6 savjeta za uspješan telefonski i online seks

Telefonski i online seks

Često se ponavlja ideja kako moderna tehnologija otuđuje ljude, no ona istovremeno omogućava nešto što nikad prije nije bilo moguće – recimo, da se momentalno i u samo par klikova povežemo s dragim osobama, što posebice do izražaja dolazi u vezama na daljinu. Teško i emotivno iscrpljujuće nošenje s fizičkom udaljenošću uvelike se olakšava upravo pomoću tehnologije, koja parovima pruža sasvim novu platformu za intimu i svakodnevnu komunikaciju, pa i za seksualni aspekt odnosa.

Seks preko telefona, sexting, online ili cyber sex različite su inačice vrlo slične pojave – istovremene masturbacije obaju partnera popraćenu komunikacijom (glasom, tekstualno te slikom ili videom) a čiji je cilj podijeliti intimni trenutak, potaknuti strast i prevazići nedostajanje.

Osim kod veza na daljinu, telefonski ili online seks može biti i izvrstan način za razbijanje rutine i seksualne monotonije, a može poslužiti i kao izvrsna predigra. Seks putem videoveze ili telefona, uz malo mašte, može biti itekako uzbudljiv, samo je važno da se opustite i budete što prirodniji.

Ako želite ostati povezani u vezi na daljinu ili vam nedostaje partner/ica kada ste razdvojeni tijekom dana, ovih 5 savjeta pomoći će vam da iskustvo s telefonskim ili online seksom bude što ugodnije i uzbudljivije. Također, ukazat ćemo na neke prednosti i moguće nedostatke kako bi se što lakše odlučili koji oblik virtualnog seksa želite probati – ili koji ćete prije isprobati.

1. Ništa bez dobre opreme

Dok je za vrući telefonski seks dovoljno imati mobitel ili kućni telefon, za seks preko kamere potrebno je imati odgovarajuću opremu. Prije svega potrebna vam je brza internetska veza, jer nikako ne želite da se prijenos zamrzne i pokvari vam uzbudljive trenutke. Nema svrhe biti na kameri ako vas partner ne može dobro vidjeti – zato je potrebno imati kvalitetnu kameru. Bilo da se služite s mobitelom, laptopom ili tabletom, kamera bi trebala biti visoke rezolucije. Bitno je i da u prostoriji ima dovoljno svjetla te da nema izvora svjetla u pozadini što će narušiti kvalitetu slike.

2. Povjerenje je ključno

Ako partneru u potpunosti ne vjerujete, nemojte ni pomišljati na telefonski ili online seks. Trenuci za koje ste mislili da su intimni mogu se snimati i podijeliti s milijunima korisnika interneta te je iznimno bitno da se u to upuštate samo ako 100% vjerujete toj osobi.

Također bi bilo poželjno da provjerite jeste li sami te je li partner/ica sam/a kako ne bi bilo neugodnosti.

3. Riješite se nesigurnosti i srama

Pomisao da preko telefona dijelimo najintimnije maštarije, izlažemo vlastito tijelo na kameri ili se prepuštamo seksualnim užicima može djelovati zastrašujuće – bez obzira koliko smo seksualno opušteni inače, sasvim je uobičajeno da u tim drugačijim okolnostima imamo tremu, odnosno da se osjećamo pomalo nesigurno.

Čaša vina će pomoći, kao i svijest o tajmingu – sexy teme nemojte forsirati odmah u početku razgovora, već pustite da na njih dođete prirodnije. Razgovor o svakodnevnim stvarima i humor pomoći će vam da se zajedno opustite i prestanete se se osjećati nelagodno prije nego što se bacite u akciju.

Možete se i dovesti do orgazma prije nego što stupite u kontakt s partnerom/icom. To će vam pomoći da se pripremite i opustite za vrući razgovor i/ili akciju pred kamerom.

4. Zvučite i izgledajte zavodljivo

Budući da se nećete moći dodirnuti, okusiti ili pomirisati, u telefonskom seksu je govor (odnosno, dirty talk) vaše jedino oružje. Kako bismo ovladali ovom vještinom, potrebna je zaigrana (poželjno je i prljava) mašta te vokabular kojim ćemo je izraziti. Može se činiti komplicirano, no imajte na umu sljedeće – kako niste licem u lice, to je ujedno odličan način da s partnerom podijelite fantazije ili želje za koje vam inače nedostaje hrabrosti da ih podijelite.

Poželjni su što detaljniji opisi o čemu točno maštate kako bi partner/ica mogao/la dobiti što bolju sliku u glavi, a tako ne samo da ćete tako dati do znanja partneru/ici što točno želite i volite, nego ćete se i međusobno bolje intimno upoznati, probuditi strasti i uzbuđenje dovesti do vrhunca.

Dok je za telefonski seks najbitnije ono što govorite, kod seksa preko kamere dolazi do izražaja i vizualni aspekt. Osjećat ćete se ugodnije ispred kamere, a i samopouzdanje će vam biti na vrhuncu ukoliko uložite malo truda u svoj izgled.

Imat ćete više samopouzdanja i osjećat ćete se ugodnije ispred kamere ako ćete uložiti malo truda oko svog izgleda, a i partner/ica će svakako uživati u tome. Seksi odjeća i senzualno rublje ovdje igra važnu ulogu, bilo da se odlučite odmah biti u seksi rublju ili se skinete kasnije, a možda odlučite izvesti i striptiz što će svakako stvoriti uzavrelu atmosferu.

Kameru bi trebali namjestiti da se vidi cijelo tijelo – možete sjesti na kraj kreveta, a kasnije i leći.

Naravno, i za telefonski seks se možete odjenuti seksi, što će vam povećati samopouzdanje, a možete i partneru/ici poslati koju slikicu.

U obje situacije možete reći koliko vam je sve to što radite uzbudljivo i stenjanjem pokažite koliko uživate. Možete si olakšati razgovor i davanjem uputa. Recite mu/joj što da radi, gdje da se dira, kako da se namjesti ili se prepustite njegovim/njezinim uputama.

5. Dodajte novu dimenziju uz seksualne igračke

Seksualne igračke uvijek su izvrstan dodatak u spavaćoj sobi, a kod telefonskog ili online seksa svakako će vam dobro poslužiti. Zadovoljavanje igračkama pruža podražaje koji su sasvim drugačiji od ruke, a želite li iskustvo čim sličnije penetraciji, za preporuku su svakako realistične igračke za oba partnera. Istovremeno korištenje takvih igračaka dok partnera čujete ili vidite pružat će potpuno drugačiji doživljaj.

Želite li otići korak dalje, postoje i sex gadgeti, odnosno, igračke kojima može upravljati vaš partner/ica putem aplikacije – uistinu interaktivan osjećaj gdje je vaš užitak u potpunosti u tuđim rukama. Takvim igračkama moguće je upravljati s bilo kojeg mjesta na svijetu (pod uvjetom da imate stabilnu internet vezu), bez obzira na međusobnu udaljenost. Mogućnost upravljanja igračkom partneru će pružati užitak i osjećaj da je zbilja dio akcije, kao i da aktivno sudjeluje u vašem orgazmu – što će vas ujedno i jače povezati.

Osim samog upravljanja, aplikacija omogućuje kontrolu nad jačinom vibracije, stvaranje i modificiranje vlastitih vibrirajućih uzoraka, upravljanje putem zvuka, sinkronizaciju vibracije putem glazbe, a neke od njih nude i funkciju video chata. Izbor takvih igračaka je velik, kako za žene, tako i za muškarce – na vama je samo da odaberete savršenu igračkicu za vas i kontrolu nad uređajem prepustite partneru.

Za kraj

Telefonski i online seks nije za svakoga, ali zaista je izvrstan način da lakše prebrodite razdvojenost i da s manje muke dočekate trenutak kada će vaš partner/ica opet biti kraj vas. A tada ćete moći iskazati sve one podražaje i emocije koje ste osjetili tijekom vašeg virtualnog druženja i istinski uživati u tome što se napokon možete osjetiti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.