Kako odabrati zračni stimulator klitorisa

zracni stimulator klitorisa

Zračna stimulacija klitorisa je apsolutna inovacija u svijetu seksualnih igračaka, no već sada osvaja stotine tisuća korisnica diljem svijeta. Riječ je o posve drugačijem principu rada od vibratora, koji stimuliraju mehaničkim vibracijama koje proizvodi rotirajući motor. Motor zračnih stimulatora ima pokretni dio koji ritmičkim pomacima stvara strujanje zraka.

Usmjereno strujanje zraka na klitorisu stvara izuzetno senzualno iskustvo, osjećaj poput intenzivnog oralnog seksa, odnosno uzbudljivog ritmičkog cuclanja ili sisanja čiji intenzitet birate sami. Kako nema direktnog kontakta klitorisa s pokretnim dijelovima, ne dolazi do zamora ili osjećaja nelagode, tako da su mogući i višestruki orgazmi.

Iako je riječ o novijoj pojavi, izbor modela je već sad vrlo bogat, od uređaja koji su u kratkom roku stekli kultni status do onih s posebnim, specifičnim funkcionalnostima koji na prvi pogled možda zbunjuju. U ovom vodiču nudimo vam naše preporuke pojedinih modela obzirom na njihove specifičnosti.

Najpristupačniji modeli

Ako ste zaintrigirani principom rada, ali ne želite potrošiti previše novca, svakako je preporučljivo za svoj prvi model odabrati nešto pristupačnije. Luksuzniji modeli najčešće imaju izrazito snažne motore ili su specijalizirani za određeni način stimulacije (npr. korištenje tijekom seksa), što ne mora nužno značiti da će se početnicama svidjeti.

Za preporuku je svakako najpovoljniji zračni stimulator u našoj ponudi koji radi na standardne baterije (umjesto punjive baterije) i dizajniran baš za početnice – Satisfyer Number One. Neznatno skuplji a s punjivom baterijom je Revel – Vera s odlično dizajniranim tanjim tijelom zbog kojeg će se s lakoćom koristiti i za stimulaciju klitorisa tijekom seksa, što je scenarij kojeg ne možemo dovoljno preporučiti.

Najintenzivnija stimulacija

Nemaju svi zračni stimulatori jednaku jačinu motora – a kako nisu sve žene jednako osjetljive, preporučljivo je imati na umu koliki intenzitet se preferira prije kupnje. Većina modela ima širok raspon jačine, stoga je moguće postepeno pojačavati intenzitet, kao i uživati u dugotrajnom, blagom draženju, no pojedini modeli imaju izrazito snažne motore koji su preporučljivi ženama koje znaju da trebaju vrlo snažan podražaj:

We-Vibe Melt – jedan od najsnažnijih motora među zračnim stimulatorima, također s vrlo jakim početnim modovima te s mogućnošću upravljanja preko aplikacije, što otvara niz mogućnosti za korištenje u paru

Lelo – Sona 2 Cruise – izuzetno snažan motor Sone ovdje dolazi s nadograđenom Cruise postavkom – riječ je o posve automatiziranom načinu zadržavanja iste snage motora bez obzira što ste igračku pritisnuli jače na klitoris.

Korištenje tijekom seksa

Pojedini modeli idealni su za korištenje tijekom penetracije, gdje stimulacija zrakom odlično stimulira klitoris i tako rješava jedan od najčešćih uzorka za izostanak orgazma kod žena u seksu – nedovoljno podražen klitoris.

We-Vibe Melt i Revel – Vera imaju najtanja tijela među zračnim stimulatorima tako da se s lakoćom smještaju između partnera u misionarskoj pozi. Kako je zračna stimulacija izrazito intenzivna, smatraju se najboljima za korištenje tijekom seksa. Idealan za parove gdje prvenstveno nedostaje stimulacija klitorisa, jer stimulira samo tu točku za razliku od vibratora koji u pravilu podražavaju veću površinu.

Satisfyer Pro 4 Couples dizajniran je poput klasičnog C stimulatora za parove koji se koristi tijekom seksa. Jedan krak se smješta u vaginu, dok je na drugom kraku zračni stimulator za klitoris. Unutarnji krak vibrira i dovoljno je uzak da uz njega stane penis, tako da istovremeno i stimulira vibracijama i pruža uži osjećaj za oboje.

Nova generacija igračaka

Zračna stimulacija može doći i u kombinaciji s vibratorom, odnosno u obliku rabbit vibratora poput LELO – Enigme, INYA – Symphonyja ili Womanizer – Duo 2 modela. Takvi su modeli odlični za žene koje žele intenzivnu stimulaciju klitorisa kao i one koje vole istovremenu stimulaciju G-točke i klitorisa.

Nadalje, zračna stimulacija se može dodavati i Wand vibratorima, kao što je Aurora renomiranog NS Noveltiesa. Ovdje zaokretanjem igračke dobivate posve drugačiju stimulaciju, a obje su izrazito intenzivne i snažne.

Najbolje iz oba svijeta – zrak + vibracija

Pojedini modeli odličan su izbor ako već imate iskustva s vibratorom – oni imaju dva motora, jedan koji pokreće zračnu stimulaciju, i drugi koji je klasični vibromotor. Na taj način možete isprobati različitu vrstu stimulacije ovisno o trenutnim željama – primjerice, duuuugo stimulirati klitoris zrakom, zatim ubrzati uz vibracije ili pojačati jednu vrstu podražaja drugim.

Ziheraški izbor za poklon

Razmišljate li o kupovini poklona, zračni stimulatori su odličan izbor – imaju diskretniji dizajn, ne morate brinuti o veličini koju primateljica preferira (što je česta poteškoća kod kupovine vibratora ili dilda) a i najčešći način na koji većina žena doživljava orgazam je upravo klitoralno.

Zračni stimulatori su vrlo brzo postali omiljene vrste igračaka za klitoris upravo zbog izrazito velikog broja korisnica koje navode da doživljavaju izuzetno visok postotak orgazama, i to u nevjerojatno kratkom vremenu – najčešće ispod jedne minute.

Na kraju, zračni stimulatori idealni su i za korištenje u paru, jer pružaju više mogućnosti korištenja, od zaigrane predigre preko imitacije oralnog seksa (bez ukočenih mišića vilice) do izvanredne dodatne stimulacije klitorisa tijekom seksa, čime se uvelike povećavaju mogućnosti za orgazam.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.