10 ideja za skrivanje seksualnih igračaka

Skrivanje seksualnih igračaka

Razmišljate o kupnji ili ste već kupili svoju prvu seksualnu igračku i brinete gdje ćete je držati? Već imate kolekciju igračaka i nedostaje vam skladišni prostor? Donosimo 10 rješenja!

1. Noćni ormarić s mehanizmom za zaključavanje

Najsigurnije i najpraktičnije mjesto je svakako kraj kreveta – najdraže igračke su vam nadohvat ruke, što znači da ne trebate šuljati noću u najzabačenije kutke stana ili kuće u potrazi za dildom, vibratorom ili lisicama.

2. Kutija za alat

Kod kutije za alat jedna je od najvećih prednosti mogućnost zaključavanja – najčešće lokotom. Te su kutije u pravilu dimenzija koje sretno i veselo mogu ugostiti dilda i vibratore različitih veličina, a dodatni su plusić brojni pretinci i pomične police – u koje stanu i manji butt plugovi, penis prstenovi, Kegel kuglice, lubrikanti, kondomi i slično. Za ultimativnu diskreciju sakrijte ih na očiglednom mjestu – uz drugu kutiju s alatom. Samo pazite da ih ne zamijenite.

3. Doza za špagete

Neprozirna kutija ukrašena kakvom bezazlenom slikom žitnih polja i izlazećeg sunca idealna je da dječici i ostalim kopačima po stvarima bude potpuno nezanimljiva. S druge strane, izduženi oblik savršen je za skladištenje penetracijskih igračaka, ali i drugih dodataka za seks. Dodatni plus – metalne kutije uvijek su bolje za skladištenje igračaka od plastičnih, s kojima neki materijali od kojih su igračke napravljene mogu reagirati.

4. Tabure

Tabure s unutanjim prostorom u nekom kutku spavaće sobe može biti izvrsno mjesto za pohranu seksualnih igračaka. Naravno, preporučljivo je da samo korisnici znaju da je rasklopiv.

5. Kutija ispod kreveta

Odlučite li se za ovo jednostavno, ali i riskantno rješenje, pripazite samo da kutija s igračkama bude u okruženju dosadnih i običnih svakodnevnih sitnica – recimo, u većoj kutiji udobno smještena ispod posteljine, ili u kutiji s duplim dnom ispod nekih uobičajenih sitnica. Mala kutijica sama ispod kreveta će i s ključem i bez ključa biti na meti znatiželje.

6. Čarapa

Znate ono kad u filmovima u ladici s donjim rubljem pronađu dildo? Ovo je sličan princip, ali popravljen i unaprijeđen – obična sportska čarapa može postati domom dilda i vibratora svih veličina koji tako položeni na dnu ladice i pokriveni ostalim čarapama doista ne izazivaju sumnju.

7. Plišani medo ili jastuk

Plišana igračka i jastuk na krevetu ili pokraj kreveta može biti izvrsno skrovište. Na leđima velikog mede iskrojite rupu na koju postavite diskretni patenti zatvarač. Tako unutrašnjost mede ili neke druge plišane igračke možete iskoristiti za sakrivanje svojih seksualnih dragocjenosti. Naravno, ako imate djecu, ovo je preporuka samo ako je dijete dovoljno staro da ga/ju više ne zanimaju plišane igračke.

8. Metalni sef s ključem

Metalni sefovi sa ključem doista više nisu rijetkost u našim domovima i ako ste djeci objasnili da u njima nemaju što tražiti, nema problema. Nedostatak su eventualno dimenzije, jer su najčešći standarni sefovi manji te vjerojatno neće moći sadržavati vašu cijelu kolekciju, kao ni primjerke većih dimenzija.

9. Na vješalici

Ovo rješenje zahtijeva ponešto kreativnosti ili uradi sam vještina, no radi se o sljedećem – prenamijenite ili zašijte platnenu (poželjno s patentnim zatvaračem i lokotom) i objesite je na vješalicu te na nju stavite majicu, haljinu ili košulju po želji koja će je prekriti. Dimenzije ovdje ovise samo o vašim afinitetima, a plus je doista velika diskrecija.

10. Torba u ormaru

Neovisno odaberete li ručnu torbicu, torbu za laptop, ruksak ili veliki putni kovčeg, ormar u kojemu i inače držite torbe koje se ne koriste odlično su mjesto za onu jednu na koju ćete ujedno staviti i lokot.

Savjeti

Kako ste primjetili iz svih ovih rješenja, jedna je univerzalna istina – odaberite nešto potpuno neupadljivo, dosadno i svakodnevno.

Neovisno skrivate li stvarčice od djece, roditelja ili cimera, nekako je nepisano pravilo da će kutija koju stavite ispod kreveta nekako baš zagolicati maštu, kao i ladice u noćnom ormariću. Bolji su izbor kutije, ladice i police gdje ćete kutije sa seksualnim igračkama posve nevino “stopiti” s tehnikom, knjigama ili skriptama i ostalim “dosadnim” predmetima.

Kod skrivanja, važno je poznavati neprijatelja, odnosno zainteresiranu stranku i proučiti njegove navike – ako je riječ o djetetu, može li doseći više police u ormaru? Voli li i inače njuškati, pa je samo pitanje vremena kada će otkriti penjanje?

Bonus: kako diskretno puniti vibrator?

Čak i ako ste ih dobro sakrili, vaše omiljene punjive stvari prije ili kasnije moraju na dulji vremenski rok ugledati svijetlo dana (ili noći) – kada ih punite. Najsigurnije je to obaviti noću, a za dodatnu sigurnost vibrator položite u neseser ili slični “obični” predmet a žicu okrenite prema zidu.

Image: shmeljov/Bigstock.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.