10 seksualnih igračaka koje morate imati u svojoj spavaćoj sobi

Želite začiniti seks ili solo trenutke, zanimaju vas seksualne igračke ali ne znate kako ih odabrati? Preporučamo vam 10 bestsellera s kojima ne možete pogriješiti!

1. Love Rabbit – Exciting Rabbit Vibrator

Love Rabbit - Exciting Rabbit Vibrator

Rabbit je s razlogom najpopularnija seksualna igračka uopće – istovremena stimulacija G-točke i klitorisa velikom broju žena predstavlja ultimativan užitak i recept za kombinirane orgazme, a Exciting Rabbit je odličan izbor. Napravljen je od silikona, fleksibilan, ima dva snažna i prodorna motora i punjivu bateriju. Pristupačne je cijene, a ima i funkcionalnost koju bismo uvijek preporučili – mogućnost da svakom vibrirajućem modu namjestite jačinu u čak 5 razina – idealno za sve koji nisu sigurne kolika im jačina treba, kao i za istraživanja različitih podražaja klitoralno ili vaginalno.

2. Dr. Skin – Dr. Shepherd Dong

Dr. Skin - Dr. Shepherd Dong 20 cm

Tražite dildo koji će vam pružiti nevjerojatno realistično iskustvo, a opet da bude od sigurnog, dugovječnog materijala? Dr. Shepherd je napravljen od dvije vrste silikona – čvršći i manje fleksibilan silikon čini njegovu jezgru, dok je silikon s vanjske strane predivno mekan i podatan. Rezultat ove tehnologije je dildo koji pruža osjećaj pravog penisa u erekciji! Dodatnu funkcionalnost Dr- Shepherd ima zahvaljujući čvrstom ali savitljivom metalnom dodatku u jezgri, zbog čega njegovu krivulju možete namjestiti pod kojim god kutem želite, a on će zadržati formu – doista jedinstvena pojava koja se vrlo rijetko nalazi!

3. The Screaming O – Charged Vooom! Bullet

The Screaming O - Charged Vooom! Bullet

Malen, jednostavan, svestran, izuzetno snažan i diskretan The Screaming O – Charged Vooom! Bullet je idealan izbor za prvi vibrator, kao i za vibrator koji možete koristiti u predigri ili tijekom seksa za dodatnu stimulaciju klitorisa. Odličan motor proizvodi duboke, prodorne vibracije koje prodiru u tkivo i stimuliraju veću površinu klitorisa ili bilo koje druge erogene zone.

4. Lovense – Lush 3

Lovense - Lush 3

Želite li seksualnu igračku s daškom luksuza, Lovense – Lush 3 renomiranog proizvođača je odličan izbor. Vibrirajuće jaje vam dopušta cijeli niz seksi scenarija, poput stimulacije parterice vibracijama u predigri, ali i u sexy igrama van kreveta, pa i van stana – uživajte u svojoj maloj tajni. Mogućnost upravljanja putem aplikacije otvara sasvim novi spektar potencijalnih scenarija, a koliko je ovo legendarno jaje popularno zapravo govori činjenica da je ovo već treća verzija. Svaki model, uključujući i ovaj, brzo je postao bestseller i omiljen među iskusnijom i manje iskusnom publikom.

5. We Vibe – Chorus

We Vibe - Chorus

Ultimativna igračka za parove u najnovijem i do sada najboljem izdanju! We Vibe – Chorus vibrator za parove koristi se tijekom seksa ili predigre tako da manji krak vibratora ulazi u vaginu i stimulira G-točku, dok veći krak stimulira klitoris. Na taj je način dodana precizna stimulacija klitorisa koja često izostaje pri penetraciji uz uži osjećaj za oba partnera, a dodavanje vibracija pri penetraciji otvoriti će novu dimenziju užitka. Upravljanje aplikacijom, daljinski upravljač koji reagira na snagu pritiska ruke i pregršt opcija ovaj vibrator za parove pozicioniraju čvrsto na sam vrh ponude.

6. Rabbit vibrirajući prsten

Rabbit vibrirajući prsten, ljubičasti

Jednostavan, povoljan, ali i vrlo efikasan – ovaj je vibrirajući prsten idealan odabir ako ste početnici koji žele isprobati efekt vibracija tijekom seksa. Prsten je vrlo rastezljiv, tako da će odgovarati većini muškaraca, dok veći zečić s lakoćom stimulira klitoris.

7. Fifty Shades of Grey – 10 Days of Play

Fifty Shades of Grey - 10 Days of Play

Otkrijte seksualne igračke u vrhunskom setu igračaka iz ekskluzivne Fifty Shades of Grey kolekcije! Istražite nove podražaje, poigrajte se osjetilima i pripremite predigru koju dugo nećete zaboraviti uz 10 Days of Play set.

8. LELO – Luna Pleasure Bead System

Lelo - Luna Pleasure Bead System

Redovito izvođenje Kegelovih vježbi preporučuju ginekolozi, liječnici i seksualni terapeuti zbog njihovih višestruko pozitivnih efekata na žensko genitalno zdravlje i seksualni užitak za oba partnera. Jedan od najpopularnijih setova Kegel kuglica na svijetu, LELO – Luna Pleasure Bead System dolazi s ukupno 4 kuglice (dvije lakše i dvije teže), tako da možete postepeno intenzivirati trening kako napredujete u jačanju vaginalnih mišića. Manje kuglice unutar većih također pružaju jedinstvenu internu stimulaciju dok se krećete.

9. Cal Exotics – Anal Explorer Kit

Cal Exotics – Anal Explorer Kit

Želite istražiti analnu stimulaciju ili razmišljate o analnom seksu? Iz Cal Exoticsa dolazi potpun set koji sadrži sve potrebno kako bi vaše prvo analno iskustvo bilo opušteno, sigurno i maksimalno bez nelagode. Riješite se straha od neugodnih iznenađenja intimnim tušem i opustite mišiće butt plugom koji se vrlo postepeno širi ili odličnim analnim kuglicama.

10. Fleshlight – Stamina Training Unit Value Pack

Fleshlight - Stamina Training Unit Value Pack

Fleshlight Stamina Training unit je najpopularniji model najpopularnije igračke za muškarce na svijetu – treba li vam bolja preporuka? U ovom posebnom setu po pristupačnoj cijeni dobivate sve što je potrebno za održavanje Fleshlighta te nastavak koji vam omogućava fiksiranje na pločice ili staklo za korištenje bez upotrebe ruku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.