Dostava

Dostava i isporuka paketa moguća je na sljedeće načine:

1. Dostava na adresu HP-Express dostavnom službom
2. Preuzimanje paketa u Hrvatskoj pošti

3. Preuzimanje paketa u našem skladištu (Zagreb)

Niže možete pročitati više o svakom načinu dostave i isporuke.

CJENIK DOSTAVE

HP-Express dostava / 1-3 radna dana (narudžbe do 300 kn): 24,00 kn
HP-Express dostava / 1-3 radna dana (narudžbe iznad 300 kn): BESPLATNO
Hrvatska pošta preuzimanje u pošti / 2-3 radna dana (narudžbe do 300 kn): 24,00 kn
Hrvatska pošta preuzimanje u pošti (narudžbe iznad 300 kn): BESPLATNO
Preuzimanje u našem skladištu (Zagreb): BESPLATNO

Cijene dostave vrijede na području cijele Hrvatske.

Opći uvjeti dostave i preuzimanja paketa
• Narudžbe i uplate zaprimljene radnim danom od ponedjeljka do petka do 14:00h šaljemo isti dan.
• Narudžbe i uplate zaprimljene u petak iza 14:00h, subotu i nedjelju šaljemo u ponedjeljak.
• Dostava se vrši sukladno rasporedu navedenom na svakom od niže navedenih načina dostave i isporuke.
• Vrijeme slanja i dostave/isporuke paketa se u slučaju blagdana i državnih praznika prebacuje na prvi sljedeći radni dan.
• U slučaju izvanrednih situacija (poteškoće u prometu, vremenske neprilike, kvar dostavnog vozila) vrijeme dostave može biti dulje od navedenog.

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja pošiljke provjeriti eventualna VANJSKA oštećenja pošiljke tj. paketa i odmah ih reklamirati dostavljaču, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva veća vanjska oštećenja. U tom slučaju vas molimo da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu.

Diskrecija i pakiranje
Paketi se šalju IZNIMNO diskretno u standardnim neprozirnim kartonskim kutijama ili neprozirnim zaštitnim kuvertama sa zračnim jastucima. Na paketu su navedeni isključivo Vaši podaci te podaci tvrtke koja šalje paket, Obelisk d.o.o. Nigdje na paketu nije navedeno “Sex shop”, “Libido.hr” ili bilo kakva asocijacija od kuda dolazi paket te nitko ne može pretpostaviti sadržaj paketa.

kutije

1. Dostava na adresu HP-Express dostavnom službom
Želite li paket primiti na Vašu adresu putem Hrvatske pošte (HP-Express), u košarici odaberite “HP-Express dostava na adresu / 1-3 radna dana”
Dostava za mjesta unutar “Zone I” iznosi do 1-2 radna dana (većinom je dostava već sljedeći radni dan), dostava u “Zoni II” iznosi 2-3 radna dana.
Popis svih mjesta iz “Zone I” možete vidjeti ovdje, sva ostala mjesta i većina otoka su unutar “Zone II”.
HP Express dostavlja pakete radnim danom od ponedjeljka do petka.
E-mail obavijest i praćenje pošiljke (track&trace)
Na e-mail adresu koju ste koristili prilikom narudžbe, nakon što pošaljemo paket Hrvatska pošta će poslati e-mail obavijest u čijem je sadržaju naveden broj pošiljke i link na Track & Trace sustav putem kojeg možete pratiti tijek isporuke paketa.
Što ako me nema na adresi kada dođe dostavna služba?
Ukoliko niste bili na adresi kada je dostavljač pokušao isporuku, ostavit će vam obavijest o dospijeću pošiljke na kojoj je naznačen broj pošiljke. Pošiljka će biti ostavljena u vašem lokalnom poštanskom uredu. Želite li ponovnu dostavu, trebate se javiti HP službi za korisnike i dogovoriti novo vrijeme dostave. Kontaktirajte Hrvatsku poštu na besplatni broj telefona 072 303 304.
U koje vrijeme je dostava?
Nismo u mogućnosti potpuno utjecati na točno vrijeme kada će dostava biti izvršena, budući da ono ovisi o rasporedu dostavne službe, no ukoliko nam navedete u napomeni prilikom narudžbe u koje doba dana (prijepodne/poslijepodne) bi vam dostava najviše odgovarala, možemo tu napomenu staviti na paket za dostavljača – ne možemo obećati, ali uglavnom se drže napomene.
Napomena
Zbog dostave, ukoliko je na zgradi ili kući navedeno drugo prezime od onog kojeg ste upisali u narudžbi, molimo da ga navedete u napomeni kako bi vas dostavna služba mogla pronaći.

2. Preuzimanje paketa u Hrvatskoj pošti
Za ovu vrstu dostave u košarici odaberite “HP preuzimanje u glavnom poštanskom uredu za mjesto”
U polje za adresu prilikom narudžbe možete staviti samo “Poštanski ured” ili HP.
Narudžbe i uplate zaprimljene od ponedjeljka do petka do 14:00h šaljemo isti dan, paket preuzimate nakon 1-3 radna dana u glavnoj pošti u vašem mjestu. Paket će Vas u poštanskom uredu čekati 5 radnih dana.
Paket šaljemo na glavni poštanski ured za mjesto, npr. za Zagreb je to pošta u Branimirovoj 4.
E-mail obavijest i praćenje pošiljke (track&trace)
Na e-mail adresu koju ste koristili prilikom narudžbe, nakon što pošaljemo paket Hrvatska pošta će poslati e-mail obavijest u čijem je sadržaju naveden broj pošiljke i link na Track & Trace sustav putem kojeg možete pratiti tijek isporuke paketa.
Napomene
Obavijest o prispjeću pošiljke NE dolazi na vašu adresu, već paket možete preuzeti s osobnom iskaznicom u radnom vremenu glavne pošte u vašem mjestu.
Ukoliko želite saznati koja je glavna pošta u vašem mjestu te informacije o radnom vremenu, kontaktirajte Hrvatsku poštu na besplatni broj telefona 072 303 304.
Molimo da ažurno provjeravate tj. pratite status pošiljke na “Track & trace” sustavu Hrvatske pošte koji ćete dobiti na email od HP d.d. nakon što pošaljemo paket, s obzirom da pošta naplaćuje ležarinu u iznosu od 3,00 kn po svakom danu nakon prvog dana od kada je paket stigao u poštanski ured.

3. Preuzimanje paketa u našem skladištu (Zagreb)
Za osobno preuzimanje robe kod nas u skladištu se ne naplaćuju troškovi dostave.
Za ovu vrstu isporuke prilikom narudžbe online odaberite opciju dostave ili isporuke (Preuzimanje u skladištu).
Plaćanje je moguće isključivo unaprijed virmanskim putem ili kreditnim karticama online. Plaćanje gotovinom ili karticama prilikom preuzimanja paketa u skladištu nije moguće.
Radno vrijeme skladišta: Ponedjeljak – petak: 09:00 do 16:00 sati
Moguće vrijeme isporuke paketa se u slučaju blagdana i državnih praznika prebacuje na prvi sljedeći radni dan.
Na kontakt stranici možete provjeriti da li radimo skraćeno zbog praznika ili blagdana.
Adresa skladišta: Obelisk d.o.o. CMP Savica Šanci 141, 10000 Zagreb
Molimo Vas da prije dolaska u skladište provjerite da li je narudžba spremna za preuzimanje na tel: 01/7980-738 ili e-mail: info@libido.hr
Detalje o ovoj vrsti isporuke te kartu kako doći do nas možete vidjeti ovdje.