Zbog trenutne situacije PREPORUČUJEMO online plaćanje kreditnom karticom Pročitajte više Zatvori

Vodič za početnike – vibrirajuća ljubavna jaja

ljubavna jaja

Vibrirajuća ljubavna jaja su maleni i diskretni vibratori jajastog oblika, dimenzija 2 -7 cm, bežično upravljivi ili spojeni žicom s kontrolnom jedinicom – daljinskim upravljačem. Preporučujemo ih početnicima, jer su diskretna, tiha i multifunkcionalna igračka, kao i naprednijim korisnicima, zbog niza seksi scenarija koji su mogući uz njih.

Kao i standardni vibratori, mogu se koristiti za samostalnu masturbaciju, no parovi ih rado koriste i kao predigru ili za seksi igre van spavaće sobe, pa i van stana. Najčešće imaju vrlo tihe motore, tako da su iznimno diskretni i savršeni za šetnje gradom, izlazak u klub, shopping u supermarketu i još mnogo naoko pristojnih radnji.

Vrste ljubavnih jaja

Vibrirajuća ljubavna jaja mogu biti malena poput bullet vibratora ili nešto većih dimenzija (veličine manjeg jajeta), no glavna karakteristika kojom ćete se voditi pri kupnji je metoda kontroliranja.

Želite li jaje kontrolirati iz neposredne blizine i ne namjeravate ga koristiti van stana, jaje kojem je daljinski upravljač spojen žičanim putem može biti odličan izbor. Najčešće su žičani modeli među povoljnijima, pa ih ujedno preporučujemo početnicima koji žele isprobati takav tip stimulacije bez da troše više stotina kuna.

Želite li igračku koristiti u paru ili uživati u izlasku, večeri u restoranu ili sličnoj prigodi gdje nitko ne zna što se događa a kontrole su u rukama partnerice ili partnera, vaš izbor će biti bežično ljubavno jaje. Bežična jaja imaju određen domet, odnosno udaljenost na kojoj daljinski reagira, koji je najčešće oko 10 m optičke vidljivosti.

Želite li, međutim, najveću razinu slobode pri kontroliranju, kao i najdiskretniji način kontroliranja, vaš će izbor biti ljubavno jaje s kojim se može upravljati preko aplikacije. Za razliku od standardnih daljinskih upravljača, preko aplikacije istovremeno imate potpuni uvid u vibracijski uzorak ili pulsaciju koja je trenutno aktualna. Nadalje, aplikacije najčešće dopuštaju i preuzimanje novih načina vibracija ili čak kreiranje vlastitih, dok su ti luksuzniji modeli često opremljeni vrhunskom tehnologijom – senzorima za zvuk, daljinskim upravljačima koji ovisno o pokretima ruke upravljaju jajetom i slično. Naravno, te će se vrhunske karakteristike odraziti u višoj cijeni proizvoda.

Kako koristiti

Ljubavno jaje možete koristiti internu stimulaciju vagine kao i stimulaciju vanjskih erogenih zona, kao i za stimulaciju klitorisa tijekom seksa ili masturbacije. Obzirom da su ljubavna jaja obično maleni i tihi vibratori, možete ih i staviti u gaćice za stimulaciju klitorisa.

Ljubavna jaja najčešće su napravljena od čvršćih, tvrdih materijala i zato odlično prenose vibracije a istovremeno nisu porozna. Mogu biti od ABS plastike ili plastike presvučene baršunastim gornjim slujem, kao i od silikona. Ovisno o materijalu odaberite lubrikant.

Nakon korištenja iz jaja izvadite baterije i temeljito ga operite. Gotovo sva ljubavna jaja su vodootporna i stoga vrlo zahvalna za održavanje, no daljinski upravljači ne moraju biti, pa pripazite. Kako su sama jaja napravljena od neporoznog materijala, dovoljno ih je oprati vodom i blagim sapunom.

Ljubavna jaja nemojte nikako koristiti analno – u analni otvor idu isključivo igračke s graničnikom. Iako neka ljubavna jaja imaju omče za lakše vađenje, one najčešće nisu dovoljno dugačke za sigurnu analnu upotrebu, a kako su kontrakcije anusa su vrlo snažne, omča namijenjena vaginalnoj upotrebi bi mogla i puknuti.

Ljubavna jaja su vrlo raznolik seksualni dodatak i dizajnirana su kako bi u vaš ljubavni život unijela mnogo zabave i intenzivnog zadovoljstva – otkrijte ih i pronađite stimulaciju krojenu točno po vašem ukusu.