7 najčešćih ozljeda u seksu koje možete izbjeći

ozljede u seksu

Tko radi, taj i griješi. Tom logikom se može reći i da tko svršava, taj tu i tamo slomi rebro. U ovom članku nećemo proći najbizarnije seksualne ozljede ili pobrojati što je sve izvađeno iz ljudskih otvora, već ćemo se osvrnuti na one najčešće seksualne ozljede. One se mogu dogoditi svima nama, stoga oprez.

1. Ozljede od tepiha

Tko nije probao vatreni seks na tepihu na podu dnevnog boravka ne zna što su crvene (ili purpurne) ogrebotine na koljenima i laktovima. Neizdrživa strast koja vas je inspirirala da odbacite kauč i bacite se na pod ujedno je zaslužna što bol osjećate tek kasnije, a vjerujte, osjetit ćete je.
Liječenje je jednostavno – ako ima krvi, malo medicinskog alkohola ili bakine rakije za dezinfekciju.
Rješenje – izbjegavajte tepih u širokom luku. Već i tanja deka ili par jastuka ispod koljena učinit će čuda.

2. Nešto je ostalo unutra

Što se vagine tiče, 2 su najčešće izgubljene stvari – tampon i kondom. Za njihovo uspješno vađenje prvo morate biti smirene i ne paničariti. Čučnite i s 2 prsta pokušajte dohvatiti krivca. Ukoliko ne uspijevate, pričekajte 10, 15 minuta nakon seksa kako bi se vagina vratila u opušteno, neuzbuđeno stanje. Ako ne uspijete ni tada, obratite se liječniku i zapamtite – sve su to oni već vidjeli (i vadili) prije.

Analna stimulacija s igračkama koje za nju nisu predviđene ili (nedajbože) s voćem i povrćem može vam na 2 načina ostaviti nešto za dugo sjećanje. Prvo, kako su mišići rektuma vrlo snažni, voće i povrće mogu lako prepoloviti nakon čega će ostaci tamo i ostati do odlaska na Hitnu. Drugo, kako mišići rektuma proizvode tzv. vakuum efekt, oni će pri orgazmičkim kontrakcijama objekt povlačiti unutra, ponovno do odlaska na Hitnu.
Rješenje – za analne avanture UVIJEK koristite isključivo analne igračke koje imaju proširenu bazu.

3. Upala mišića ili muskulfiber

Nošeni strašću činili ste se sami sebi fleksibilnijima i u mnogo boljoj formi. Možda vam je neka poza bila malko neudobna, ali, bože moj, nećete je sad promijeniti samo zato jer vas malo steže u mišiću. Nekoliko sati kasnije nošeni ste gadnom boli u donjem dijelu leđa, koljena ili bolova u vratu. Liječenje je standardno, tableta za bolove i krevetac.
Rješenje – fizički zahtjevnije poze ili demonstraciju akrobatskih vještina ostavite za kasnije u seksu, kad ste već dovoljno zagrijani i/ili razgibani.

4. Ljubavni ugriz ili ogrebotine

Rane nastale noktima, zubima ili cuclanjem vrata manje su ozljeda a više nezgodni dokaz o prethodnoj burnoj noći. Od komentara kolega obranite se flasterom, dekorativnom maramom, šalom, Schanzovim ovratnikom ili ogromnom umjetnom bradom.
Rješenje – osim međusobne zabrane da se cuclate ili grickate, nema ga.

5. Lomovi i napuknuća

Kad se stvari posebice otmu kontroli, mogući su padovi koji rezultiraju lomovima i napuknućima kostiju ekstremiteta, prstiju na rukama i nogama, ali i rebara. Glavni su krivci gravitacija i nestabilni kauči, perilice za rublje, klimavi stolovi, skliske kade i tuš kabine itd., ovisno već o količini namještaja i avanturističkom duhu kojeg posjedujete.
Rješenje – oprez, kojega nikad dovoljno u džunglama urbanog seksualnog života.

6. Bol, ranice ili pucanje vagine

Relativno česta ozljeda su manje ranice u vagini s većim ili manjim krvarenjem koje može pratiti intenzivna bol. Do njih dolazi zbog trenja pri penetraciji kada žena nije dovoljno uzbuđena, odnosno zbog penetracije usprokos nedovoljno lubriciranoj vagini. Sitne ranice ujedno postaju plodno tlo za razvoj infekcija.
Rješenje – ne brzajte s penetracijom ako niste dovoljno uzbuđene ili koristite lubrikant.

7. Puknuće penisa

Iako u tijelu penisa nema kosti, dok je u erekciji moguće je puknuće. Kako se u erekciji spužvasto tkivo penisa ispunjava krvlju i ukruti, membrana koja tkivo obavija može puknuti pri iznenadnim kretnjama i promjenama kuta u seksu i masturbaciji, dakle u situacijama kad je penis iznenadno i snažno svinut. Fraktura penisa je često popraćena zvukom pucanja i podljevom krvi na mjestu gdje je došlo do pucanja, reagirajte odmah i na otečenom mjestu držite led ili hladan oblog. Ovaj tip ozljede nije preporučljivo liječiti doma jer jedni od mogućih posljedica mogu biti i problemi s erekcijom, stoga čim prije posjetite liječnika. U vremenu liječenja zabranjeni su seksualni odnosi.
Rješenje – bez obzira koliko je strastven odnos, suzdržavajte se naglih pokreta u nekom drugom smjeru.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.