Vodič za početnike – Igračke za parove

Vodič za početnike – Igračke za parove

Otkrivanjem seksualnih igračaka zajedno aktivno radite na poboljšanju vašeg odnosa i dodavanju novih nijansi uzajamnom užitku, što će vas dodatno zbližiti i unijeti uvijek potrebnu notu zaigranosti i opuštenosti koja će uzdrmati rutiniziranu svakodnevicu.

Igračke za parove mogu unaprijediti postojeće seksualne navike poboljšanom stimulacijom klitorisa tijekom seksa ili jačim erekcijama, ili vam otkriti posve nova iskustva koja ćete istraživati zajedno.

Vibratori za parove

We-Vibe – Sync Lite

C vibratori za parove novina su na tržištu seksualnih igračaka. Dizajnirani su kako bi unaprijedili klitoralnu stimulaciju koja često izostaje ili je nedovoljna prilikom penetracije. Fenomenalan dizajn prati anatomiju muškog i ženskog tijela, tako da umetnut u vaginu vibracijama stimulira G-točku, klitoris i stidne usne, dok muškarac istovremeno penetrira i osjeća vibracije na penisu.

C vibratori fenomenalan su dodatak i predigri i oralnom seksu. Vibracijama je moguće dodatno stimulirati penis i testise prilikom oralnog seksa, kao i stimulirati analno i vaginalno. Krak vibratora je i dobar stimulator klitorisa tijekom predigre. Na krak stavite lubrikant i prislonite ga uz usmine i klitoris partnerice i istražite modove vibracija i pulsacija, kao i kakav efekt pojedini mod ili brzina imaju na nju.

Penis prsten s vibratorom

Viceroy - Rechargeable Max Dual Ring

Penis prsten s vibrator genijalan je proizvod koji ujedinjuje dva fenomenalna dodatka za njezin i njegov užitak. Njoj će tijekom penetracije penis prsten s vibratorom pružiti odličnu klitoralnu stimulaciju koja često nedostaje, dok će njemu prsten omogućiti čvršće erekcije zadržavajući krv u penisu i odgoditi ejakulaciju, te također stimulirati vibracijama.

Penis prsten s vibratorom u kreativnim rukama može biti i odličan dodatak oralnom seksu. Pozicioniran na penisu, rezultirati će snažnijom erekcijom i intenzivnom stimulacijom.

Penis prsteni su i odličan i pristupačan način da isprobate efekt vibracija na svoje tijelo tijekom penetracije.

Draženje i vezanje

TABOOM Dona – Slave Wrist Cuffs

Mnogi parovi otkrivaju intenzivne užitke i uzbuđenja koja im može donjeti igra osjetilima, odnosno draženje i vezanje. Peruška, povez za oči i lisice vaš su glavni saveznik u otkrivanju posve novih razina užitaka koje možete iskusiti sa svojim partnerom ili partnericom.

Igra osjetilima temelji se na ideji da privremenim isključenjem jednog od osjetila ostala jačaju i mnogo intenzivnije primaju podražaj. Iz tog je razloga povez za oči jedan od najpopularnijih artikala igre osjetila, jer isključenjem vida na drugačiji način doživljavamo miris, okus i dodir. Stavite li partneru ili partnerici povez za oči tijekom predigre, otvorit ćete im dimenziju užitka čiji će vas rezultati iznenaditi. Istovremeno vezanje ruku i/ili nogu učinit će da su u potpunosti pod vašom kontrolom, gdje peruška može biti idealan i vrlo moćan alat.

Draženje je fenomenalna osjetilna avantura za međusobno ponovno otkrivanje. Odvojite vremena jedno za drugo, isključite sve ostalo i prepustite joj se i vaš će odnos dobiti nevjerojatan unos nove energije i senzualnosti koja će vam još dugo biti inspiracija.

Senzualne masaže

System JO – Aromatix Massage Oil Strawberrry 120 ml

Senzualna masaža je omiljena aktivnost u paru. Masažom smirujete i smanjujete osjećaj napetosti u mišićima te izazivate osjećaj zadovoljstva i opuštenosti, što je odlična predigra u ovim vremenima stresa. Masiranje ujedno i zbližava partnere i potencira međusobnu želju.

Za senzualnu masažu se isključite od svijeta i pripremite za dugu večer samo za vas. Pobrinite se za laganu, opuštajuću muziku u pozadini i upalite nekoliko svijeća za ugođaj. Temperatura sobe bi također trebala biti optimalna, kao i temperatura ruku masera. Za doista ugodnu i senzualnu masažu koristite masažno ulje.

Nakon masaže napetih mišića rukama, partnera možete opustiti i masažerima specijalno dizajniranim za opuštanje bolnih mišića i ukočenih predjela tijela. Osim kao odlični eksterni vibratori, oni mogu služiti i kao stimulatori brojnih erogenih zona, što će biti dodatni začin ionako vrućoj predigri.

Roleplay odjeća i sexy rublje

Baci – Školarka No. 5

Maštovito, kreativno i istovremeno zaigrano i sexy, igranje uloga uz roleplay odjeću omiljen je začin seksu za mnoge parove. Na taj način oni aktivno grade zajedničku sexy fantaziju i ispunjavaju jedno drugome želje i maštanja – stvaraju nešto samo za njih dvoje i otkrivaju se jedno drugome na nove i drugačije načine. Sexy rublje nam pomaže ponovo zapaliti strasti i nositeljicama ujedno podiže samopouzdanje.

Neovisno tražite li potpunu uniformu ili samo dio koji će potaknuti fantaziju (poput lisica, biča ili perike, primjerice), pristupit ćete seksu, ali i jedno drugome na nov i nepoznat način. Budite netko drugi, prepustite se maštariji i budite zajedno zaigrani i uvijek novi.

Popularni likovi u roleplay svijetu, poput policajki ili medicinskih sestri neka vam budu baza za razvijanje vlastitih scenarija i maštarija koje možete razviti u nekom posve drugom, seksi smjeru. I kao i u brojnim drugim situacijama koje se tiču odnosa, komunikacija je bitna – razgovarajte s partnerom ili partnericom, saznajte ima li kakvu želju ili neostvarenu maštariju i recite mu/joj neku svoju. Već će i sam razgovor o tome na vas djelovati i ubaciti vas u pravo raspoloženje, stoga ga pokrenite bez okolišanja.

Navlake za penis

Performance Maxx – Realistična navlaka 8

Navlake i ekstenzije za penis popularan su začin uobičajenim seksualnim scenarijima zbog svoje djelotvornosti, svestranosti i jednostavnosti te pristupačne cijene. One su vrlo efektan dodatak – možete ih koristiti kako biste na penis dodali teksturu (i pojačali stimulaciju pri penetraciji) ili nekoliko centimetara u duljinu ili opseg.

Navlake ne prekrivaju cijeli penis – teksturu dodaju na tijelo penisa, ne i glavić. Najčešće dolaze od mekog i rastezljivom materijala (poput silikona ili gume), stoga će odgovarati većinom svima, a na muškarca će imati djelovanje poput penis prstena – učvrstit će erekciju i odgoditi ejakulaciju zbog zadržavanja krvi u penisu. Navlake se stoga preporučuju za dodatnu stimulaciju oba partnera.

Penis ekstenzije, za razliku od navlaka, prekrivaju cijeli penis i dodaju mu duljinu i opseg. Često ih se može skratiti na željenu dužinu. I ekstenzije u pravilu dolaze od mekših materijala, no neke od njih mogu biti i od tvrđih kako bi omogućile nastavljanje odnosa u slučaju gubitka erekcije.

Strap-on

Fetish Fantasy – Strap-on s utorom, 23 cm

Strap-on je igračka koja ne poznaje rodne i spolne granice niti orijentacije. Mogu je koristiti baš svi – žene u odnosu s muškarcem ili ženom ili muškarci u odnosu sa ženom ili muškarcem. Predivno je svestrana i prilagodiva različitim željama i uvijek iznova odličan dodatak seksu.

Strap-on može doći kao fiksni komplet u kojemu je dildo trajno pričvršćen na pojas ili gaćice, kao set koji sadrži pojas i dildo, ali je moguće zamijeniti i dildo i O-pojas ili možete kupiti dildo i pojas odvojeno. Uza sve mogućnosti, strap-on je moguće u potpunosti prilagoditi željama i potrebama – od kupnje vibrirajućih strap-onova za vaginalnu stimulaciju, dilda manjih dimenzija za analnu ili strap-ona koji, zahvaljujući manjem dildu na drugoj strani, i nositeljicama pružaju istovremenu stimulaciju. Odvojenom kupnjom možete utjecati da i pojas i dildo budu točno po vašim željama, odnosno da dobijete posve personaliziran strap-on.

Strap-on je odličan začin seksu i vrhunski odmak od rutine i pruža mogućnosti zamjene uloga, gdje je žena ta koja penetrira u muškarca, primjerice. Strap-on može omogućiti i dvostruku penetraciju bez uključenja trećeg partnera, kao i pružiti iskustvo penetracije većeg opsega ili duljine, te, na kraju, omogućiti održavanje odnosa u situacijama kada to iz zdravstvenih razloga nije moguće.

Sex namještaj & poboljšavanje poza

Liberator - Wedge/Ramp Combo

Sex namještaj čine manji ili veći komadi namještaja i dodaci koji nam olakšavaju izvesti određene poze, ili ih posve nadograđuju. Mnogi od njih ne zahtijevaju nikakve trajne instalacije u vidu bušenja zidova ili stropova, stoga su vrlo zahvalne i inovantne. Ujedno ih je i vrlo lako ukloniti i pospremiti daleko od znatiželjnih očiju.

Dio proizvoda čine različiti sustavi za vezanje. Oni su vrlo svestrani setovi lisica i poveza kojima je moguće partnera/icu zavezati za krevet i u potpunosti ih podčiniti svojoj volji, ili se sami prepustiti partnerovoj mašti. Oni se fiksiraju ispod madraca ili kreveta, tako da također nikakve trajne instalacije nisu potrebne.

Drugi dio tiče se različitih sustava koji funkcioniraju po principu ljuljački za seks koje se mogu bez bušenja fiksirati o, recimo, vrata, ili poput harnessa, na partnera. Takvi artikli omogućuju doista nove i neistražene poze i unose uvijek potrebnu svježinu u uobičajeni repetoar poza.

Za širenje repetoara poza i aktivnosti služe i različite PVC plahte koje će omogućiti bezbrižnu mokru igru na svakoj površini bez bojazni o mrljama – krevet, kauč, stol ili tepih tako mogu postati vaše malo igralište za najopuštenije prepuštanje najluđim scenarijima.

Igre za parove

Creative Conceptions – Monogamy Game

Igre za parove fenomenalan su način za razbijanje leda za one malo sramežljivije i svestran način za razbijanje monotonije – prepustite se igri i dopustite da ona kroji vaš ultimativni seksi scenarij.
Stvorite vrijeme za sebe, isključite tehniku svakodnevne brige i prepustite se pravilima igre. Istražite svoje najluđe snove i možda otkrijete još ponešto o tome što vas uzbuđuje, ali i što još uzbuđuje partnera ili partnericu.

Osim toga, igre će vam donijeti uvijek potrebnu dozu zaigranosti i zdravo prepuštanje seksu bez srama ili bojazni, što je hvalevrijedan korak ka zdravijem i sretnijem odnosu.

Analna stimulacija

NS Novelties - Rear Assets Heart Small

Igračke namijenjene analnoj stimulaciji omiljen su dodatak “standardnom” seksu, odlična uvertira u analni seks i u njoj oba spola podjednako uživaju, što, moramo odmah naglasiti, nema veze sa seksualnom orijentacijom, što brine mnoštvo muškaraca. Seksualna orijentacija tiče se spola osobe koja nas privlači, ne onoga što volimo raditi sa svojim tijelom.

Za početničku razinu preporučaju se efektne analne kuglice, što je niz kuglica jednakog promjera ili promjera koji se postepeno povećava, a koje najbolje dolaze do izražaja kada se povlače van u trenucima orgazma. Njihove nenapadne dimenzije omogućuju da ih koriste baš svi, dok je individualna stvar koji promjer ili koliko kuglica ćete odabrati. Pri odabiru posebnu pažnju posvetite tome da kuglice na kraju imaju O-prsten kojim je povlačenje i uklanjanje lakše.

Butt plugovi mogu biti različitih veličina i oblika, no nekako je najčešći onaj suze – vrh je sužen za lakše umetanje dok postepeno širenje prema bazi djeluje stimulirajuće na brojne živčane završetke u anusu. Butt plug mora imati bazu koja je šira od njega samoga kako bi korištenje bilo posve sigurno – igračka bez baze bi se u anusu mogla i zagubiti, stoga uvijek koristite igračke kod kojih ne postoji ta opasnost.

Treća igračka posebice kreirana za analnu stimulaciju je masažer prostate. Njegov specifičan oblik (slova C ili T) već na prvi pogled daje do znanja da je riječ o igrački dizajniranoj kako bi precizno stimulirala prostatu, popularno nazvanu “mušku G-točku” ili “P-točku”.

Analna stimulacija, da bi sve prošlo uz apsolutnu ugodu, zahtjeva određenu pripremu. Za održavanje intimne higijene koristi se klistir ili intimni tuš, dok na analne igre ne pomišljajte bez upotrebe lubrikanta kako bi se izbjegla bol ili nelagoda.