5 vrućih ideja za igračke s aplikacijom

igracke s aplikacijom

Jedne od novijih inovacija na sceni – seksualne igračke kojima upravljate preko aplikacije genijalan su koncept koji pojedincima, ali i parovima otvara nova prostranstva seksualnog zadovoljstva.

Ovisno o tipu, aplikacije omogućavaju kreiranje vlastitih vibrirajućih uzoraka, funkcioniraju kao senzor zvuka ili pokreta (možete svoj glas ili trzaj ruke “prenijeti” u vibracije), kao i upariti uređaje da rade zajedno. Međutim, čak i da ne idete u dubine mogućnosti koje pruža aplikacija, možete se prepustiti jednostavnoj formuli – jedan partner kontrolira, a drugi uživa u stimulaciji igračke – i otkriti nove razine zavodoljstva.

Ovaj se recept može prakticirati unutar svoja četiri zida, no posebnu draž dobiva kada zakoračite u park, restoran, klub ili slično (polu)javno mjesto u kojem nitko osim vas dvoje ne zna što se događa. Štoviše, ne trebate niti biti zajedno, već možete uživati u ovoj sexy interakciji bez obzira na kilometre i kilometre koji vas dijele, što doista treba isprobati ako ste u vezi na daljinu.

Dobar tek

Proslave godišnjica u trendy restoranu ili položenih ispita u menzi mogu biti mnogo uzbudljivije! Zamislite – usred glavnog jela uživate u sexy desertu – vibrirajuće jaje ili gaćice s vibratorom tiho će i diskretno stimulirati dok ostali oko vas neće imati pojma što se događa ispod stola, dok druga strana nevino tipka.

Naravno, uređaj prethodno isprobajte kako biste bili sigurni da je dovoljno diskretan za ovakve scenarije.

Provozajte se rutom zadovoljstva

Bez obzira radi li se o taxyju ili javnom prijevozu, mali diskretni vibrator će biti dovoljan da podigne temperaturu i lansira vas u orgazmičke visine. I bez orgazma je ova vrsta podražaja idealna za zaigrane parove koji žele uživati u dodatnom uzbuđenju kad stignu doma – možete ovakav scenarij vidjeti i kao predigru nakon koje ćete navaliti jedno na drugo čim otključate vrata, bez potrebe za dodatnim maženjem i paženjem. Idealno za parove koji su duže vremena zajedno i žele malo promijeniti seksualnu rutinu.

Zamislite orgazam u ritmu muzike za ples

Aplikacije s mogućnošću upravljanja zvukom, odnosno one koje funkcioniraju kao senzor zvuka, napravljene su specifično za ovaj scenarij – plešete, a vibracije prate ritam glazbe! Naravno, senzor zvuka se može koristiti na 1001 drugi način, ali ima nešto iznimno seksi u vibracijama i orgazmu ravno na plesnom podiju. Dodatni plus su glasna muzika i basovi zbog kojih se i manje diskretni uređaji neće odati.

Dajte se u njihove ruke

Imate li uređaj s aplikacijom, možete isprobati potpuno drugačiju predigru! Zamislite sljedeći scenarij – sami ste doma, uključujete vibrator, a partneru/ici javite da upali aplikaciju i vodi vas putevima užitka i odlučuje hoćete li i kada doživjeti orgazam.

Otključajte sva osjetila

Još jedna seksi upotreba bilo kakvog uređaja s aplikacijom je dovesti igru osjetila na novi nivo. Primjerice, partnera/icu svežite, stavite mu/joj povez za oči i uz draženje peruškom ili floggerom pripremite još jednu osjetilnu senzaciju. Vibrator, penis prsten, analni stimulator ili sličnu igračku stavite na mjesto i daljinskim upravljačem uključujte i isključujte tako da ne zna kada očekivati stimulaciju. Izmjenjujte rad igračke i oralni seks ili masturbaciju za posve drugačiji podražaj!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.