Vodič za kupovinu poklona za njega

poklon za njega

Kako bismo vam pomogli odabrati savršen poklon za njega, ukratko vam predstavljamo najpopularnije artikle za muškarce.

Masturbator

masturbatori

Masturbacija je, uz pruženi užitak i smanjivanje razine stresa važan čimbenik fizičkog, ali i psihičkog zdravlja. Masturbatori muškarcima pružaju drugačiju razinu užitka i otkrivaju nove i drugačije podražaje te povoljno utječu na seksualnost općenito – stimuliraju maštu, poboljšavaju sposobnost kontrole orgazma i pomažu kod erektilne disfunkcije.

Osim za samostalnu masturbaciju, masturbatori su odličan dodatak predigri i njihovo će korištenje zbližiti partnere i unijeti novu nijansu u odnos.

Masturbatori dolaze u više boja i oblika. Mogu biti posve nerealističnog (poput jajeta) ili iznimno realističnog i vjernog oblika (vagina, anus ili usta) – i odabir između njih je stvar osobnih afiniteta.
Materijali od kojih su izrađeni su u pravilu TPE i TPR plastika. Karakteristike tih materijala su iznimna rastezljivost i mekoća te podatnost, zbog čega određeni modeli stvaraju osjećaj prave kože, uz raznolike i vrlo stimulativne unutarnje strukture. Dva najpoznatija proizvođača masturbatora su Fleshlight i Tenga.

Penis prsten

Hueman - Saturn Vibrating Ring

Penis prsteni zadržavaju krv u penisu i na taj način jačaju erekciju i intenziviraju užitak, ujedno odgađajući ejakulaciju. Također, neki od njih imaju reljefastu vanjsku strukturu koja pruža dodatnu stimulaciju pri penetraciji, a neki jednostavno izgledaju vrlo efektno i macho. Svrha penis prstena je da zadrži krv u tijelu penisa, što rezultira mnogo jačom erekcijom i pojačanim užitkom, kao i odgodom ejakulacije i jačim i intenzivnijim orgazmima.

Penis prsten trebao bi biti adekvatne veličine, na način da steže, ali bez osjećaja nelagode ili boli. Za sve je naše penis prstene naveden unutarnji promjer i opseg, a u opisu proizvoda je navedeno koliko je pojedini prsten rastezljiv.

Ukoliko nekome kupujete prvi penis prsten, preporučujemo da odaberete onaj od rastezljivog materijala koji je u nerastegnutom stanju 0,5 – 1 cm manji u promjeru od promjera penisa. Na taj način prsten neće stegnuti prejako, a izvršavati će svoju funkciju. Početnicima preporučamo prstene od rastezljivih materijala (poput silikona ili TPR-a), dok su čvršći i kruti prsteni (poput metalnih) namijenjeni naprednijim korisnicima.

Masažer prostate

Uživanje u stimulaciji prostate nema veze sa seksualnom orijentacijom – seksualna orijentacija tiče se spola osobe koja nas privlači, a ne što volimo raditi sa svojim tijelom. Stimulacija prostate ima niz zdravstvenih pogodnosti, uz činjenicu da pruža jedinstven tip ugode, čvršće erekcije i drugačije, ali vrlo snažne orgazme.
Masažeri prostate dizajnirani su kako bi lakše pronašli i stimulirali prostatu, odnosno niz živčanih završetaka i kao rezultat pružali nevjerojatan osjećaj i iznimno snažne orgazme.

Masažeri izgledom podsjećaju na slovo C ili obrnuto T – insertacijski krak je zakrivljen kako bi lakše pogađao prostatu, i često ima veće ili manje zadebljanje za stimulaciju rektuma koji pulsira prilikom orgazma. Vanjski dio, baza, osigurava da neovisno o pozi masažer ostane na mjestu. Masažeri mogu dolaziti s manjim bullet vibratorom za intenzivniju stimulaciju.

Penis pumpa

Men Only - Jack Pump penis pumpa

Povećanje penisa i jačanje erekcije čini se kao vjekovna pojava. Penis pumpe i varijacije na taj princip nisu novina, no učinjene su značajne razlike spram početnih modela. Ventili su sad mnogo kvalitetniji, rubovi su obloženi silikonom ili sličnim mekim materijalima kako bi omogućili bolje prijanjanje uz kožu, često postoje sigurnonosni ventili za otpuštanje pritiska. Penis pumpe koriste se iz dva glavna razloga – za postizanje i održavanje erekcije te za povećanje penisa.

Korištenjem penis pumpe iz cilindra se izvlači zrak i snižava se tlak te dolazi do prokrvljenosti penisa i erekcije. Ukoliko je cilj ostvariti erekciju, na penis u erekciji stavlja se penis prsten kako bi zadržao krv u penisu. Ukoliko je cilj povećanje penisa, treba redovito ali pažljivo pumpati kako bi se širenjem spužvastih ćelija penisa omogućila bolja prokrvljenost i veća erekcija.

Postoje vodene i zračne penis pumpe, i dok je korištenje vodenih ugodnije i korisnije za krajnji cilj (tkivo zagrijano toplom vodom se lakše rasteže i puni krvlju), zračne pumpe su povoljnije i ponekad dolaze s mjeračem pritiska što uvelike pomaže dozirati pritisak i kontinuirano provoditi adekvatan trening, što omogućuje dugoročne rezultate.

Najpoznatije vodene pumpe proizvodi Bathmate.

Navlake i ekstenzije za penis

Performance Maxx – Realistična navlaka 7

Navlake i ekstenzije za penis svestran su i ujedno povoljan način za unijeti raznolikost u seksualan odnos. Neovisno želite li samo dodati razigranu teksturu uobičajenoj penetraciji za dodatnu stimulaciju, dodati nekoliko centimentara u duljinu ili opseg penisa za nesvakidašnje iskustvo ili čak nesmetano uživati u odnosu bez obzira na poteškoće s održavanjem erekcije, navlake i ekstenzije su povoljno i efektno rješenje.

Navlake su najčešće izrađene od mekog i rastezljivog materijala (poput silikona ili gume) i njihova je svrha povećati opseg penisa uz dodatnu teksturiranu površinu za stimulaciju drugog partnera, te, poput penis prstena, učvrstiti erekciju i odgoditi ejakulaciju zbog zadržavanja krvi u penisu. Navlake ne prekrivaju cijeli penis, već samo dio tijela penisa, ne i glavić.

Ekstenzije penis prekrivaju u potpunosti, dodajući mu duljinu i opseg. Za razliku od navlaka, ekstenzije mogu biti i od tvrđih materijala kako bi omogućile nastavljanje odnosa u slučaju gubitka erekcije.

Za korištenje navlaka i ekstenzija penis treba biti u erekciji i namazan lubrikantom. Lubrikant nanesite i u navlaku ili ekstenziju i na nju kako biste si pružili uistinu ugodno iskustvo.

Lutke

lutka

Lutke neizostavan su dodatak svakoj momačkoj ili djevojačkoj večeri te popularan poklon muškarcima općenito.

Pomoću lutki je moguće ostvariti seksualnu stimulaciju i penetraciju u položajima gotovo identičnim onima s partnerom. Muškarcima s malo ili nimalo iskustva lutke mogu pomoći savladati tremu, ali i pomoći pri kontroliranju orgazma ili odgodi ejakulacije. One su odličan način za vježbanje vještine vođenja ljubavi i dizanje razine samopouzdanja muškarcima.

Najčešće se susrećemo s dvije vrste lutki. Pristipačnije lutke na napuhavanje izrađene su od PVC-a i nešto su manjih dimenzija – visoke su oko 150 cm. Otvori (najčešće imaju po 3 otvora, usta, vagina i anus) napravljeni su od istog PVC materijala, dok određeni modeli mogu imati umetke poput masturbatora za poboljšani osjećaj, ili vibrirajuću vaginu, iako sama lutka ne pruža realističan osjećaj. Mnogo su skuplje realistične lutke koje su napravljene od materijala koji podsjeća na pravu ljudsku kožu i čvrstog tijela koje izgleda doista realistično.