Roleplay ili igranje uloga – savjeti za početnike

Uvod u roleplay

Mnogo je onih koji potajno priželjkuju odigrati neki hot scenarij unutar svoje spavaće sobe ali se pribojavaju kako će se cijela situacija odvijati, hoće li biti uzbudljiva kao što priželjkuju ili nespretna i smiješna bez željenog ishoda.

Ne brinite jeste li smiješni u svojim ulogama i kostimima, opustite se i prepustite igrama. Najgore što vas može zadesiti je da se dobro nasmijete i dodatno opustite za nastavak svoje seksi avanture.

Zašto probati?

Igranje različitih uloga je dobar način razbijanja monotonije i ostvarenja seksualnih fantazija. Također je odličan način za istraživanje i poigravanje se submisivno-dominantnim ulogama. Pretvaranjem da ste netko drugi često ćete se opustiti i izraziti misli, riječi i osjećaje koje biste se možda inače ustručavali.

Baci – Školarka No. 5

Iako nije nužno, maskiranje može biti izrazito poticajno jer ćete se lakše opustiti i uživjeti u uloge koje ste si odabrali. Stavljanje krinke nas često oslobađa od svakodnevne sputanosti i strahova te nam daje poticaj da istražimo i izrazimo dijelove sebe koje inače možda smatramo neprimjerenima iako to u stvarnosti nisu.

Iskoristite role-play kao priliku za dobru zabavu, eksperimentiranje i raspirivanje strasti, kako u krevetu, tako i van njega.

Najčešće maštarije

I muškarci i žene jednako uživaju u role-playu, a granicu određuje samo vaša mašta. Možete biti galantni vitez koji spašava vrlo zahvalnu djevu iz ralja opasnosti ili stroga laborantska tehničarka ljuta na nespretnog pripravnika; superjunak koji spašava nedužnu prolaznicu svojim snažnim “mišićem” ili policajka koju se možda može nagovoriti da ne napiše kaznu.

Ipak, najčešće su maštarije koje se baziraju na nekim svakodnevnim situacijama i ulogama.
Oba spola vole uloge s naglašenim odnosom moći – bilo da se radi o medicinskoj sestri i pacijentu gdje muškarci uživaju u njihovim bijelim uniformama, pažnji i njezi. Također im maštu rasplamsavaju školske situacije gdje su oni nestašni učenici pod nadzorom atraktivne, ali i stroge učiteljice. Ili vole biti strogi šefovi koji pokazuju tajnici kako se ukapča USB. Naravno tu su uvijek i nezaobilazni klasici poput dostavljača pizze, poštara, vodoinstalatera i ostalih majstora. Žene će podjednako uživati u tim scenarijima, ali u velikom broju prigrliti i one u kojima su uloge obrnute – bilo da se radi o strogim šeficama, nestašnim učenicama ili dostavljačicama pizze.

Na kraju krajeva, sve ovisi o tome što vas istinski pali, ali i o tome u čemu jednostavno uživate pretvarajući se.

Baci – Medicinska sestra No.2

Roleplay je definitivno okidač za razbijanje monotonije i dosade u spavaćoj sobi. Uloge možete glumiti u kratkim scenama bez pretjerane pripreme i posebnih rekvizita, ali za potpunu zabavu možete izabrati i nešto od roleplay igraćeg pribora čime ćete dodatno rasplamsati atmosferu.
U zdravom seksualnom odnosu u kojem vladaju sklad, razumijevanje, opuštenost i zabava sve je dopušteno i raznolike maštovite igrice su dobrodošle, a na partnerima je da unesu promjenu u seksualnu svakodnevicu i da se pobrinu za dobru atmosferu, pa čak i onda kada sve ne teče po planu.

Image: PH.OK/Bigstock.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.