da bi u njega stao penis u erekciji, no to ovisi od modela do modela.

Strapless strap-on

Fun Factory - Share, ljubičasti

Vrsta strap-on dilda namijenjen ženama koji se koristi bez pojasa, a podsjeća na slovo J. Manji kraj dilda žena umeće u vaginu, dok većim može penetrirati u partnericu ili partnera.

Štipaljke za bradavice

Cal Exotics - Playful Tassels Nipple Clamps

Svrha štipaljki jest dodati stimulaciju bradavica tijekom predigre ili seksa a najčešće dolaze s mehanizmom koji omogućava regulaciju pritiska kako bi stimulacija bila točno onakva kakvom je želite.

Štipaljke za klitoris

Fifty Shades Darker - Beaded Clitoral Clamp

Vrsta (najčešće metalnog) dodatka koji se pozicionira oko klitorisa i tako primjenjuje ugodan pritisak ili potiče povlačenje košuljice zbog lakšeg pristupa klitorisu.

Tapping tehnologija

Vive - Cato Pulse G-spot Rabbit
Stimulacija G-točke panelom koji se ritmički pomiče gore-dolje (oscilira) na vrhu igračke.

Thrusting stimulator
Toy Joy - Magnum Opus Thruster

 

Thrusting stimulator u pravilu ne vibrira, već ima motor koji imitira pokrete “unutra-van”.

Uretra štapić / penis plug

Steel Power Tools - Penis Plug s prstenom, 28 mm

Penis plugovi služe stimulaciji uretre. Najčešće su napravljeni od kvalitetnih materijala koje je moguće dezinficirati (poput medicinskog čelika ili silikona) obzirom da moraju biti sterilni kako ne bi došlo do infekcije ili upale.

Uže za bondage

Sportsheets - Silky rope kit

Za razliku od “uobičajenog” kojeg kupujemo u željeznariji, uže za bondage dizajnirano je specifično za upotrebu u bdsm igrama, dakle namijenjeno je vezivanju ljudi. Uže je dovoljno čvrsto da onemogućuje proklizavanje čvora, a i dovoljno fleksibilno da se čvor ne može sam stegnuti. Nadalje, na dodir je glatko i nježno, tako da ne grebe kožu.

Vibrator za parove
We-Vibe Sync

Jedna od novijih seksualnih igračaka, vibrator za parove namijenjen je upotrebi tijekom seksa kako bi se povećala stimulacija klitorisa, kako bi vibracije dodatno začinile penetraciju te za uži osjećaj prilikom penetracije. Najčešće su u obliku slova C, gdje se jedan krak umeće u vaginu, a drugi stimulira klitoris.

Vibrator za prst

Fifty Shades of Grey – Secret Touching Finger vibrator

Vibrator za prst je manjih dimenzija (veličine bulleta) s omčom koja omogućava nošenje na prstu, čime je ugodno i stabilno pozicioniran za masturbaciju, draženje erogenih zona u predigri ili za potpunu stimulaciju klitorisa tijekom penetracije.

Vibrirajuća jaja

LELO – Lyla 2

Dizajnom slična Kegel kuglicama, vibrirajuća jaja zapravo su diskretni manji penetracijski vibratori u obliku jaja idealni za igru u dvoje.

Vibrirajuće gaćice

Toy Joy - Angel Panty Pleaser

Najčešće set manjeg vibratora i gaćica s džepićem, omogućava neometano nošenje i diskretnu stimulaciju klitorisa i stidnih usana.

Wand vibrator / masažer

Toy Joy – Wonder Wand masažer

Vibrator dizajniran po uzoru na sada već klasične masažere, wand vibrator ima veću, često pomičnu “glavu” koja olakšava pristup teže dostupnim mjestima i tako omogućuje masažu cijelog tijela, kao i stimulaciju klitorisa, penisa i erogenih zona. U pravilu su wand vibratori napravljeni sa izuzetno snažnim motorima, tako da su idealni za one koji traže jaču, prodornu stimulaciju.

Warming tehnologija

 

Sposobnost igračke da se zagrije na tijelu ugodnu temperaturu pritiskom tipke.

Wartenberg Wheel

Fetish Fantasy – Ltd Edition – Wartenberg Wheel

Igračka koju povezujemo uz bondage, a koristi se prvenstveno u igri osjetila gdje kotačić s brojnim bodljama draži kožu i pojačava osjetljivost.

Wave tehnologija

Lelo - Soraya Wave

Stimulacija G-točke pomicanjem vrha naprijed-nazad, što imitira pokret prstom kada nekoga zovemo bliže.

Zračni stimulator klitorisa

Lelo - Sona 2

Zračni stimulator klitorisa je specifičan uređaj koji koristi ritmičke zračne pulsacije za podražaj, a pruža osjećaj najsličniji intenzivnom oralnom seksu. Ne ostvaruje kontakt s klitorisom poput vibratora, tako da je idealan za osjetljivije žene kojima smeta direktan podražaj, a odličan je i za višestruke orgazme.