Ideje za sexy božićne poklone

Ideje za sexy blagdanske poklone

Božić je vrijeme darivanja, ukoliko tražite originalan, maštovit i prije svega koristan blagdanski poklon, razmislite o darivanju erotskih igračaka. Znate li ikoga kome se osmjeh ne bi razvukao od uha do uha kada bi iz kutije ispod bora umjesto kape i šala, čarapa, papuča ili parfema izvadio nešto sexy, zabavno i uzbudljivo?

Tijekom proteklih godina, kupnja seksualnih igračaka prestala je biti tabu. Ljudi su sve otvoreniji prema seksualnom eksperimentiranju, istraživanju te uživanju. Niže vam predlažemo različite ideje za poklone. Pročitajte, istražite te odaberite vama posebnoj osobi ove godine zabavan i sexy poklon kojeg će se dugo sjećati i koristiti ga cijelu godinu.

POKLONI ZA NJU

Vibratori

Entice – Marilyn

U ovu kategoriju spadaju svi vibrirajući proizvodi koje se koriste u predigri, solo igri te za vrijeme seksa. Iz našeg iskustva, žene najviše vole rabbit vibratore i stimulatore klitorisa. Nećete pogriješiti niti poklanjanjem ljubavnog jajeta ili bullet vibratora. U prvom redu gledajte na kvalitetu – proizvodi od silikona najbolji su i najsigurniji izbor.

Sexy rublje

Obsessive – Lovia spavaćica i tange

Lijep i kvalitetan set sexy rublja je poklon s kojim sigurno nećete pogriješiti. Svaka žena se želi i voli osjećati poželjno, zavodljivo i lijepo. Obratite pažnju na omiljene boje te svakako na veličinu i ambalažu. Ukusna dekoracija poklona poslužit će kao začin ovakvom slatkišu.

Kegel kuglice

Magic Motion – Smart Kegel Balls

Kegel kuglice služe jačanju mišića zdjeličnog dna, pojačavaju osjetljivost vaginalnog područja, a samim time i uzbuđenje. Jačajući muskulaturu, sužavaju vaginu, pružajući ugodniji i uži osjećaj prilikom seksa. Odlična su prevencija i terapija za sve probleme sa uretrom i mjehurom (npr. inkontinencija). Kegel kuglice također olakšavaju porod te jačaju vaginalne mišiće poslije poroda. Dakle, Kegel, odnosno vaginalne kuglice odličan su poklon za žene svih dobnih skupina. Darovanjem lijepo zapakiranih kvalitetnih kuglica potpuno sigurno nećete pogriješiti.

Analne igračke

Play With Me - Candy Heart Butt Plug

Mogu biti vibrirajuće ili ne, mogu se koristiti tijekom seksa ili za vrijeme predigre. Uzmite u obzir da nisu svi ljubitelji analnih igrica i igračaka te ih nemojte kupovati ako niste potpuno sigurni da je to upravo ono što vaš partner želi.

Kolekcija 50 nijansi sive

Fifty Shades Freed - Pleasure Overload Set

Vaša draga je pročitala sve nastavke popularne knjige „Pedeset nijansi sive“? Ako ste sigurni da je progutala knjige, vrijeme je da prijeđete na sljedeći nivo. Vrijeme je da svoju kutiju s igračkama počnete puniti igračkama iz službene kolekcije „Fifty Shades of Grey“ te spavaću sobu ispunite pravom strašću.

POKLONI ZA NJEGA

Penis prsten

Moqqa – Tide vibrirajući penis prsten

Za sve muškarce željne eksperimentiranja sa seksualnim igračkama, penis prsten je odličan odabir. Služi za jačanje i produljenje trajanja erekcije. Ono što se također muškarcima sviđa kod korištenja penis prstena je vizualno i osjetno povećanje penisa zbog veće količine krvi koju penis zadržava, kao i odgoda ejakulacije i intenzivniji orgazam.

Masturbator

Fleshlight - Stamina Training Unit Value Pack

Kod odabira masturbatora, naš odabir za seksi poklon bili bi brandovi Fleshlight ili Tenga.
Vjerojatno ste čuli za međugalaktički popularne masturbatore Fleshlight. Ovo je poklon koji će potpuno sigurno ispuniti sve njegove fantazije!

Penis pumpe

Bathmate – Hydromax X50 Xtreme

Zgodan poklon pogotovo ako je riječ o kvalitetnom proizvodu, poput npr. branda Bathmate. Bilo da vaš partner želi pumpu za povećanje penisa ili kao pomoć u postizanju erekcije, poklon će biti na mjestu, na obostrano zadovoljstvo.

POKLONI ZA PAROVE

Vibratori za parove

We-vibe sync

U ovu kategoriju spadaju igračke koje stimuliraju ženu i muškarca istovremeno. Vibratori za parove su uglavnom igračke u obliku slova C, gdje se jedan kraj umeće u vaginu, dok drugi kraj sjeda preko klitorisa i direktno ga stimulira. Najkvalitetnije igračke ovog tipa su igračke brandova LELO i We-Vibe.
Preporučujemo igračku br. 1 za parove – ultrapopularan We-Vibe Sync. Savršen je poklon za parove u vezi na daljinu zbog mogućnosti upravljanja preko mobilne aplikacije, no naravno, i za sve ostale koji u seksu žele uži osjećaj i bolju stimulaciju klitorisa i G-točke.

Vibrirajući penis prsten

We-Vibe – Verge

Ako želite otvoriti vrata koja vode u svijet sexy igračaka, počnite s ovim tipom igračaka. Podjednako ugodna za žene i muškarce, ova igračka je apsolutni must have. Jače erekcije za njega, vibracije za nju. Prilikom odabira penis prstena kao poklona, ciljajte na kvalitetne materijale poput silikona.

Roleplay odjeća

Baci – Školarka No. 4

Svi se volimo igrati i svi volimo promjene. Ostvarite najluđe sexy maštarije uz sexy kostime i uniforme. Policajke, stjuardese, sobarice, medicinske sestre… scenarij je na vama.

Igre za parove

Kama Sutra igraće karte

Začinite svoj ljubavni život i unesite malo napetosti ili kinky scenarija. Igrajte se, uživajte, tko zna kamo će vas igra odvesti?! Pobjednik bira.

Poklon setovi igračaka

Rianne S – Ana's Trilogy Set 3

Odličan poklon za parove koji bi željeli isprobati sve i odmah! Ovo su setovi koji u sebi sadrže različite igračake s naglašenom tematikom određene vrste – za BDSM eksperimente, romantične, različitih boja. Setovi dolaze u lijepoj ambalaži idealnoj za poklone.

Image:PH.OK/Bigstock.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.