Libido.hr pod povećalom: We-Vibe Sync

We-Vibe Sync

Apsolutni bestseller u premium segmentu igračaka i jedna od najboljih igračaka za parove – We-Vibe Sync!

O proizvođaču

We-Vibe (odnosno tvrtka Standard Innovation) nas već godinama naprosto oduševljava – korištenje vrhunskih materijala i tehnologije koja ruši rekorde od njihovih su najranijih dana zaradili vjerne horde obožavatelja, od iskusnih ljubitelja seksualnih igračaka do onih koji ih prvi put kupuju.

We-Vibe je prvi vibrator za parove na svijetu, a njegova je prva verzija izašla 2008. i otada počinje revolucija. Vibratori su od početaka svog postojanja bili namijenjeni isključivo ženama, a često i zamišljeni kao “zamjena” za muškarca – i tada dolazi We-Vibe i sve se mijenja.

Njihov patentirani dizajn u obliku slova C omogućava da se tijekom seksa ženi stimulira G-točka i klitoris, čime efikasno rješavaju jedan od najčešćih problema tijekom penetracije – izostanak orgazma za ženu zbog nedovoljne ili indirektne stimulacije klitorisa (a i G-točke).

Istovremeno je moguća penetracija penisa ili dilda i efekt je senzacionalan – dubinske i prodorne vibracije po kojima će We-Vibe postati poznat stimulirati će ih oboje, a sam dizajn pružiti uži osjećaj – seks postaje potpuno novo iskustvo!

Vrlo brzo nakon izlaska We-Vibe postaje globalna senzacija.

Standard Innovation nakon originalnog We-Vibea plasira nekoliko verzija (We-Vibe II, We-Vibe II Plus, We-Vibe III, We-Vibe IV, We-Vibe IV Plus), koje su sve redom bolje, genijalnijih tehnoloških dostignuća, boljeg i unaprijeđenog dizajna i dokazuju koliko slušaju i reagiraju na kritike i pohvale korisnika, zbog čega su još uvijek jedan od najomiljenijih brendova u zajednici ljubitelja seksualnih igračaka.

Svakom novom verzijom dizajn postaje sve prilagođeniji anatomiji obaju partnera, raste broj vibrirajućih uzoraka, od vodootpornosti na prskanje (splashproof) postaju potpuno vodootporni i moguće ih je uroniti pod vodu (submersible).

Kasnije verzije standardno imaju dva motora (što ih razlikuje od konkurencije) a domet daljinskog upravljača (predstavljenog s We-Vibeom III) postaje sve veći, što su sve rezultati opsežnih istraživanja seksualnih navika te reakcija na zahtjeve korisnika.

S modelom We-Vibe 4 Plus 2014. izlazi i We-Connect aplikacija koja omogućava upravljanje vibratorom sa zaslona pametnog telefona – iz druge sobe ili drugog kontinenta.

O proizvodu

Sync je najnoviji We-Vibe vibrator za parove koji je od svog prethodnika, We-Vibea 4 Plus naslijedio sve dobre karakteristike i dodatno ih nadogradio, čime on predstavlja vrhunac i apsolutni bestseller u segmentu vibratora koji se koriste tijekom seksa.

Pripada u segment luksuznih igračaka, zbog čega je i cijena nešto viša, no riječ je o dugoročnoj investiciji u seksualno zadovoljstvo i dodatku za seks koji će vas inspirirati, zabavljati i dražiti vam maštu još dugo nakon kupnje.

we-vibe sync

Dizajn i kvaliteta

Sync je dizajniran u obliku slova C kao i njegovi prethodnici, dok je vanjski krak blago redizajniran i dodane su mu metalne tipke za sinkronizaciju te brzo uključivanje i isključivanje.

Za razliku od svojih prethodnika koji su bili fleksibilni, ali bi se vraćali u prvotni položaj, Syncu su dodana dva “koljena” ili pomične točke koje omogućavaju da ga namjestite potpuno po svojoj anatomiji.

Prilagodba vašoj anatomiji istovremeno znači da možete i mnogo bolje regulirati želite li jači ili slabiji pritisak stimulatora na klitoris, kao i koliko direktan podražaj G-točke vam odgovara. Jednom kad ga namjestite, Sync zadržava svoj oblik i pri promjeni poza.

we-vibe sync

Fleksibilne točke su nas potpuno oduševile – manevarski prostor koji njima dobivate je apsolutno sjajan! Ne samo da možete potpuno namjestiti intenzitet stimulacije, kut i slično, već su mogućnosti gotovo bezbrojne.

Sync možete namjestiti da obujmi penis i koristiti ga kao penis prsten tijekom seksa ili za dodatnu stimulaciju penisa tijekom oralnog seksa, možete ga maksimalno raširiti i koristiti kao odličan dodatak predigri, napraviti od njega masažer prostate…

Silikon je vrhunski, medicinske gradacije i iako predivno gladak, na koži pruža ponešto “otpora”, odnosno trenja, zbog čega ga je lakše zadržavati unutra, što je definitivno poboljšanje u odnosu na We-Vibe 4, koji je imao glađi silikon, zbog čega se previše pomicao, a znao je i ispadati tijekom korištenja.

Funkcionalnosti

U cijelom smo tekstu govorili o unutarnjem i vanjskom kraku, no to možemo reći samo uvjetno – oba kraka mogu se koristiti za unutarnju stimulaciju, bilo vaginalnu, bilo analnu, bilo kod žena, bilo kod muškaraca.

Želite li ga koristiti u javnosti, preporučamo da ga okrenete i manji krak pozicionirate na klitoris jer tako vibrator neće biti vidljiv ni uz užu odjeću.

Nadalje, Sync vam omogućava korištenje na nove i vrlo uzbudljive načine. Po prvi puta u We-Vibe je ugrađen senzor za zvuk – a on reagira na okolnu glazbu, glasove i šumove, a preko aplikacije možete koristiti i vlastite playliste.

We-Vibe Sync

Daljinski upravljač je također unaprijeđen u odnosu na We-Vibe 4 Plus – dodana mu je opcija reguliranja intenziteta vibracija, što dokazuje da je baš svaki segment Synca napravljen s jednom krilaticom – da je svako tijelo jedinstveno i da mora biti moguće iskrojiti vlastiti užitak točno kako to želimo.

Sam spektar vibracija je gotovo beskrajan – aplikacija vam omogućava skidanje uzoraka i kreiranje novih, vlastitih.

Motori su gotovo bešumni, no mnogo jači od We-Vibea 4 Plus, posebice krak namijenjen stimulaciji klitorisa.

Korištenje

Vibratori za parove poput We-Vibea predstavljaju jednu novu eru seksualnih igračaka koje seks čine jednim posve novim iskustvom. Klitorisu se tijekom seksa često dodaje stimulacija, bilo prstom ili bullet vibratorom, no sa Syncom je ta stimulacija ovdje, a vi se možete prepustiti jedno drugome.

Pri penetraciji penis ili dildo pomiče unutarnji krak prema G-točki i tako je stimulira, a osjećaj vibracija među vama neopisivo je iskustvo. Istovremeno, Sync pruža i njemu i njoj uži osjećaj, što znači mnogo intenzivniju penetraciju.

We-Vibe aplikacija je besplatna i vrlo intuitivna za korištenje. Nakon instalacije, mobitelom možete upravljati vibracijama (birati modove i pojačavati ili smanjivati intenzitet), kreirati nove vibracije, korigirati trajanje i intenzitete i slagati liste omiljenih uzoraka.

S aplikacijom dobivate i mogućnost da preuzmete kontrolu nad Syncom i kada ste udaljeni – bilo dok ste u tramvaju, na kavi ili na poslu ili stotinama kilometara daleko.

Aplikacija vam omogućava i da pratite razinu baterije. Sama baterija je izvanredna i, ovisno koliko ga koristite, na standby-u može biti i do nekoliko mjeseci, vrlo sporo se prazneći. Međutim, kako dolazi s praktičnom bazom koja ga istovremeno indukcijski puni, Sync je zapravo – uvijek spreman.

Zaključak

Sync, kao i svaki drugi We-Vibe prije njega, ima našu najtopliju preporuku. Riječ je o apsolutnom vrhu ponude jednog od najcjenjenijih proizvođača seksualnih igračaka danas a zahvaljujući izvanrednoj tehnologiji i dizajnu, načini na koje ga možete koristiti su gotovo bezbrojni – točnije, granica je samo vaša mašta.

I na kraju, bez obzira na tehnologiju, dizajn, kvalitetu proizvoda i korištenih materijala – Sync je proizvod koji ljubavnike povezuje, koji im pruža priliku da otkriju neke potpuno nove podražaje tijekom seksa i da uživaju na posve drugi način u vođenju ljubavi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.