Vodič za početnike – navlake i ekstenzije za penis

navlake

Navlake i ekstenzije za penis su zabavan i pristupačan način za uvesti seksualne igračke u vašu vezu i spavaću sobu. Uglavnom napravljene od ekstremno rastezljivih materijala poput silikona ili mekane gume, navlake i ekstenzije koriste parovi kako bi dodali novu dimenziju u svoja intimna iskustva.

Mnogi ljudi su zbunjeni oko svrhe navlaka i penis ekstenzija te se pitaju zašto bi netko to koristio. Istina je da ima mnogo razloga zašto parovi koriste ovakve igračke. Dva glavna razloga za korištenje su kako bi penis izgledao veći i pružao ispunjeniji osjećaj tijekom odnosa te kao pomoć kod erektilne disfunkcije s obzirom da navlaka za penis ograničava protok krvi kroz penis (poput penis prstena) te time zadržava krv u penisu. Također kod tvrđih modela penis ekstenzija ukoliko i izgubite erekciju možete potencijalno i nastaviti odnos.

Navlake za penis pružaju instant rješenje za muškarce koje žele veći penis za razliku od penis pumpi koje zahtjevaju dugotrajno korištenje kako bi polučile rezultatima.

Vrste navlaka

Navlake i ekstenzije dolaze u različitim materijalima, veličinama i oblicima. Karakteristično za penis ekstenzije je da su najčešće realističnog oblika te nemaju rupu na vrhu za glavić. Dodaju penisu obujam i dužinu. Navlake za penis s druge strane najčešće povećavaju samo obujam vašeg penisa te imaju rupu za glavić na vrhu. Većina navlaka za penis je prekrivena raznim ispupćenjima i teksturama za dodatnu stimulaciju vašeg partnera tijekom odnosa.

Kako odabrati

Kao što smo rekli, većina navlaka je napravljena od mekanih materijala poput silikona ili mekane gume, no penis ekstenzije također mogu biti napravljene i od malo tvrđih materijala kako bi osigurale precizniju stimulaciju, tako da će odabir da li želite tvrđi ili mekaniji proizvod biti osobni odabir. Eksperminentiranje će vam pomoći dokučiti idealnu stvar za vas, svako tijelo je drugačije te drugačije reagira na podražaj i stimulaciju. Kao i u svemu ostalom, ukoliko niste iskusni, krenite s manjim proizvodima te napredujte prema većim.

Kako koristiti

Korištenje je vrlo jednostavno, prije svega penis treba biti u erekciji i namazan lubrikantom, također navlaku ili ekstenziju dobro namažite te nakon toga navucite penis navlaku ili ekstenziju na penis. Napomena: ukoliko vidite da nakon 10 minuta glavić penisa mjenja boju ili postaje plavi, igračku odmah skinite (igračka je premala za vas).

Kao i kod svih igračaka higijena je vrlo bitna, prije i nakon svakog korištenja proizvod operite sapunom i mlakom vodom te se pobrinite da imate odgovarajući lubrikant (preporučujemo na vodenoj bazi).

Na našim stranicama pronaći ćete navlake i ekstenzije raznih boja, materijala i veličina, svaka igračka pruža drugačiju stimulaciju, no koju god opciju odabrali eksperimentiranje s ovom vrstom igračaka sigurno vas neće ostaviti ravnodušnim.