Začinite vezu seksi rubljem

Začinite vezu seksi rubljem

Donje rublje nedvojbeno je jedan od najčešćih ali i najslađih dodataka za vašu vezu i za održavanje plamena u vašoj spavaćoj sobi. Bilo da se radi o ustajalosti u seksualnom životu ili samo o želji za dodavanjem ulja na vatru, izazovnim, maštovitim i erotičnim donjim rubljem postići ćete upravo ono što ste zamislili – raspalit ćete strasti vašeg partnera.

Iako bi sexy rublje trebalo prvenstveno biti ugodno i praktično za nošenje, to ne znači da istovremeno ne može biti i erotično, maštovito, u bojama koje umjesto vas govore o vašim željama i namjerama.

Posjetite trgovinu donjim rubljem ili neki od seksi shopova koji također imaju veliki izbor maštovitog i izazovnog donjeg rublja. Izaberite nešto što najbolje odgovara vašoj osobnosti ili namjeri koju imate. Ukoliko želite strasnu i divlju noć neka vaš odabir bude crno ili crveno rublje. Ukoliko ste se poželjeli nježnog, vanilla seksa razmislite o bijelom ili rublju u nekoj nježnoj boji pa takvu atmosferu i pripremite u svojoj spavaćoj sobi.

Donje rublje je od davnina jedno od najsnažnijih oružja u borbi protiv uspavanog partnera, monotonog braka i dosade u spavaćoj sobi. Ali dame mogu biti sigurne da će seksi donje rublje probuditi i one najpospanije pripadnike muškog spola.

Muškarci su vizualna bića i svakom muškarcu će osmijeh, ali i nešto drugo :), zatitrati pri pogledu na izazovno žensko donje rublje. Većina će i priznati da se sa žene u seksi donjem rublju teško skida pogled. Ali nije drugačija situacija ni u ženskim mislima. Svaka žena voli vidjeti lijepo i maštovito donje rublje na muškarcu. Tako su na primjer ženama puno draže uske nego široke bokserice na muškom tijelu. Uske bokserice diskretno naglašavaju uspavanu, ili još bolje probuđenu muškost, uske bokserice na puno izazovniji način ističu mušku guzu i bokove. Žene također percipiraju  boje na muškom rublju na poseban način pa se i ženama misli uzburkaju pri pogledu na tajanstveno crno ili profinjeno snježno bijelo donje rublje na muškarcu.

Seksi donje rublje pojačat će vaše samopouzdanje i probuditi osjećaj poželjnosti što će na kraju rezultirati nezaboravnom zabavom u spavaćoj sobi. Ne čekajte, napunite svoje ladice izazovnim donjim rubljem kojim ćete s vremena na vrijeme raspaliti strasti svoga partnera i nezaboravne igrice u vašem ljubavnom gnijezdu su zagarantirane.

Image: passigatti/Bigstock.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.