Kako koristiti povez za oči?

povez za oči

Ako ste na korak od ulaska u svijet seksualnih igračaka, povez za oči je jednostavan dodatak koji je definitivno odličan za početno proširivanje seksualnih horizonata. Povez za oči je izgledom jednostavna, ali mogućnostima kompleksna seksualna igračka.

Na tržištu možete izabrati zaista raznolike vrste poveza za oči od raznih mekanih i ugodnih materijala kojima ćete otvoriti put jednom novom uzbudljivom iskustvu i nešto drugačijim seksualnim užitcima.

Hidden Desire – Kožni povez za oči

Jedna od namjena poveza za oči je izazivanje odnosno pojačavanje osjetila. U situacijama u kojima smo uskraćeni za osjetilo vida naš mozak alarmira ostala osjetila – sluh, njuh, okus i osjetilo dodira te ona postaju izuzetno osjetljiva i na najmanji poticaj. Rezultat je poseban doživljaj partnerovog šaputanja i mirisa njegovog tijela, a svakako najposebniji u toj igri je osjećaj dodira, bilo da se radi o dodiru partnera ili njegovoj igri sa vašim tijelom pomoću seksualne igračke, peruške ili nekog drugog prigodnog predmeta.

Sljedeća namjena poveza za oči je uzbuđenje izazvano neizvjesnošću i iščekivanjem. Svaki dodir i potez partnera biti će posebno iznenađenje i jedno sasvim drugačije iskustvo. Kada vaše osjetilo vida bude sputano povezom nećete biti u mogućnosti pratiti radnje partnera, kao ni predvidjeti sljedeći dodir što će rezultirati nestrpljivim iščekivanjem i posebnim osjećajem uzbuđenja. Ukoliko vaš partner upotrijebi maštu i izazove vaše tijelo mnoštvom raznih nepovezanih dodira dodatno će rasplamsati vatru i strast. Upravo činjenica da niste u mogućnosti unaprijed naslutiti namjere partnera pojačat će želju za svakim novim dodirom i uvjeriti vas da je povez za oči zaista moćna igračka.

Ni partner koji vodi igru neće ostati ravnodušan na reakcije vas i vašeg tijela i na vlastiti osjećaj moći i kontrole nad cijelom igrom. Činjenica da svojim djelovanjem izaziva vaše željno iščekivanje i uzbuđenje raspametit će ga.

Povez za oči možete iskoristiti na način da jedan od sudionika seksualne igre bude njime uskraćen za osjetilo vida, ali isto tako zanimljiva igra može biti ona u kojoj oba partnera koriste povez. U ovakvoj igrici sam čin svlačenja, dodirivanja i istraživanja tijela bit će posebno iskustvo i simpatičan doživljaj za oba partnera. Rutinu dodira zamijenit će slatko istraživanje i sasvim drugačija percepcija svih dijelova tijela. U vašem istraživanju vodit ćete se isključivo osjetilom dodira a zbog poveza na očima činit će vam se kao da ponovo upoznajete partnerovo tijelo.

Također nećete biti u mogućnosti vidjeti partnerov užitak i izraze lica već ćete se morati osloniti na osjetilo sluha. Užitak partnera nećete moći vidjeti već ćete ga morati osluškivati, slušati disanje, uzdahe. Cjelokupna igra rezultirat će posebno uzbudljivim i zabavnim iskustvom.

Otkrijte povez za oči, istražujte i prepustite se mašti!

Image: Pandorabox/Bigstock.com