Vodič za početnike – Igračke za bradavice

Igračke za bradavice

Bradavice su često (nepravedno) zapostavljena erogena zona u seksu, ali i u predigri. Zapostavljaju ih i muškarci i žene, iako bi i samo uz tračak pažnje na ove iznimno osjetljive dijelove tijela ukupno seksualno zadovoljstvo moglo značajno porasti.

Osnovni alati za stimulaciju bradavica su štipaljke i pumpice za bradavice. I jedne i druge kao krajnji cilj imaju bolju prokrvljenost bradavice, što rezultira većom osjetljivošću, no rade na drugačijim principima.

Štipaljke za bradavice

Štipaljkama na bradavice primjenjujete pritisak koji će osigurati snažniji protok krvi u bradavicama i njihovu veću osjetljivost, odnosno veće zadovoljstvo. Većina štipaljki ima neki oblik regulatora pritiska kojim određujete koliko snažan stisak želite. Također, većina ih dolazi s dodatkom mekšeg materijala na površini kojom se vrši pritisak kako bi prihvat bio ugodan, a taj se mekši materijal može i ukloniti za malo žešću igru.

Neke štipaljke mogu doći s dekorativnim dodacima, poput perja. Njihova je funkcija ukrasiti, ali i istovremeno stimulirati bradavice štipaljkom i nadražiti kožu oko bradavice mekim perjem.

Štipaljke s utezima

Fifty Shades of Grey - Nipple Clamps

Štipaljke s dodatkom utega efektu pritiska dodaju i manju ili veću težinu, što stimulaciju još više intenzivira. Dodana težina posebice do izražaja dolazi u seksu, kada svakim, pa i najmanjim pokretom tijela uteg bradavicu povlači prema dolje i stimulira. Potpunim početnicima preporučuje se početi s lakšim utezima te postepeno dodavati težinu kako bi se tijelo naviklo na taj tip stimulacije.

Štipaljke s lancem

Fetish Fantasy – Štipaljke s regulatorom na navoj

Štipaljke međusobno povezane lancem jedan su od klasika bondage scenarija. Lanac, uz dodatak težine na štipaljke, omogućava i lagano trzanje i povlačenje kao oblik istovremene stimulacije obje bradavice. Također, lanac će se svakim pokretom tijela pomicati i njegova će težina biti dodatna stimulacija.

Pumpa za bradavice

Lit-Up - Nipple Suckers

Za razliku od štipaljke koja na bradavicu vrši mehanički pritisak, pumpa se na bradavici drži pomoću usisnog mehanizma koji ujedno pospješuje dovod krvi u bradavicu i čini je osjetljivijom i ukrućenom. Kao i sa svim ostalim pumpama koje služe pojačanju seksualnog užitka, pritisak primjenjujte dokle god osjećate ugodu. Mnoge pumpe za bradavice dolaze sa uključenim bullet vibratorom koji vibracijama stimulira ukrućene bradavice, što je odlična dopuna odnosu.