Vodič za početnike – sexy rublje

Sexy rublje

Sexy rublje je odlična stvar – fenomenalan začin u vezi ili braku, iznenađenje partneru koje će zasigurno polučiti rezultate, genijalan poklon boljoj polovici i neophodna stvar za imati u ladici ako ste singl ili u novoj vezi. Sexy rubljem prikazujete sebe u novom svijetlu, iskušavate vlastite granice i kao rezultat, osjećate se samopouzdano i seksi.

Vrste rublja

Sexy rublje može biti tek decentno lascivno ali i beskompromisno nabijeno čistim, sirovom strastima i sve ono između – različito rublje na nas će djelovati na različit način i važno je prepoznati što od rublja tražimo i koji efekt očekujemo da će proizvesti – što na partnera/icu, što na nas same. Ukoliko niste sigurni kojim smjerom krenuti, pitajte se slijedeća pitanja:
što mi je prihvatljivo, do koje granice želim ići
koji su mi aduti – odaberite komad odjeće koji će vaše sexy adute još više naglasiti
u čemu ću se osjećati ugodno
kakav efekt želim ostaviti na partnera/icu

Želite li sexy haljinu koju možete obući i u klub? Spavaćicu ili babydoll koja će naglasiti vaše obline? Mrežasti body za cijelo tijelo koje će vas transformirati u božicu ljubavi? Triko s efektom visokoga sjaja za ultimativni dojam? Set gaćica i grudnjaka za svaku prigodu? Dodatak već postojećem rublju, poput rukavica ili šeširića?

Veličine

Kako znati koja vam veličina odgovara? Na svakom našem proizvodu rublja nalazi se tablica s mjerama – pomoću krojačkog metra provjerite koja vam veličina odgovara. Ukoliko se radi o proizvodu univerzalne veličine, ne morate brinuti, najčešće su napravljeni da odgovaraju većini tijela te su vrlo rastezljivi. Također, važno je i koji oblik tijela imate:

Kruška
• jači bokovi, stražnjica i bedra, kukovi su širi nego ramena
• oblik kruške najčešći je kod žena
• najbolje mu pristaju babydoll-ovi i lagane haljinice koje ističu grudi a stražnjicu komplimentiraju nježnom, prozračnom tkaninom

Jabuka
• naglašenije grudi i struk, vitke noge i bedra
• naglasite grudi ili noge – grudnjak, set grudnjak + tange
• V- izrezom stvorite dojam dužeg torza

Pješčani sat
• uži struk i naglašenije grudi i bedra
• ovaj tip ima mnoge atribute koji zaslužuju pažnju a korzet ili body s halterima vizualno će ih izjednačiti, stavljajući naglasak na prava mjesta
• pokažite obline u pravom izdanju – u odjeći koja nije niti preuska, niti preširoka

Atletski
• manje grudi, uski bokovi i ravan struk
• ne morate ništa prikrivati, naglasak stavite na ruke i noge i stvorite dojam oblina
• obavezni detalji na grudnjaku, različiti materijali i teksture
• poželjni slojevi

Kako koristiti

Kako koristiti sexy rublje čini se samorazumljivim, no ovdje govorimo o nečem drugom – o tome da imate na umu efekt koji želite postići pojedinim odjevnim komadom ili dodatkom rublju. Materijali koji dominiraju sexy rubljem su mrežasti materijali, čipka, wetlook, latex, svila. Svaki će na vašu kožu djelovati drugačije, drugačije ćete se osjećati noseći pojedine materijale i drugačiji će biti sveukupni dojam.

Romantika i erotika
Mrežasti materijali, čipka i svila govore da idemo u smjeru erotike – nekoliko svijeća ili prigušena rasvjeta, latice na krevetu, lagana glazba i suptilno zavođenje. Rublje u ovom skupini više nenapadno komplimentira ljepotu tijela, bajkovito pretvara obrise u siluetu i vrckavo ističe atribute, ali ih najčešće ne pokazuje otvoreno.
U ovu skupini nalazimo haljine, babydoll-ove, decentno donje rublje, spavaćice.

Kratko i jasno – sex
Poglavito je ovdje riječ o mrežastim bodyjima sa otvorima, ali i o nekim odjevnim komadima u čipki i svili – krojevi su hrabriji i otvoreniji, mnogo manje toga je prepušteno mašti i kao rezultat, posve je drugačija dinamika među partnerima. Ruže i romantika ne ukapaju se ovdje pretjerano, kao ni suptilno zavođenje. Žena u mrežastom ili čipkastom bodyju zna što želi i kako to dobiti – očekujte stoga od nje i preuzimanje inicijative i jasnu i glasnu verbalizaciju želja.

Fetish i uniforme
Želite li ostvariti maštariju, svoju ili tuđu, uniforme ili fetish odjeća, najčešće ona visokoga sjaja (engl. wetlook efekt) je svakako temeljni alat. Fetish odjeća i uniforme vaše su ultimativno sredstvo za realizaciju fantazije, ali bi bez fantazije, odnosno maštarija, bile tek običan odjevni predmet. Upregnuti maštom, fetish odjeća i uniforme daju vam novi identitet ili vas oslobađaju i omogućavaju vam igru van uobičajenih granica.

Image:prometeus/Bigstock.com