Povećanje penisa – što djeluje, a što ne?

Otkad je svijeta i penisa postoji želja da se penis poveća i ona nadilazi kulturne i društvene razlike. Danas, kada svakodnevno koristimo čuda koja nam je omogućio tehnološki napredak i sve nam je dostupno potezom prsta, bitno je prepoznati žito od kukolja, odnosno, upoznati se kako je uopće moguće povećati penis – što zapravo daje rezultate, a što su lažna obećanja?

Budite realni

Niti jedna naprava ni preparat ne može povećati penis u kratkom roku za (recimo) 10 centimetara. Neka vam to bude nit vodilja pri inicijalnom pretraživanju i uspoređivanju dostupnih metoda – kao i kod sličnih prodavanja magle, ako vam nešto zvuči predobro da bi bilo istinito znači da lažu. Momentalni rezultat može imati jedino medicinski zahvat.

Obratite pažnju na svjedočanstva

Ako u recenzijama proizvoda prevladavaju teze poput spomenutog povećanja od 10 cm preko noći i hordama žena koje ih potom obasipaju, vrlo je vjerojatno riječ o plaćenim recenzijama. Slike “prije i poslije” također nisu uvijek istinite, pogotovo ukoliko prikazuju izuzetno velike razlike.

Preparati i naprave za povećanje penisa koje djeluju

Povećanje penisa je moguće i kroz povijest su se ustalile prakse i principi koji doista djeluju, no zajedničko im je put do rezultata dugotrajan, težak, skup ili privremen – što ima i smisla, jer da je drugačije, vjerojatno bi svi muškarci već imali velik penis i ne bi postojala cijela industrija koja počiva na toj nesigurnosti.

Osim toga, velika većina muškaraca koji su nezadovoljni veličinom svog penisa zapravo spadaju u prosjek – prosječna veličina penisa je od oko 12 do 14 centimetara, odnosno sve više je sukladno tome nadprosječno. Razmislite koliko je želja da povećate penis utemeljena u realnosti, a koliko su na vas potencijalno utjecali vanjski faktori i nerealni prikazi iz popularne kulture kojima smo bombardirani.

Ukoliko se odlučite na povećanje penisa nemedicinskim putem, imajte na umu da vas čeka dugo putovanje s vrlo skromno vidljivim rezultatima, tako da je motivacija je od izuzetne važnosti.

Važno je napomenuti kako tehnikama povećanja penisa ujedno blagotvorno djelujemo na opće fizičko zdravlje penisa, jer kao i kod ostalih mišića, sam trening je važan kako bi cirkulacija krvi bila optimalna, posebice u poznijoj životnoj dobi.

Dakle, djeluju:

Medicinski zahvat
– plusevi – brzo i efikasno – naravno, uračunajte vrijeme oporavka, neće biti moguće zakazati operaciju u utorak i imati odnose s većim penisom u petak
– minusevi – skupo je i riskatno – može dovesti do erektilne disfunkcije ili deformacije penisa, a relativno je i visoka stopa nezadovoljstva zahvatom

Jelquing (praksa fizičkog istezanja penisa)
– plusevi – posve besplatno – treba vam samo vlastita ruka
– minusevi – vrlo dugotrajno, uz potencijalnu frustraciju i brzi gubitak interesa

Penis pumpe
– plusevi – pristupačne, velik izbor tako da možete pronaći nešto točno po svojoj mjeri, renomirani proizvodi (poput Bathmatea) imaju i veliku online zajednicu s nizom savjeta i tehnika te s kojom možete dijeliti rezultate
– minusevi – dugotrajno

Penis extenderi
– plusevi – udobni i vrlo diskretni za nošenje, tako da ih je moguće koristiti i tijekom radnog dana, u nekim slučajevima mogu i ispraviti krivulju penisa, odnosno ublažiti posljedice Peyronijeve bolesti
– minusevi – dugotrajno

Preparati i naprave za povećanje penisa koje ne djeluju

Nažalost, kulturološki smo veličinu penisa naučeni povezivati s idejom muškosti općenito i nesigurnost do koje pritom dolazi kod muškaraca je već stoljećima plodno tlo za tradicionalno prodavanje magle. Jednako je s preparatima za potenciju, drugim krhkim tlom za muškarce.

Nikako, nikad i ni u kojem slučaju za povećanje penisa neće djelovati sljedeće:

– flasteri
– kreme/gelovi/pomade/ulja
– sapuni
– tablete

Jednostavno, nema načina da kemijski ili bilo kako od navedenih artikala povećate penis te su mnogobrojne reklame kojima nas obasipaju s takvim obećanjima lov u mutnom. Prevaranti računaju na raširen sram i tabu u vezi te teme te da, ako vas prevare i uzmu vam novac, i ovako i onako nećete učiniti ništa jer “tko bi se išao žaliti na policiju da su ga okrali jer je htio povećati penis”.

Moguće je povećati penis, ali je potrebno mnogo rada i strogog pridržavanja režima treninga. Penis je mišić te tkivu treba dati vremena da se prilagodi na nove napore kojima ga izlažete. S druge strane, ako ne održavate svoje postignuće, dimenzije će se vratiti na početno stanje kao i kod drugih mišića koje zapustite.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.