Idealni sexy pokloni za Valentinovo

Top 10 igračaka

Dan zaljubljenih je savršen trenutak da u svoj ljubavni život unesete dodatnu strast i osvježenje te idealan povod da svoju kutiju s igračkama obogatite pokojim novim detaljem. Sigurni smo da niže navedeni sexy pokloni za Valentinovo sigurno neće nikoga ostaviti ravnodušnim.

Vibratori

Među najraznovrsnijim igračkama za odrasle, vibratori dolaze u raznim oblicima i materijalima te s raznim mogućnostima; daljinski upravljači, punjive baterije, upravljanje aplikacijama. Pročitajte naš članak kako odabrati idealan vibrator.

SVAKOM – Lester

Sexy rublje

Začinite večeri sa našom kolekcijom sexy rublja, igrajte se raznih uloga s našom kolekcijom roleplay kostima i uniforma.

Obsessive – Lovia spavaćica i tange

We-vibe

Najpopularniji vibratori za parove napravljenih od vrhunskih materijala, gdje se jedan dio umeće u vaginu, a drugi pozicionira s vanjske strane za stimulaciju klitorisa i stidnih usana, dok je moguća i istovremena vaginalna penetracija. We-vibe – Vibrirajte u paru. Morate ga isprobati.

We-Vibe Sync

Penis prsten

Penis prsten, pogotovo ukoliko ima ugrađen vibrator za stimulaciju klitorisa za vrijeme seksa, poklon je koji će razveseliti oba partnera, njemu snažnije erekcije, njoj dodatnu stimulaciju klitorisa tijekom seksa – win – win.

Cal Exotics – Fluttering Enhancer prsten

Poklon setovi igračaka

Više igračaka pakiranih u poklon kutije po specijalno sniženim cijenama su idalan način da odjednom stvorite vašu novu kolekciju igračaka. Birajte između bondage setova, analne stimulacije, igra za parove te raznih vrsta vibratora. Ponudu pogledajte ovdje.

Adam & Eve – Ultimate Couples Collection

Fifty Shades of Grey kolekcija igračaka

Službena kolekcija igračaka Fifty Shades of Grey fanove knjiga i filma neće ostaviti ravnodušnim.

Fifty Shades of Grey – Masks On set maski

Fleshlight masturbatori

Fleshlight masturbatori jedna su od najpoznatijih igračaka za odrasle. Sam umetak masturbatora izrazito je realističnog izgleda, no skriven je u kućištu oblika lampe. Ako zaista želite razveseliti svog dragoga, Fleshlight je pun pogodak!

Fleshlight - Pure

Kegel kuglice

Neke žene kažu da su doživjele svoje prve orgazme kao razultat osnaživanja svojih vaginalnih mišića. Također, stiskanje vaginalnih mišića za vrijeme seksualnog odnosa pruža zaista uzak osjećaj muškarcu. Što čekate?

Lelo - Luna Beads Mini

Bondage setovi za početnike

Idealan uvod u igre vezanja i dominacije za početnike predstavljaju bondage setovi s kojima nećete pogriješiti ukoliko želite uvesti ovakvu vrstu seksualne zabave u vaš ljubavni život.

Rianne S – Ana's Trilogy Set 3

Image:mandygodbehear/Bigstock.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.