10 jednostavnih savjeta kako postati bolji ljubavnik

kako postati bolji ljubavnik

U jedno nema sumnje – seks nas puno više ispunjava i usrećuje ako i vi i vaš partner u njemu u potpunosti uživate. Pri tome ne mislimo da se morate posvetiti tantričkom seksu ili čitati Kama Sutru kako biste uzdrmali njezin svijet. Dapače, postoji nekoliko vrlo jednostavnih stvari koje svaki muškarac može učiniti kako bi svoj seksualni život podigao na višu razinu i kako bi svojoj partnerici pružio nezaboravne trenutke.

1. Higijena

Miris našeg tijela je ono što nas međusobno privlači, no budimo realni, ona ne želi imati posla s nekim tko ima neugodan miris. Održavanje higijene je jedan od presudnih faktora, posebno kada je seks na horizontu. Istuširajte se ili bar osvježite prije no što uklizite među plahte. Mnogo je vjerojatnije da će ona uživati i željeti se stiskati s vama ako mirišite svježe i čisto! Isto tako, ne zaboravite na čistu kosu i urednu frizuru. Frizuru podšišajte i popravite i tamo dolje!

2. Razgovarajte

Komunikacija može biti najvažniji aspekt dobrog vođenja ljubavi. Pitajte ju što želi, kako se osjeća i kako biste mogli usavršiti svoje ljubavne vještine. Razgovor o seksu ne samo da će biti koristan, već će djelovati i kao odlična predigra. Podijelite svoje fantazije, takav razgovor će vas oboje zasigurno dodatno uzbuditi.

3. Stvorite zajedničko vrijeme

Kao što je spontanost važna u seksu, tako je i planiranje. Odvojite vrijeme za uživanje jedno u drugome. Sve brige i obaveze nastojte ostaviti izvan spavaće sobe. Vjerujte, to će rezultirati nevjerojatno dobrim seksom, kao i produbljenjem intimnosti među partnerima.
Ne morate upisivati raspored u rokovnike, samo joj dajte do znanja da određenu večer ili jutro želite uživati s njom…

4. Usporite

Brzinski seks ima svojih prednosti i povremeno je strašno uzbuđujuć i vruć, no uglavnom nastojte usporiti. Žena će vam biti istinski zahvalna ako ju polako uvedete u pravo raspoloženje i date joj prostora i vremena da doživi nezaboravan vrhunac svojim vlastitim tempom. Ako pri tome trebate malu pomoć, na tržištu postoje odlični lubrikanti i kondomi koji će vam na prirodan i ugodan način omogućiti kontrolu ejakulacije i dati vašoj dragoj vremena da u potpunosti uživa.

5. Utvrdite osnove

Prije no što počnete eksperimentirati s pozama, tehnikama i scenarijima, utvrdite osnove.
Nemojte biti tako sigurni da u dobro izvježbanoj misionarskoj pozi „hvatate“ pravu točku. Istražujte, raspitajte se kako, a najbolji način usavršavanja ove vještine je povratna informacija od strane vaše partnerice. Ne ustručavajte se pitati.

6. Koristite igračke

Seksualne igračke, masažna ulja i svijeće, lubrikanti… sve će to vaš seksualni život podići na zavidno viši nivo. Odaberite igračke zajedno, stvorite atmosferu tražeći savršene igračke za vašu spavaću sobu, sve što vam je za to potrebno je kompjuter ili laptop, veza s internetom, udobnost kreveta ili fotelje i voila! Uživajte u iščekivanju isporuke naručene pošiljke… čeka vas nezaboravna razigrana večer!

7. Poštujte granice

Dobar ljubavnik uočava razliku između predlaganja uzbuđujućih noviteta u spavaćoj sobi i forsiranja partnerice da prihvati ono što joj nije po volji. Testiranje međusobnih granica u krevetu može biti vrlo stimulirajuće i u konačnici rezultirati pravom nagradom, no važno je prepoznati kada „ne“ stvarno znači „ne“. Pokušaj da ju se nagovori na nešto što zaista ne želi će vrlo vjerojatno potpuno uništiti pozitivno raspoloženje.

8. Ne ustručavajte se

Ako vam vaša partnerica izgleda lijepo, seksepilno i uzbuđujuće, ne oklijevajte – recite joj to!
Dajte joj do znanja da vam je lijepa i privlačna, to kod žena čini čuda. Ponekad su čak i riječi suvišne. Strastven poljubac naoko ničime izazvan snažno će uzburkati njenu strast.

9. Obratite pažnju na sve njezine erogene zone

Razumijemo da imate fokus na grudi i međunožje, no postoje i druga mjesta na njenom tijelu koja vape za dodirom i pažnjom. Ušne resice, vrat, bedra, pregibi koljena, stopala, sve su to erogene zone . Postoje masažna sredstva koja se mogu koristiti i kao lubrikanti… isprobajte ih!

10. Budite nesebični

S vremena na vrijeme, dobar ljubavnik treba posvetiti svu svoju pažnju i trud zadovoljenju partneričinih želja bez očekivanja reciprociteta. Naravno da ne treba stjecati naviku jednostranog zadovoljstva, no povremeno joj se u potpunosti posvetite. Time ćete joj pokazati koliko vam je važno da se osjeća posebnom i kako ju želite u potpunosti usrećiti. Ovaj dio priče ima i malu skrivenu prednost; ona će vam se zasigurno htjeti revanširati. I to vrlo brzo!

Image: ginasanders/Bigstock.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.