Namještaj za seks – što, kako i zašto?

Namještaj za seks – što, kako i zašto?

Legendarni komičari iz The Oniona urnebesno opisuju prijelaz u odraslu dob činom kupovine stolića za dnevnu sobu – dok smo bili mladi, mogli smo i bez tog stolića, no odrastanjem kao da se pojavljuje potreba za stolićem na koji ćemo odložiti teglu s cvijećem ili knjigu. Slična paralela može se svakako povući s namještajem za seks.

Naravno da nam za seks ne treba specijalizirani namještaj, niti da seks ne može biti vrhunski, odličan i zadovoljavajuć bez njega. No, investiranjem u specijalizirani namještaj za seks investiramo u sretniju seksualnu budućnost – kroz bolje i raznovrsnije poze, fizički lakšu i manje zamornu penetraciju i općenito erotičan osjećaj da smo dio svog doma prostorno podredili isključivo seksu – a ovo potonje može biti izuzetno uzbudljivo.

Vrste namještaja za seks

Namještaj za seks može biti bilo kakav manji ili veći dodatak koji seks olakšava, otvara mogućnost novih poza ili ograničavanjem kretnji potiče istraživanje dominacije i submisivnosti.

Ljuljačke za seks
Fetish Fantasy – Spinning Fantasy Swing

Gotovo epitom luksuza u seksu – ljuljačke koje se montiraju u strop prostorije ili imaju samostalan stalak omogućavaju posve bestežinsku penetraciju. Dok jedan partner leži, drugi može penetrirati pomicanjem bokova ili ljuljanjem same ljuljačke, a bez napora u kralježnici, koljenima ili rukama seks će biti ugodniji i trajati mnogo duže. Osim toga, ljuljačka omogućava otkrivanje brojnih novih poza koje su bez nje teško ostvarive.

Jastuci, fotelje i taburei
Liberator - Black Label Wedge/Ramp Komplet

Čvrsti komadi namještaja (napravljeni od čvrste pjene ili se napuhavaju) koji vam pružaju stabilan oslonac i poboljšavaju penetraciju – bilo tako da podižu zdjelicu za optimalnu stimulaciju G točke ili intenzivnu, dubinsku penetraciju, bilo da promjenom kuta smanjuju pritisak na donji dio leđa onome tko penetrira.

Plahte za seks
TABOOM - PVC plahta, 225 x 180 cm

Vrlo jednostavni, no izrazito moćni dodaci za veći užitak u seksu – svijest da se pri seksu možete u potpunosti prepustiti i napraviti kakav god nered da želite i prskati na sve strane bez potrebe za detaljnim čišćenjem nakon čina. Bilo da prakticirate analni seks, seks tijekom menstruacije, posebice kreativnu seansu masturbacije ili najobičniji obični seks ideja da se možete u potpunosti prepustiti i ne brinuti za nered može biti nevjerojatno uzbudljiva i opuštajuća.

Sustavi za vezanje
Sportsheets - Under the Bed Restrain System

Otkrijte igru osjetilima ili istražite dominaciju i submisivnost uz sustave koji omogućuju brzo, lako i jednostavno vezanje za krevet bez trajnih instalacija. Lisice za noge povezane su međusobno trakama i njihovo je skladištenje vrlo diskretno – najčešće su pozicionirane ispod madraca do trenutka kad ih zatrebate – tada ih izvučete i spremni ste za igru.

Ljuljačke za vrata
Fetish Fantasy - Fantasy Door Swing

Iako se ne radi o ljuljačkama u klasičnom smislu riječi, i ove pružaju osjećaj bestežinske penetracije – postavljanjem na vrata ne zahtijevaju nikakvu trajnu instalaciju i možete ih brzo i lako staviti i skinuti. Vrata otvorite, prebacite trake s druge strane, zatvorite i zaključajte vrata i ljuljačka se može koristiti. Ne pruža mogućnost ljuljanja, no možete uživati u penetraciji gdje nisu opterećene vaša koljena ni kralježnica.

Zaključak

Namještaj za seks može vam olakšati zamorne sitnice vezane uz seks (poput naknadnog čišćenja ili izbjegavanja određenih poza zbog boli ili nelagode) ili, imate li prostora, ostvariti svoju pravu tamnicu za seks – gdje će vas sam boravak u njoj inspirirati i uzbuditi oboje.

Namještaj za seks u svakom slučaju pruža određenu „dodatnu vrijednost”, odnosno otkriva vam dimenziju seksa o kojoj uobičajeno ne razmišljamo niti smo je svjesni. Osim rješavanja konkretnih problema, takvo promišljanje može izrazito pozitivno utjecati na odnos i inspirirati vas na nove, uzbudljive avanture.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.