Luksuzne seksualne igračke – 9 razloga zašto ih odabrati

luksuzne seksualne igračke

Luksuz, kao kod svega, tako i kod seksualnih igračaka, znači nekoliko stvari – kvalitetu, odličan dizajn, vrhunsku tehnologiju i, iako ne uvijek, veću cijenu. Luksuzne stvari su često objekti želja, predmeti koji su nam vizualno privlačni. Međutim, što ih razlikuje od ostatka ponude i što možemo očekivati od seksualne igračke koja se smatra luksuznom?

1. Najbolji materijali

Luksuzna seksualna igračka mora biti napravljena od vrhunskog materijala koji je siguran za tijelo i namijenjen dugoročnom korištenju. Može biti riječ o silikonu medicinske gradacije, borosilikatnom staklu, medicinskom čeliku, ABS plastici.

Te je materijale vrlo lako održavati, neki od njih se mogu i dezinficirati uranjanjem u ključalu vodu ili prati u perilici posuđa.

2. Vrhunska tehnologija

Luksuzni vibratori proizvode vibracije koje su dubinske i prodorne, za razliku od povoljnijih koje osjećamo na površini kože. Vibracije su kod luksuznih modela istovremeno vrlo snažne, ali i vrlo tihe.

Često će imati i neke od značajki sex gadgeta – upravljanje preko aplikacije, senzor za zvuk, opciju zagrijavanja, više vibromotora, zaključavanje tipkovnice, mogućnost pamćenja zadnje birane vibracije…

3. Široka prihvaćenost

Svako je tijelo različito i ne reagiramo svi jednako na određen podražaj. Međutim, nekoliko luksuznih modela postali su apsolutni bestselleri zbog dizajna i tehnologije koji pogoduje velikom broju ljudi – što posljedično znači da su veće šanse da će i vama odgovarati ako se odlučite na kupnju.

Ovdje govorimo o klasicima poput Njoy Pure Wanda, nevjerojatno jednostavnom, ali i najčešće proglašavanim “nepogriješivim” za stimulaciju G-točke i prostate, te, u novije vrijeme, stimulatora klitorisa poput Satisfyera i Womanizera.

4. Iscrpna testiranja i unaprijeđenja

Renomirani proizvođači vrhunskih seksualnih igračaka (primjerice We-Vibe, Fleshlight, LELO, Fun Factory, Svakom…) svoje će proizvode sustavno testirati i unapređivati ovisno o reakcijama korisnika.

Ukoliko se određeni segmenti, dizajnerska rješenja i slično pokažu problematičnima, biti će unaprijeđeni ili zamijenjeni, čime je finalni proizvod tijekom svih etapa razvoja promišljan s krajnjim korisnikom na umu – a to je najbolji recept za uspjeh.

5. Reakcije korisnika

Zajednica ljubitelja seksualnih igračaka budno prati svaki novi model i zanima li vas konkretni luksuzni proizvod, velike su šanse da ćete o njemu moći pročitati baš sve – od iscrpnih objašnjenja njegove tehnologije, recenzija i iskustava s korištenjem, videa i brojnih fotografija.

Zbog toga ćete imati mnogo više informacija prije kupnje i moći ćete bolje pretpostaviti hoće li vam proizvod odgovarati ili ne.

6. Pitanje cijene

Seksualne igračke imaju nekoliko cjenovnih razreda i većina velikih proizvođača ima početničke igračke koje su cjenovno iznimno prihvatljive, ali su u pravilu namijenjene da kupci koji nemaju iskustava s igračkama isprobaju osjećaj koji će im pružiti određena vrsta igračke.

Skuplji rang čine igračke namijenjene iskusnijima, ali sa bitno kvalitetnijom izvedbom, boljim materijalima i sofisticiranijom tehnologijom – što znači dugoročno zadovoljstvo.

Primjerice, Fleshlight masturbatori su nešto skuplji i za cijenu jednog možete dobiti dva ili tri početnička masturbatora, no osjećaj koji pruža Fleshlight nedvojbeno je bolji. Kvaliteta materijala, nepogrešiva izvedba i stimulacija koju pruža zahvaljujući odličnom dizajnu ne mogu se uspoređivati s početničkim masturbatorima.

7. Kvaliteta

Za luksuzne proizvode se očekuje da su napravljeni kvalitetno i da traju – vrhunski materijali + dobar dizajn = dugotrajna investicija.

8. Punjiva baterija

Standard za luksuzne igračke nije samo punjiva baterija, već punjiva baterija koja ima vrhunske performanse, višesatan rad uređaja, ali i standby od čak nekoliko mjeseci, što znači da vibrator može stajati u ladici nekoliko mjeseci i biti spreman za upotrebu.

9. Vrhunsko pakiranje

Premium proizvodi ujedno su i odličan izbor za poklon. Dolaze u decentnim, profinjenim pakiranjima, često sa satenskim ili svilenim vrećicama za skladištenje ili čvrstim torbicama. One zrače luksuzom od trenutka kad ih izvadite iz ambalaže.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.