Vodič za početnike – C vibratori

c vibratori

Specifična vrsta vibratora za parove, C vibratori, dizajnirani za korištenje tijekom penetracije. Zahvaljujući njihovom obliku (poput slova C) se stabilno i nenametljivo pozicioniraju u vaginu, ostavljajući istovremeno dovoljno mjesta za penetraciju.

Zahvaljujući tome, stimulacija klitorisa vibracijama je postojana bez obzira na tempo i pomicanje tijekom penetracije, pa i pri promjeni poza. Kako je nedovoljna stimulacija klitorisa upravo najčešći razlog izostanka orgazma za žene tijekom seksa, ovi su vibratori (zasad) najefikasnije rješenje.

Osim toga, insertirani krak, koliko god uzak ili tanak bio, pruža uži osjećaj za oba partnera što može donijeti dodatni užitak.

Kako odabrati

Ova vrsta vibratora ima vrlo sličan dizajn, pa i mjere – generalno je riječ o manjim modelima s insertacijskim dijelovima koji su uži i kraći. Njihov je cilj prvenstveno stimulirati vibracijama i pružiti bolju stimulaciju klitorisa i G-točke, a ne nametnuti se velikim opsegom (kada bi bilo tako, penetracija penisom ne bi bila moguća).

Posebnu pažnju obratite na dizajn – kako smo svi različiti i odgovaraju nam drugačije stvari, tako i dizajnerska rješenja neće biti univerzalno idealna svima. Neki modeli imaju proširenja na insertacijskom kraju zbog čega će stajati stabilnije, a neki su ravniji, odnosno ujednačenog opsega zbog čega će biti više nenametljivi, ali će i lakše kliziti van pri penetraciji.

Jedan od najvažnijih faktora pri odabiru uz dizajn svakako je način upravljanja – upravlja li se tipkom direktno na uređaju, daljinskim upravljačem ili putem aplikacije na mobitelu? Daljinski upravljač je odlično rješenje za laku i brzu promjenu tempa kao i isključivanje ako ste vrlo osjetljivi nakon orgazma, dok aplikacije redom nude jedinstvenu personalizaciju prema vlastitim potrebama poput kreiranja vlastitih vibrirajućih uzoraka ili kontrole na daljinu.

Kako koristiti

Insertacijski krak je manji i uži, dok krak koji tijekom korištenja stimulira klitoris u pravilu ima veću dodirnu površinu. Na manji krak nanesite lubrikant i insertirajte u vaginu, te penetrirajte penisom ili dildom.
Satisfyer Pro 4 Couples
Ukoliko se prvi put susrećete s vibratorom, preporučamo da prije same penetracije isprobate efekt vibracija na klitorisu i penisu kako osjećaj ne bi bio preintenzivan.

C vibratori su ili fleksibilni, ili imaju pomične točke koje omogućavaju namještanje po vašoj anatomiji. U idealnom slučaju vanjski krak treba biti čim tanji za nesmetano korištenje u, primjerice, misionarskoj pozi, a oblik unutarnjeg kraka određuje koliko će vibrator stabilno stajati na mjestu. Određeni modeli imaju i proširenje na unutarnjem kraku čime će se pri penetraciji efikasnije stimulirati G točka.

Jedinstveni dizajn ovih vibratora omogućava vam vrlo svestrano korištenje – osim tijekom penetracije, pružaju odličnu stimulaciju klitorisa tijekom felacija a mogu se i nositi u vagini ispod gaćica za sexy scenarije u javnosti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.