Vodič za kupovinu poklona za parove

poklon za parove

Igračke za parove pružaju nov i uzbudljiv način stimulacije te mogu začiniti predigru, seks ili unijeti nove elemente u sam odnos. Ako želite začiniti zajedničke trenutke i vratiti ili poboljšati intimu, igračke su odličan način da to napravite.

Istraživanja pokazuju da zajednička kupnja igračaka i uvođenje igračaka u odnos parove zbližava i donosi potrebnu razinu zaigranosti i zdrav pogled na seksualnost, te dugoročno povoljno djeluje na odnos. Igračke za parove su najlakši način da se ponovo ili bolje zbližite.

Vibratori za parove

We Vibe - Chorus

Napravljeni od vrhunskih materijala, odličnog dizajna koji prati anatomiju muškog i ženskog tijela te iznimne kvalitete izrade, C vibratori za parove su ozbiljna investicija u dugoročno seksualno zadovoljstvo odnosom.

Dolaze u takozvanoj C formi, gdje je jedan dio umetnut u vaginu, a drugi je pozicioniran s vanjske strane te stimulira klitoris i stidne usne, dok je moguća i istovremena vaginalna penetracija. Na taj je način dodana precizna stimulacija klitorisa koja često izostaje pri penetraciji, a dodavanje vibracija pri penetraciji uzbudljiv je i vrlo neobičan osjećaj koji će oboma otvoriti novu dimenziju užitka.

Vibratori za parove napravljeni su u pravilu od silikona, stoga je njihovo održavanje vrlo jednostavno, uz niz drugih pogodnosti – potpuno su sigurni za tijelo i predivno baršunasti na dodir, no uz njih koristite isključivo lubrikante na bazi vode.

Daleko najprodavaniji je We-vibe, najprodavanija i najpoznatija igračka za parove na svijetu.

Penis prsten s vibratorom

Cal Exotics - Dual Rockin' Rabbit

Mnoge žene osjećaju da im tijekom penetracije nedostaje izravnija ili jača stimulacija klitorisa, što efektno rješava penis prsten s vibratorom. Napravljen je od rastezljivog materijala s bullet (ili sličnim) vibratorom za stimulaciju klitorisa, najčešće s jednom tipkom kojom ga se pali i gasi. Ovisno o pozi, prsten pozicionirate na bazu penisa s nastavkom okrenutim gore ili prema dolje – nastavak će stimulirati klitoris, a vibracije će se širiti penisom za njegov užitak.

Uz dodavanje vibracija tijekom penetracije, većina penis prstena s dodatkom vibracija će ujedno pojačati erekciju i odgoditi ejakulaciju. Penis prsteni su i odličan i pristupačan način da isprobate efekt vibracija na svoje tijelo.

Poklon setovi igračaka

Fifty Shades of Grey - 10 Days of Play

Poklon setovi su fantastični za darivanje iz nekoliko razloga – cjenovno su mnogo pristupačniji nego da kupujete iste igračake odvojeno, dolaze u efektnom pakiranju i, najbitnije, u njima ćete naći mnogo različitih igračaka za određenu vrstu stimulacije (poput analne stimulacije, bondage setova, početničkih setova…) što će vam omogućiti da doživite niz različitih stimulacija.

Setovi su stoga pokloni koji će vas zabavljati još dugo, pružajući vam mogućnost da iskusite kakva vam stimulacija igračkama odgovara, uz vrlo poželjnu notu zaigranosti koju će vam donijeti proučavanje seta.

Roleplay odjeća i sexy rublje

Daring Intimates - Medicinska sestra komplet

Roleplay, odnosno igranje uloga omiljen je način za ostvarenje svojih maštarija i istovremeno unošenje elementa razigranosti i fantazije u odnos te podizanja kvalitete seksualnog odnosa.

Roleplay nam omogućuje da sebe i partnera vidimo u jednom drugačijem svjetlu i prepustimo se fantaziji u kojoj ćemo oboje uživati. Odigravanje fantazije partnere ujedno dodatno zbližava i stvara novu dimenziju odnosa, pruža im njihov vlastiti sexy svijet iz mašte u kojem oni biraju točno one uloge koje žele i kakvi žele biti. Uz to, razigranost i zabava koju osjetite uz roleplay obojit će i ostatak vašeg odnosa i dodatno ga začiniti.

Sexy rublje imati će vrlo sličan efekt. Ono može biti fenomenalan začin odnosu jer se njime pokazujete u novom svijetlu, iskušavate vlastite granice i kao rezultat, osjećate se samopouzdano i seksi, što odlično djeluje na oba partnera.

Ovisno kakav scenarij želite stvoriti, možete odabrati sexy rublje koje je tek decentno lascivno, ali i rublje koje je beskompromisno, nabijeno čistim sirovim strastima. Pri donošenju te odluke stvarate sexy fantaziju koju ćete podijeliti s partnerom i koja će vam pružiti nezaboravne zajedničke trenutke i još vas dugo inspirirati.

Odabir sexy rublja, ukoliko ga poklanjate, može se činiti kao težak zadatak. Međutim, ako bar donekle znate što vaša partnerica voli, ili u čemu biste je voljeli vidjeti, obavljeno je pola posla. Druga polovica tiče se nezgodnog pitanja veličine, no ni tu nema brige – svaki naš komad sexy rublja uz opis proizvoda ima detaljnu tablicu mjera kojom možete provjeriti koju veličinu odabrati. Preporučljivo je, ako ste potpuni laik, ipak zaviriti i u njen ormar i provjeriti koja slova dominiraju.

Strap-on

Strap-On-Me - Curious Luxury Strap-On Harness

Strap-on igračke svestran su dodatak svim oblicima seksa – vaginalnom ili analnom, heteroseksualnom ili homoseksualnom.

Strap-on može nositi ona i penetrirati u partnera (tzv. pegging) ili partnericu, dok će određeni modeli dolaziti sa dodantnim dildom za stimulaciju nositeljice, ili bez strap-on pojasa, gdje se jedan kraj dilda umeće u vaginu, a drugim se penetrira.

Muškarci mogu nositi strap-on kao zaseban dildo koji se pomoću prstena fiksira na penis, što omogućuje dvostruku penetraciju, ili kao zaseban dildo koji se postavlja iznad penisa a učvršćen je na pojas. Drugi tip strap-ona za muškarce su modeli s utorom, koji omogućuju seksualni odnos muškarcima s erektilnom disfunkcijom (čiji su utori često premali da bi u njih stao penis u erekciji).

Pri odabiru strap-on igrački možete birati između gotovih setova koji uključuju pojas, dildo i O-prsten koji drži dildo na mjestu, odnosno modela u kojima je dildo fiksiran na pojas i ne može se mijenjati, te pojasa i dilda koji se kupuju odvojeno. Odvojenom kupnjom možete utjecati da i pojas i dildo budu točno po vašoj želji.

Na ovaj način možete unijeti u vezu odličan začin seksu i odmak od rutine (kakvu pruža zamjena uloga gdje je žena ta koja penetrira u muškarca, primjerice), ili omogućiti održavanje odnosa u situacijama kada to iz zdravstvenih razloga nije moguće.

Navlake i ekstenzije za penis

Performance Maxx – Realistična navlaka 8

Ekstenzije i navlake za penis svestran su i ujedno povoljan i jednostavan način za unijeti raznolikost u seksualan odnos. Neovisno želite li samo isprobati kakav će efekt imati dodatna tekstura pri penetraciji, dodati nekoliko centimetara u duljinu ili opseg penisa, navlake i ekstenzije pružit će vam nesvakidašnje iskustvo ili čak omogućiti nesmetano uživanje u odnosu bez obzira na poteškoće s održavanjem erekcije.

Navlake su najčešće izrađene od mekog i rastezljivog materijala (poput silikona ili gume) i njihova je svrha povećati opseg penisa uz dodatnu teksturiranu površinu za stimulaciju drugog partnera te poput penis prstena, učvrstiti erekciju i odgoditi ejakulaciju zbog zadržavanja krvi u penisu. Navlake ne prekrivaju cijeli penis, već samo dio tijela penisa, ne i glavić.

Ekstenzije penis prekrivaju u potpunosti, dodajući mu duljinu i opseg. Za razliku od navlaka, ekstenzije mogu biti i od tvrđih materijala kako bi omogućile nastavljanje odnosa u slučaju gubitka erekcije.

Za korištenje navlaka i ekstenzija penis treba biti u erekciji i namazan lubrikantom. Lubrikant nanesite i u navlaku ili ekstenziju i na nju kako biste si pružili uistinu ugodno iskustvo.

Analna stimulacija

NS Novelties - Rear Assets Heart Small

Iako nikako ograničena samo na parove, analna stimulacija je omiljeno područje istraživanja seksualnosti kojoj se često prepuštaju parovi u želji da zadovolje jedno drugo na nove načine.

Omiljene igračke za ulazak u svijet analne stimulacije su analne kuglice ili butt plugovi manjih i nenametljivih dimenzija. Oni mogu služiti za njenu ili njegovu stimulaciju tijekom odnosa, tijekom oralnog seksa ili masturbacije, a rezultirati će snažnijim orgazmima zbog podražaja brojnih živčanih završetaka u analnom otvoru.

Igra osjetilima

osjetila

Igra osjetilima fenomenalan je začin seksualnom odnosu jer je za nju mnogo bolje da se partneri dobro poznaju, odnosno da znaju kako drugi reagira na podražaje te što mu/joj odgovara i što voli.

Upravo stoga nema “ispravnog” načina u kojoj se mjeri prepustiti igri osjetilima – većina parova otkrila je fenomenalne mogućnosti peruške i erotičnu razigranost koju ona donosi u predigri i koriste je često kako bi pri predigri produžili osjećaj iščekivanja i kako bi uzbuđenje doveli na novu razinu.

Istovremeno ukidanje osjetila vida povezom za oči mnogima je isto tako vrlo erotično, jer isključenjem vida dolazi do mnogo jačih tjelesnih reakcija na podražaj – peruškom, rukom, jezikom ili nečim drugim – i pritom nastalo uzbuđenje teško se može opisati riječima.

Vezanje još je jedna omiljena aktivnost parova koji si u potpunosti vjeruju i žele se jedno drugome u potpunosti prepustiti. Ideja da vaš užitak u cjelosti ovisi o partnerovim željama i prohtjevima, odnosno da ste vi u mogućnosti posve kontrolirati partnerov užitak iznimno je erotična i pruža osjećaj koji će vrlo povoljno utjecati na odnos općenito, a posebice na seks.

Senzualne masaže

Lelo - Smart Wand Massager Medium, crni

Senzualne masaže omiljena su predigra iz niza razloga – masaža je odlična priprema za seksualni čin, smiruje, smanjuje osjećaj napetosti i izaziva osjećaj zadovoljstva i opuštenosti. Masiranje ujedno zbližava partnere.

Uz obavezan polumrak ili svjetlost svijeća i laganu muziku, za dobru je masažu preporučljivo koristiti masažno ulje kako bi masaža bila ugodna i senzualna.

Osim vlastitih prstiju i ruke, za opuštanje partnera možete koristiti i masažere specijalno dizajnirane za opuštanje bolnih mišića i ukočenih predjela tijela. Oni se ujedno koriste kao odlični eksterni vibratori, tako da nakon masaže ne zaboravite i na masažu klitorisa.