Zbog trenutne situacije PREPORUČUJEMO online plaćanje kreditnom karticom Pročitajte više Zatvori

Duboko grlo?

Duboko grlo

Duboko grlo je pojam koji slikovito dočarava „obogaćeni“ oblik felacia, odnosno oralno zadovoljavanje muškarca pri čemu penis ulazi, kao što i sam pojam kaže, duboko u grlo.

Za sve žene koje nisu ljubiteljice klasičnog oralnog zadovoljavanja ovo je tehnika koja je vjerojatno posljednje što žele pokušati u seksualnom istraživanju.  Naravno, svaki partner bi, koliko god mu teško padalo, to trebao razumjeti i prihvatiti.

One dame, koje pak oduševljeno pristupaju činu oralnog zadovoljenja partnera a nisu se okušale u ovoj tehnici jer smatraju da nisu dorasle tom činu i da zbog prirodnog refleksa mučnine ne bi mogle savladati ovu tehniku savjetujemo da pokušaju jer uz dovoljnu želju, strpljivost i praksu ova tehnika se može savladati.

Važna je priprema

U ove pohode krenite najprije „zagrijavanjem“ odnosno klasičnim felaciom. Cilj vam je dostići razinu uzbuđenja koja će vas opustiti ali i zagrijati i pripremiti mišiće grla.

Neki za savladavanje tehnike dubokog grla sugeriraju vježbu prstima, četkicom za zube, bananom ili nekim drugim prigodnim predmetom. Međutim, onim damama koje uživaju u pružanju oralnog zadovoljstva nisu potrebne vježbe sa raznim predmetima, već da će potpuno prepuštanje užitku prema partneru i njegovom tijelu biti sasvim dovoljno za primanje penisa duboko u grlo. Možda bi u obzir došle eventualno neke od seksualnih igračaka kao što su vibrator ili dildo, ali zabava neće biti zagarantirana ukoliko se „praksa“ ne bude odvijala u sklopu seksualne igre sa partnerom, odnosno ukoliko odlučite vježbati nasamo. Ipak, ukoliko ste poklonica oralnog seksa penis kao predmet užitka izazvat će daleko manje reflekse mučnine i manju ili čak nikakvu nelagodu za razliku od nekih predmeta. Vjerujemo da će se i vaš partner složiti da je ispravnije vježbati na njemu nego na četkici za zube 🙂

Ponavljanje je majka znanja

Dakle, klasični felacio je prvi korak u vašoj avanturi dubokog grla. Kada ste dostigli određenu razinu uzbuđenosti koja će se savršeno nadopunjavati sa vašom željom da penis uđe što dublje u grlo, možete ga malo po malo pokušati uvlačiti sve dublje. Ukoliko je potrebno zaustavite radnju, uzmite zraka i krenite ponovo. Jedan od savjeta je da probate isplaziti jezik. Također, možda bi dobra ideja bila unaprijed utvrditi pravila i zatražiti od partnera apsolutnu neaktivnost, sve dok ne budete spremni prihvatiti njegove pokrete i tempo. Svakako ne bi bilo poželjno da partner „navali“ na samom početku kada vi još niste dovoljno pripremljeni i vaše grlo nije opušteno za primanje penisa.  Da bi došli do stupnja kada će partner moći diktirati tempo ove radnje ipak će vam trebati neko vrijeme samostalnog istraživanja i privikavanja grla i mišića na cjelokupan događaj.

Nemojte se razočarati ako vaš pokušaj ne rezultira savršenstvom od prve. Želja, prepuštanje i upornost su ključ za savladavanje ove tehnike.

Kada shvatite koliko zadovoljstvo vaša performansa dubokog grla pričinjava partneru nećete se pokajati što ste si dali truda i savladali ovu tehniku. A možda vas iznenadi i intenzitet vašeg užitka tijekom igranja igrice nazvane duboko grlo.

Image: PH.OK/Bigstock.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.