9 ideja kako rasplamsati strasti sexy rubljem

9 ideja kako rasplamsati strasti sexy rubljem

Sexy rublje – tako jednostavno, a opet tako moćno i uzbudljivo – idealan dodatak za malo začiniti odnos. Nudimo vam čak devet ideja kako njime možete ostvariti maksimalni učinak!

Pokažimo se u najboljem svjetlu

Upoznali ste se nedavno, ugodno kliknuli, popili kavu i hop, idete na dejt! Muškarci u pravilu u tim okolnostima prolaze neizmjerno teške i kompleksne kozmetičke zahvate (“ha ništa, obrijat ću se. Aha da, dezić”) dok šestosatni ženski režim uljepšavanja može biti samo unaprijeđen još i pažljivo odabranim komadom sexy rublja.

Klasika – godišnjice

Upriličite vaš dan nečim posebnim! Idealno je to bijeg na kakav romantičan vikend gdje se opuštate, mazite, šećete, fino papate i pijuckate, no ako te stvari iz kojeg god razloga nisu dohvatljive, učinite ovaj dan posebnim jednim malim, ali ključnim detaljem. Gaćice, negliže ili babydoll kojim ćete iznenaditi i uzburkati strasti svakako je recept za večer za pamćenje.

Šok usred bijela dana

Imate mobitel i ne bojite ga se upotrijebiti! Obucite kakav sexy komad ovisno već o preferencama primatelja – čarape, čipkasti grudnjak, gaćice ili haltere. Usred bijela dana fino prošećite do toaleta ili nekog drugog intimnijeg prostora i okinite fotku komada rublja kojeg nosite. Ništa prosto niti preočito, preporučamo da uhvatite samo detalj kojim se naslućuje šira slika – recimo, čipka grudnjaka uz bradavicu koja nije u fokusu, prekrižene noge s čipkom na bedru i slično. Decentno, a vrlo vruće i efektno, dajte im do znanja da mislite na njih i da ste obukle neki posebni komad kako biste im uljepšale neki tmurni utorak.

Vruća šetnja ili večera u restoranu

Varijacija na temu prethodnog pasusa. Plan akcije je isti – obucite nešto posebno i fotkajte se, no za razliku od slanja fotke, ovu uručite osobno, i to ciljano u ključnom trenutku. Primjerice, na večeri ste u restoranu i večera se bliži kraju; predložite zgodnu mozgalicu – neka pokuša pogoditi što nosite ispod. Nakon nekoliko pokušaja izvadite mobitel i pokažite fotku. Sličan scenarij možete odigrati i u šetnji, vožnji liftom, dok sjedite u parkiranom automobilu. Zajednički nazivnik je da možete brzo doći doma (ili imate dovoljno privatnosti da se malo poigrate i van kuće ili stana).

Čekam te doma

Izaberite neki nasumični, naizgled sasvim običan dan kada ste vi prvi doma (a djeca i roditelji u duuugoj šetnji, recimo) i napravite doček kod ulaznih vrata, samo u gaćicama i grudnjaku, catsuitu ili babydollu.

Performans za pamćenje

Sami ste doma, uživate u opuštajućoj kupki. Izađete iz kade, obučete samo neku sexy krpicu i zaputite se u spavaću sobu. Legnete na krevet, malo se poigrate (prstima ili igračkom) i kada situacija dođe do usijanja, pozovete u sobu da vam se pridruži.

Tko se boji catsuita još

I najobičniji, misionarski, kratki, predvidivi seks postaje nešto posve drugačije uz jednu moćnu stvarcu – catsuit! Uživajte u mrežastom materijalu (i efektu koji on ima pod prstima) i činjenici da većina catsuita ima poveći otvor na genitalijama, zahvaljujući kojem je penetracija moguća i bez da ga skidate.

Iznenadite ju pažljivim poklonom

Žene vole sexy rublje jer ističe njihovu ženstvenost, podiže im samopouzdanje i potiče erotično raspoloženje. Imajte to na umu kad ju odlučite iznenaditi poklonom – bombonijeri priložite i neki lijepi kompletić u kojem biste je, uostalom, voljeli i vidjeti. Ako se dvoumite oko prave veličine, preporučamo da zavirite u ormar i provjerite koje veličine prevladavaju.

Bacite bubu u uho

Otvorite ovom idejom: “danas želim da gledaš druge žene” i pošaljite mu linkove različitog sexy rublja u kojem bi vas želio vidjeti. Prethodno, naravno, provjerite što biste i same željele nositi i u čemu bi vam bilo ugodno. Neka s popisa izabere i tada zajedno s oduševljenjem pričekajte pošiljku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.