Načini plaćanja

Plaćanje na Libido.hr moguće je na sljedeće načine:

Pouzećem – (otkupnina) plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja (GLS)
Virman – internet bankarstvo / opća uplatnica
Karticama – online – HT PayWay sustav

Cijena je jednaka za sve načine plaćanja.

Pouzećem – gotovinom
Ukoliko želite platiti dostavljaču prilikom preuzimanja paketa, molimo vas da prilikom narudžbe odaberete plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja.
*Ova vrsta plaćanja nije moguća prilikom preuzimanja paketa u našem skladištu.

Virman / internet bankarstvo / opća uplatnica
Ukoliko plaćate virmanom / internet bankarstvom, pošiljku šaljemo nakon što je uplata vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati. Ukoliko uplatu izvršite u Privredna Banka Zagreb d.d., izbjegavate plaćanje provizije i uplata je vidljiva odmah po izvršenoj transakciji.
Virmansko plaćanje možete odabrati u košarici nakon čega će na vaš email stići potvrda narudžbe i podaci potrebni za uplatu. Ukoliko plaćate iz inozemne banke, sve bankovne troškove transakcije snosi isključivo platitelj.

Karticama online
Libido.hr omogućuje svojim kupcima plaćanje sljedećim kreditnim i debitnim karticama:
Kreditne kartice:
• MasterCard
• Visa
• PBZ Card Premium Visa (bivsi AMEX)
• Diners Club
Debitne kartice
• Maestro

visapremium Mastercard Maestro VISA DINERS

Za plaćanje karticama, Libido.hr internet trgovina koristi HT “Pay-Way“ sustav koji primjenjuje najnovije standarde u zaštiti podataka – Secure Socet Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam.
Djelatnici Libido.hr internet trgovine ni u jednom trenutku nemaju pristup broju kartice, dostupan im je samo broj autorizirane transakcije.
Podaci o karticama ne pohranjuju se u našem sustavu već se broj kreditne kartice direktno provjerava i autorizira u autorizacijskom centru kartične kuće.
Broj kreditne kartice nemojte upisivati nigdje osim u za to predviđeno polje, ne šaljite ga e-mailom niti putem formulara za kontakt.

Ukoliko plaćate kreditnim karticama online, kao mjesto naplate na vašem ispisu računa biti će navedeno “OBELISK – ZAGREB”, nigdje se ne spominje “Libido.hr” ili “Sex Shop”.

Kupnja karticama na rate
Omogućujemo BESKAMATNU kupnju preko interneta na rate putem PBZ Card Premium Visa i Diners kreditnih kartica. U sustavu plaćanja HT PayWay izaberite broj rata ukoliko imate zadovoljen minimalni iznos.

• DINERS od 2 do 12 rata, minimalan iznos kupnje 60 EUR.
• PBZ Card Premium Visa od 2 do 6 rata, mimimalan iznos kupnje 60 EUR.

AmexDinersVisaVisa premium