Kako održati seksualni žar u vezi na daljinu

Kako održati seksualni žar u vezi na daljinu

Veze na daljinu su uvijek jako teške. Srećom, pomoću današnjih čuda moderne tehnologije jaz fizičke udaljenosti se može uvelike smanjiti i olakšati vam posljedice razdvojenosti na emocionalnom, ali i na seksualnom planu.

Moramo biti zahvalni što živimo u vrijeme u kojem nam je praktički sve na dohvat prsta. Ne samo da telefonski možete razgovarati s bilo kim na bilo kojoj točki na kugli zemaljskoj već se, zahvaljujući video pozivima, možete i vidjeti u realnom vremenu. Seksualne igračke također u stopu prate napredak tehnologije te se svakodnevno stvaraju inovacije za približavanje razdvojenih ljubavnika i olakšavanje njihovih muka.

U nastavku vam donosimo nekoliko dobrih ideja za rasplamsavanje strasti bez obzira na daljine koje vas dijele.

Seksting

Pošaljite lascivne poruke i fotografije i dajte do znanja partneru/ici da razmišljate o njima te da biste, kad bi barem bili s vama, odmah navalili na njih. Seksi poruke su odličan način da održite seksualnu napetost prilikom dulje, ali i kraće izdvojenosti. Partneru/ici će dati materijala za maštanje i masturbaciju, a može biti i odličan način predigre. Ako ćete se uskoro vidjeti počnite se zagrijavati i prije nego si padnete u zagrljaj.

Seksifon

Izračunali ste vremensku razliku, oboje ste u privatnosti svog gnijezda ili doma daleko od doma i sve je spremno za maratonsko izvješće o danu i tepanje kako si neopisivo nedostajete. Ujedno je i odlična prilika da uvježbate dirty talk i nabacite malo simultanog samozadovoljavanja. Recite si skrivene želje, što biste si međusobno radili u ovom trenutku, o čemu maštate cijeli dan – opustite se i razvežite jezik.

Sjetite se da ne morate trošiti skupe impulse preko roaminga već se koristite nekim od niza programa i aplikacija koji vam omogućuju komunikaciju praktički besplatno pa ne morate biti u strahu od velikih računa bez obzira koliko vaša sesija trajala.

Video pozivi

Najbolji i najintimniji način u ovakvim okolnostima je da se vidite i čujete. Možete izvoditi striptiz, pokazati seksi komad odjeće koji čuvate za onu specijalnu prvu priliku kad ćete opet biti zajedno ili jednostavno odmah skinite sve sa sebe i promatrajte kako istražujete i poigravate se svojim tijelima. Ubacite i koju klasičnu igračku poput dilda, vibratora ili strokera i dobra zabava je zajamčena.

Seksualne igračke

Danas postoji mnošto seksualnih igračaka kojima partner/ica može, putem interneta, upravljati bez obzira na udaljenost. Vi možete biti u Zaboku, a partner/ica u Zanzibaru i još uvijek jedno drugome slati pozitivne vibracije, doslovno. Aplikacije omogućavaju udaljenom partneru/ici da upravlja uređajem preko ekrana – pali i gasi vibracije, kontrolira njihov intenzitet i mijenja načine stimulacije. Kod nekih modela moguće je i upravljanje zvukom – njihov govor ili glazbu će vibrator pretvoriti u odgovarajuće vibracije. Samo je potrebno da oboje imate smartfon ili tablet, internetsku vezu i instaliranu odgovarajuću aplikaciju.

 

Veze na daljinu su teške, ali ne i nemoguće. Dugačka poslovna putovanja i odlasci partnera/ice trbuhom za kruhom su sve češći te je potrebno nalaziti načine za nošenje s razdvojenosti i usamljenosti. Srećom, zahvaljujući računalima, smartfonima i dostupnosti modernih seksualnih igračaka taj težak period se može mnogo lakše prebroditi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.