Muška ljubomora na vibrator

ljubomora na vibrator

Pojava ljubomore na vibrator zaista nije tekovina novog doba i teško da ćete čuti ljude u jeseni svog života kako pričaju da „u njihovo doba nije bilo nikakve ljubomore na vibrator“ – otkad je svijeta, postoje i seksualne igračke u smislu zadovoljavanja nečime što nisu vlastite ili tuđe genitalije i ostatak tijela, a otkad postoji, primjerice, krastavac, postoji i neki oblik ljubomore na taj krastavac i svu njegovu seksualiziranu braću i dugi niz potomaka. U ovom ćemo članku prikazati, u formi upitnika, najčešće strepnje, brige i upite muškaraca prema vibratoru.

Mora li biti tako velik? I zašto nije uzela manji? I što sad to znači?

Veličina je svakako sklizak teren za mnoge muške poglede na vibrator. Dobro, nisu ni opseg i promjer za odbaciti kad je riječ o gutanju knedli pri pogledu na najmračniji kutak ladice s donjim rubljem. Nema mnogo toga što možemo reći na tu bojazan, osim da je vrlo, vrlo česta. I da, na kraju, što god da imala u ladici, njen izbor pada na vas.

Sam sam joj kupio velikog i sad kaže da joj je prevelik al to sigurno kaže samo da me umiri, jelda?

Ne. Doista nisu sve žene željne i voljne imati čim veći dildo ili vibrator jer se, naprosto, granica negdje mora povući. Vjerujte nam da često svjedočimo situacijama kad muževi žele pokloniti „nešto posebno“ no ispostavi se da je primjerak ipak previše poseban za njihovu partnericu i taj znak pažnje ostane neiskorišten.

Ajde, bar nije uzela realističnog, nego ovaj izgleda ko skulptura.

To sigurno znači da ne zamišlja druge muškarce dok ga koristi, jer da ima realistični, sigurno bi to značilo da pritom mašta o drugom frajeru. Ne nužno. Žene mogu bez problema maštati koristeći i samo osnovnu opremu poput prsta bez da nužno maštaju da je to nečiji tuđi prst. Ista se poveznica može primjeniti i na vibrator i dildo – masturbacija s cijelim spektrom igračaka može biti popraćena maštanjem o trenutnom partneru, nekom drugom ili nekoj drugoj.

Može li vibrator zamijeniti „pravu stvar“?

Ne može. Isto kao što, na kraju, niti „prava stvar“ ne može zamijeniti vibrator.

Znači li to da joj ja nisam dovoljan?

Ne znači. Ali znači da imate partnericu s otvorenim pogledom na vlastitu seksualnost koja želi sebi (a vjerojatno i vama) pružiti užitak. Seksualnost dvoje ljudi ne bi trebala imati normu, biti standardizirana i propisana, te potpisana od obje zainteresirane strane jednom za svagda. Želja za povećanjem užitka, otkrivanjem i istraživanjem zadovoljstva, bilo to igračkama ili bilo kojim drugim načinom koji unosi raznolikost ono je što ne dopušta frazama poput „jednom mjesečno“, „ajd, nismo dugo“ i „uf…ne da mi se“ da vam dugoročno ne naruše odnos.

Može li biti „previše raznolikosti“…?

Načelno, ne. Ako je vaš seksualni život raznolik, nepredvidiv i spontan, prožet entuzijazmom i strašću, čisto sumnjamo da vas tako nešto brine. Ipak, ako je bilo koja od tih raznolikosti, bile to igračke, pornići, inzistiranje na uvijek jednoj te istoj „ludoj“ pozi postaje norma i propis, postoji razlog za brigu. Ukoliko partner/ica uvijek u seksu poseže za, primjerice, arsenalom igračaka i ne sjećate se kad je bio zadnji seks sa samo najnužnijim, biološki predodređenim igračkama, problem postoji i razgovor je jedino rješenje.

Mogu li joj biti dovoljan nakon vibratora?

Ako ste bili dovoljni prije vibratora, biti ćete i poslije. Ako niste bili niti prije, najvjerojatnije se to neće promijeniti vibratorom. Uglavnom, vibrator ne mijenja žensku fizionomiju i ne utječe tako da nakon vibratora žena (niti dijelovi njenog tijela) više nisu isti. Da je tomu tako, već odavno bi se na lomačama istrijebio i zadnji vibrator.

Kako da se onda postavim prema vibratoru?

Otkrivajte ga i koristite zajedno, kao i bilo koju drugu igračku, upotpunjujte seks i znajte da igračke nisu konkurencija, već vaši suradnici i suborci u traganju za drugačijim orgazmima, unošenju različitosti u odnos i održavanju zaigranog, entuzijastičnog pogleda na seks i užitak.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.