Dual density dildo – baš poput pravog

dual density dildo

Dual density dildo je inovacija u ponudi seksualnih igračaka. Riječ je o dildu koji će pri korištenju pružiti najrealističniji osjećaj, odnosno prezentirati će svojstva pravog penisa u erekciji.

Što je dual density?

Dual density (odnosno, tehnologija materijala dvostuke gustoće) označava proizvod koji je napravljen od dvije vrste istog materijala – čvršće, fleksibilne jezgre i meke, podatne ovojnice. Dual density dildo najčešće je napravljen od silikona ili TPR materijala.

Kakav je osjećaj?

Čvršća jezgra pruža osjećaj napetog mišića poput penisa u erekciji. Zahvaljujući njoj dildo ima elastičnost i fleksibilnost, što pruža vrlo ugodno iskustvo pri korištenju, bilo u solo igri, bilo u paru. Mekša vanjska ovojnica na dodir je poput nježne, elastične kože. Čvrstoća u jezgri ujedno olakšava penetraciju i dildo čini mnogo preciznijim nego što bi to bio da je riječ samo o mekšem materijalu.

Ni pretvrd, ni premekan?

Dual density je nova tehnologija izrade dilda. Dosadašnji modeli, bez obzira govorimo li o silikonskim, PVC ili sličnim materijalima, imali su jedinstvenu čvrstoću na dodir cijelom dužinom. Mogli su biti potpuno čvrsti, donekle fleksibilni ili potpuno mekani i savitljivi (no tada je generalno bila riječ o materijalu manje kakvoće, poput PVC-a).

Zašto čvršći?

Tvrda i posve nefleksibilna insertacijska igračka idealna je da joj namijenite u milimetar precizne zadatke – poput stimulacije G-točke ili prostate. Jednom kad locirate tu mističnu kvržicu, čvrst i nefleksibilan dildo (bilo silikonski, stakleni ili metalni) vam omogućava da pod pravim kutem primjenjujete točno onoliko pritiska koliko vam odgovara.

Zašto mekši?

Mekani dildo manje je namijenjen preciznoj stimulaciji, a više osjećaju ispunjenosti, užitku pri penetraciji i blažem, indirektnijem podražaju G-točke i prostate, što je posebice uzbudljivo dodate li pritom i stimulaciju klitorisa ili penisa.

Na kraju

Osim za ljubitelje realističnih igračaka koji će s dual density dildom dobiti iskustvo poput pravog penisa u erekciji, ova je vrsta dilda posebice namijenjena početnicima koji nisu sigurni kakav im oblik stimulacije odgovara, kao ni koja veličina. Mekši vanjski sloj i fleksibilno tijelo čine ga dovoljno podatnim da se prilagođava vašoj anatomiji, dok bi čvrsta igračka sličnih gabarita mogla biti neugodna za korištenje.