Zbog trenutne situacije PREPORUČUJEMO online plaćanje kreditnom karticom Pročitajte više Zatvori

Kako odabrati Fleshlight masturbator

Fleshlight masturbator

Fleshlight je najpopularnija igračka na svijetu za muškarce, s milijunima prodanih primjeraka od svojih začetaka 1996. Od tada su napravili stotinjak najrazličitijih modela za ultimativan užitak i, ako tražite svoj prvi Fleshlight, velika je šansa da nećete znati odakle krenuti.

Nudimo vam vodič koji će u kratkim crtama pojasniti bitne razlike i olakšati vam izbor sukladno vašim specifičnim željama i preferencama.

Najbolji jeftiniji Fleshlight

Termin “Fleshlight” postao je sinonim za masturbator dizajnom inspiriran ručnom svjetiljkom (eng. flashlight) duljine oko 25 cm i promjera 10 cm na najširem dijelu, no u ponudi postoje i brojni drugi modeli različitog dizajna i cijene.

Jedan od najpopularnijih Fleshlight modela je Flight Pilot, manjih dimenzija, lakši i pristupačnije cijene, no izrazito dinamične i senzualne unutarnje teksture.

Ostali pristupačniji Fleslight modeli pružaju vam isti provjereni Superskin materijal izuzetnih svojstava, najčešće u manjem i lakšem kućištu. Posebno su popularni Quickshot modeli (Boost i Vantage), strokeri otvorenog kraja čije su manje dimenzije idealne za skladištenje i putovanja, a posebice su pogodni i za korištenje u paru.

Odgoda ejakulacije

Redovito korištenje Fleshlight masturbatora vam pomaže prepoznati znakove predstojećeg orgazma pri intenzivnoj stimulaciji, čime učite odgoditi ejakulaciju i postajete bolji ljubavnik. Za razliku od seksa, ovdje ste potpuno u kontroli i možete u svakom trenutku prestati i ponovo početi (tzv. edging) ili momentalno promijeniti tempo. Za tu vrstu treninga najbolji su modeli s iznimno stimulirajućom unutarnjom teksturom zbog pretpostavke da ako se naučite kontrolirati pri toliko intenzivnoj stimulaciji, moći ćete to i tijekom seksa.

Stamina Training Unit dizajniran je specifično za učenje odgode ejakulacije, gdje nizovi neodoljivih kuglica u kombinaciji s uskim promjerom pružaju nevjerojatno intenzivan podražaj. Korištenjem STU-a s vremenom i vježbom ćete naučiti u kojem trenutku trebate mijenjati tempo, prekidati i ponovo počinjati i na taj način odgađati orgazam.

Najintenzivniji kanali

Najintenzivnije kanale čine pažljivo dizajnirane komore koje se međusobno razlikuju po unutarnjem promjeru, vrsti teksture, smjeru teksture itd. – tako se svaki dio penisa stimulira na drugačiji način, a pri penetraciji dolazi do intrigantne smjene podražaja. Kod takvih kanala svaka je promjena u brzini, tempu ili dubini penetracije nevjerojatno izazovna i uzbudljiva te Vam pruža drugačiji podražaj.

Stoya Destroya – jedan od najpopularnijih Fleshlighta uopće, izvrstan unutarnji kanal prožet različitim teksturama

Riley Reid Utopia – stalna, vrlo raznolika stimulacija cijelom dužinom penisa, dok dva uska prstena pružaju intenzivan osjećaj mužnje penisa, odlično i za trening odgode ejakulacije

Romi Rain Storm – izvrstan dizajn teksture u pet različitih komora pruža fantastičnu stimulaciju, dok suženja i gusta mreža izbočina mogu dovesti do brzog i intenzivnog orgazma

Ujednačeni kanali

Kanali kod kojih se ponavlja ista tekstura cijelom dužinom, pod čime mislimo na ponavljajuću teksturu jednakog promjera i oblika, idealni su za muškarce koji pri masturbaciji preferiraju sporiji tempo, postepen put do vrhunca i odgodu užitka.

Stamina Training Unit – klasik s razlogom. Idealan za duuuuge sesije i učenje odgode ejakulacije.

Fleshlight Vibro – još više ujednačen kanal s užim ulazom i širim, pravilnim unutarnjim kanalom uz dodatak vibracija.

Najuži kanali

Kako je Fleshlight napravljen od mekog i podatnog polimera moći ćete koristiti i uže i šire kanale bez obzira na veličinu penisa, ali širina kanala utječe na intenzitet podražaja i izraženost teksture. Što je uži kanal to je stimulacija intenzivnija.

Većina standardnih Fleshlighta ima podjednaki unutarnji promjer, no postoje neki koji su značajnije uži, tako da pružaju intenzivnu, snažniju stimulaciju i idealni su za muškarce manjeg opsega penisa te one koji traže jači podražaj.

Jessica Drake Heavenly – jedan od najužih Fleshlighta, s dijelovima koji se sužavaju na svega 0,7 mm, idealno za uži penis i ljubitelje osjećaja uske, intenzivne penetracije

Jenna Haze Obsession – širi, blaži kanal postepeno se sve više sužava, dok odlične izbočine okrenute prema glaviću penisa pružaju nevjerojatno stimulativan otpor

Elsa Jean Tasty – vrlo uzak kanal, s jednim od najintenzivnijih tekstura, posebice u prvoj polovici, što je idealno za kraće penise.

Najširi kanali

Širi kanali odlični su za muškarce većeg opsega penisa, kao i one koji traže blaži podražaj i duge sesije.

Tori Black Torrid – pravilan kanal unutarnjeg promjera od 2 do 3 cm s nježnijom ujednačenom teksturom. Više manjih suženja između komora stvara konzistentan osjećaj penetracije i pojačava efekt vakuuma što znači da muškarci s kraćim penisima neće biti zakinuti, a kako je unutarnji kanal širi, neće biti neudoban za one sa širim penisom.

Kendra Sunderland Angel – iako je riječ o vrlo dinamičnom, kompleksnom kanalu s različitim komorama, Angel pruža iznenađujuće blagu stimulaciju i idealan je za muškarce s širim penisom.

Lena Paul Nymph – iako ima izrazito raznovrsan kanal s velikim strukturama i izbočenjima, zbog širine samog kanala one pružaju nešto blaži podražaj

Modeli koji pružaju najrealističnije iskustvo

Iako je Superskin materijal potpuno realističan na dodir, dizajn kanala može biti nevjerojatno dobar, a da opet ne podsjeća na osjećaj koji pružaju prirodna vagina ili anus.

Neki modeli posebno su dizajnirani upravo kako bi imitirali osjećaj stvarne stimulacije vagine, anusa ili oralnog seksa:

Kendra Sunderland Angel – širi kanal, teksture su izražene, ali ne preintenzivne

Anikka Albrite Goddess – blaža, nježnija tekstura masira penis

Riley Reid Euphoria – odličan osjećaj analnog seksa, gdje ritmička suženja i proširenja upotpunjuje blaga, ali osjetna tekstura

Christy Mack Attack – možda i najrealističniji osjećaj vaginalnog seksa zbog dizajna, teksture i unutarnjeg promjera

Najpopularniji Fleshlight modeli

Kako na svjetskom tržištu, tako i kod naših kupaca – neprikosnoveni vladari Fleshlight scene su Stamina Training Unit, Flight Pilot i, iz linije Fleshlight Girls, Stoya Destroya.

Najbolji modeli za poklon

Kupujete li nekome poklon, idealni odabir su upravo neki od gorenavedenih najpopularnijih modela, dok superpopularan STU možete kupiti i u poklon paketu sa svime što treba za prvo korištenje i praktičnim dodatkom za korištenje bez ruku – Stamina Training Unit Value Pack.

Ljubitelji vibracija će doći na svoje uz Fleshlight Vibro, a oni koji preferiraju klasiku će uživati u Pink Lady Vortex.

Na kraju, imajte na umu da svatko od nas ima individualne želje i potrebe, ali Fleshlight je vrhunski masturbator i koji god model da odaberete, iskusit ćete vrhunski doživljaj i velik užitak.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.