6 savjeta za sexy Halloween

Haloween

Ne trebate ga slaviti, ali ga dostojno obilježite! Posvetite se jedno drugom u malo drugačijim okolnostima i uživajte u seksi, seksi večeri.

1. Izađite van

Pronađite odgovarajući (poželjno sexy) kostim, našminkajte se i zaputite se na prvi opskurni Halloween party. Po mogućnosti idite samo vas dvoje/dvije/dvojica i uživajte u nekoliko sati erotičnog plesa, pipkanja u mraku pod maskama i sretnom povratku doma na after. Halloween je vrijeme kada je mnogo toga dopušteno, pa i to da određeni dijelovi intime budu izloženi u javnosti, što je vrlo uzbudljivo.

2. Ostanite unutra

Isključite telefone, zaboravite posao i pripremite atmosferu. Upalite svijeće, ugasite svjetla i oboje se maskirajte – maska može biti vrlo minimalistička (poput poveza za oči) ili potpuni kostim, zajedno s perikom ili šeširićem koji će vam omogućiti da se posve uživite u novu ulogu i poigrate na zabranjenom terenu. Investirajte u svijeće mračnijih, seksi boja od običnih bijelih, a i pokoji elegantni svjećnjak ne bi bio na odmet.
Djecu, bili oni tinejdžeri ili kako se nekoć govorilo, pučkoškolci, pustite na Halloween tulum ili maraton horrora i pidžama party kod prijatelja (jedne godine vratite uslugu i party održite kod sebe). Tih nekoliko sati ili cijelu noć posvetite se jedno drugome.

3. Prestrašite se i uživajte u navali adrenalina

Halloween nije potpun bez dobrog horrora… od kojeg će vam proraditi adrenalin i nakon što ste dva sata cvokotali jedno drugome u krilu, pokrivali se plahtom i vrištali, nakon olakšanja koje osjetite kad počne odjava filma spremni ste za malo drugačije cvokotanje i vrištanje. Iskoristite to.

4. Isprobajte kinky i fetish

Ta je večer ultimativno doba godine za pomicanje granica i eksperimentiranje s novim mističnim i senzualno mračnim, poput kinky i fetish stvarčica. Izokrenite uobičajeni pogled na seksualnost i dopustite si isprobati nešto što vas je oduvijek intrigiralo, ali nekako nikad nije bilo pravo vrijeme. Oslobodite se i uživajte u novim podražajima i senzacijama, kao i partnerovim ili partneričinim reakcijama.

5. Maskirajte se i isprobajte roleplay

Ima li boljeg doba godine za igranje uloga? Ostvarite svoju ili vašu fantaziju pedantno se uživljujući u ulogu, preuzimajući obrasce ponašanja i rječnik…ili se jednostavno poigrajte van standardnih regula! I naravno, za dodatnu dimenziju ne skidajte kostim ni masku niti tijekom odnosa. Uživajte u drugačijem, budite zaigrani i otkrijte kako neki novi scenarij djeluje na vašu dinamiku u seksu.

6. Budite krvoločni

Stariji među nama pamte kako su prije izgledali vampiri i zašto su bili neodoljivi… odajte im počast neumorno grickajući vrat (ili neki drugi dobro prokrvljen dio) partnerice ili partnera čim duže i strastvenije. Poanta je u dugom trajanju, tako da zanemarite grčeve i muskulfiber. Stvarno puštanje krvi i dijamantima optočen torzo slobodno preskočite.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.