Duboko grlo?

Duboko grlo

Duboko grlo je pojam koji slikovito dočarava „obogaćeni“ oblik felacia, odnosno oralno zadovoljavanje muškarca pri čemu penis ulazi, kao što i sam pojam kaže, duboko u grlo.

Za sve žene koje nisu ljubiteljice klasičnog oralnog zadovoljavanja ovo je tehnika koja je vjerojatno posljednje što žele pokušati u seksualnom istraživanju.  Naravno, svaki partner bi, koliko god mu teško padalo, to trebao razumjeti i prihvatiti.

One dame, koje pak oduševljeno pristupaju činu oralnog zadovoljenja partnera a nisu se okušale u ovoj tehnici jer smatraju da nisu dorasle tom činu i da zbog prirodnog refleksa mučnine ne bi mogle savladati ovu tehniku savjetujemo da pokušaju jer uz dovoljnu želju, strpljivost i praksu ova tehnika se može savladati.

Važna je priprema

U ove pohode krenite najprije „zagrijavanjem“ odnosno klasičnim felaciom. Cilj vam je dostići razinu uzbuđenja koja će vas opustiti ali i zagrijati i pripremiti mišiće grla.

Neki za savladavanje tehnike dubokog grla sugeriraju vježbu prstima, četkicom za zube, bananom ili nekim drugim prigodnim predmetom. Međutim, onim damama koje uživaju u pružanju oralnog zadovoljstva nisu potrebne vježbe sa raznim predmetima, već da će potpuno prepuštanje užitku prema partneru i njegovom tijelu biti sasvim dovoljno za primanje penisa duboko u grlo. Možda bi u obzir došle eventualno neke od seksualnih igračaka kao što su vibrator ili dildo, ali zabava neće biti zagarantirana ukoliko se „praksa“ ne bude odvijala u sklopu seksualne igre sa partnerom, odnosno ukoliko odlučite vježbati nasamo. Ipak, ukoliko ste poklonica oralnog seksa penis kao predmet užitka izazvat će daleko manje reflekse mučnine i manju ili čak nikakvu nelagodu za razliku od nekih predmeta. Vjerujemo da će se i vaš partner složiti da je ispravnije vježbati na njemu nego na četkici za zube 🙂

Ponavljanje je majka znanja

Dakle, klasični felacio je prvi korak u vašoj avanturi dubokog grla. Kada ste dostigli određenu razinu uzbuđenosti koja će se savršeno nadopunjavati sa vašom željom da penis uđe što dublje u grlo, možete ga malo po malo pokušati uvlačiti sve dublje. Ukoliko je potrebno zaustavite radnju, uzmite zraka i krenite ponovo. Jedan od savjeta je da probate isplaziti jezik. Također, možda bi dobra ideja bila unaprijed utvrditi pravila i zatražiti od partnera apsolutnu neaktivnost, sve dok ne budete spremni prihvatiti njegove pokrete i tempo. Svakako ne bi bilo poželjno da partner „navali“ na samom početku kada vi još niste dovoljno pripremljeni i vaše grlo nije opušteno za primanje penisa.  Da bi došli do stupnja kada će partner moći diktirati tempo ove radnje ipak će vam trebati neko vrijeme samostalnog istraživanja i privikavanja grla i mišića na cjelokupan događaj.

Nemojte se razočarati ako vaš pokušaj ne rezultira savršenstvom od prve. Želja, prepuštanje i upornost su ključ za savladavanje ove tehnike.

Kada shvatite koliko zadovoljstvo vaša performansa dubokog grla pričinjava partneru nećete se pokajati što ste si dali truda i savladali ovu tehniku. A možda vas iznenadi i intenzitet vašeg užitka tijekom igranja igrice nazvane duboko grlo.

Image: PH.OK/Bigstock.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.