Pružite joj nezaboravan oralni seks

Nezaboravan oralni seks

Iako je oralni seks za mnoge oblik predigre, nema razloga da on ne bude glavna točka večeri. Jezik, usne i prsti su vaše moćno oruđe užitka u ovoj igri teksture, pokreta i pritiska.

Komunikacija, komunikacija, komunikacija

Sve žene su različite. Što je odgovaralo jednoj partnerici ne mora odgovarati drugoj – bez obzira na svoje iskustvo nemojte si umišljati da ste popili svu oralnu mudrost svijeta i da znate bolje od nje što joj odgovara.

Opustite se i istražujte, ali za odličan provod obje strane moraju biti spremne pokazati i verbalizirati što i kako nešto žele, odnosno ne žele – ne ustrajte na taktikama koje očito ne pale.

Opušten i prvenstveno otvoren razgovor prije, tijekom ili nakon seksa je iznimno važan kako bismo mogli uvidjeti što točno želimo, trebamo, što valja i pali, a što ne funkcionira i trebamo popraviti ili potpuno izbjegavati. Ne možemo si čitati misli niti to smijemo očekivati jedni od drugih.

Često je pomalo teško definirati što nam odgovara a da u opisu budemo smisleniji od “e tak, al malo jače, ne, ne, ono prije…”, pa bi bilo dobro pristupiti razgovoru o oralnom seksu kroz razgovor o masturbaciji.

Žene masturbiraju na vrlo različite načine – penetracijom, direktnim podražajem klitorisa, indirektnim podražajem klitorisa, usmjeravanjem vode iz tuša na klitoris, ritmičkim stiskanjem bedara itd., a način na koji masturbira će vam najviše reći o tome što joj odgovara i koliko direktnu stimulaciju klitorisa želi.

Naravno, i neverbalna komunikacija ovdje igra važnu ulogu. Na primjer, ako tijekom oralca osjetite kako vas lagano odguruje ili se pokušava namjestiti pod drugim kutem to znači kako vjerojatno trebate prilagoditi svoju pozu, način stimulacije ili oboje. Cilj vam ne smije biti sam orgazam već sam put do njega. Često je najbolje iskustvo jednostavno opušteno uživanje u osjećaju koji joj pružate.

Udobnost prije svega

Kako bi cijeli događaj bio uspješan važna je priprema, a to znači da će poze u koje se namjestite biti ključne za provedbu akcije. Pobrinite se da vam je oboje udobno. Birajte poze u kojima se fizički ne naprežete – npr. rasporedite jastuke tako da imate dobar pristup i pregled situacije, ali da oni nose većinu težine tijela.

Poza mora biti čim prirodnija kako ne biste s vremenom dobili bolove ili grčeve u vratu, rukama, nogama ili trbuhu. Ako vam je neugodno ne možete se pravilno koncentrirati, a ona se ne može prepustiti uživanju.

Ne radite akrobacije koje ste vidjeli u porno filmovima. Poze, pokreti i tehnike u tim uradcima su namjerno prenaglašeni i prilagođeni kutovima snimanja, a ne užitku aktera.

Ako se odlučite na pozu 69, nemojte dopustiti da vas užitak koji osjećate natjera u štrajk – zadržavajte bar samo kontakt jezika i klitorisa. To je poza obostranog oralnog užitka – primanja i pružanja ekstaze. Možete se dogovoriti da zapravo jedno drugo oralno, neverbalno usmjeravate.

Npr. ako ona pojača tempo i žestinu, to je znak da se i vi pojačate tempo i žestinu, ako se počne poigravati analnim otvorom da i vi to činite u isto vrijeme – u osnovi da svojim pokretima i tehnikama pokazujete jedno drugom što vam trenutno odgovara i međusobno se pratite i odgovarate na podražaje.

Samo polako

Kao i kod svakog drugog seksualnog čina, vrlo je važna opuštenost, udobnost i uzbuđenost. Nemojte ni pomišljati da klitoris “zaskočite na prepad”. Kao što muškarci iskazuju svoju spremnost erekcijom penisa, žene to čine – erekcijom klitorisa i povećanom količinom vlažnosti na vaginalnom području (neophodnom za lubrikaciju).

Naime, osjetljivi živčani završeci klitorisa su kod većine žena zaštićeni naborima kože (košuljicom). Kako njena uzbuđenost raste tako će, uslijed povećanog dotoka krvi, rasti i sam klitoris, a košuljica će se vidno povući što će uvelike povećati njegovu osjetljivost.

Za odličan oralni seks je u pravilu najbolja dugotrajna predigra – čim je uzbuđenje i iščekivanje podražaja veće to će i sam čin biti intenzivniji. Ljubite se i igrajte s njenim tijelom – postoji mnogo erogenih zona koje možete istraživati prije nego se posvetite samim genitalijama.

Osnovne tehnike

Nemojte svu svoju pažnju odmah koncentrirati na klitoris – jezikom, usnama, prstima ili igračkama draškajte velike i male usmine.

Što se vašeg jezika tiče, on može biti korišten na nekoliko različitih načina. Vršak jezika idealan je za preciznu, jaču stimulaciju prvenstveno klitorisa, dok će cijeli jezik pružiti potpuno drugačiji podražaj. Iako to često zaboravljamo, jezik ima hrapavu teksturu koju će ona vrlo dobro osjetiti na delikatnoj koži genitalija.

Radite duge, polagane pokrete jezikom i za početak nemojte koristiti jak pritisak – lagano draškanje će često biti mnogo efektnije. Upamtite, na početku, manje je više.

Možete koristiti poznatu tehniku slovkanja abecede jezikom, ali njen cilj je samo pronaći podražaj koji joj najbolje odgovara i držati ga se. Velike i česte promjene tempa će ju češće iziritirati i izbaciti iz “zone” nego dovesti do orgazmičkog ludila, a da ne spominjemo da je tako vrlo lako izgubiti klitoris iz vida.

Nakon što se partnerica zagrijala, igranje sa sisanjem klitorisa može biti još jedan element za pojačavanje cijelog iskustva. Nekim ženama će odgovarati manje, nekima puno snažnije sisanje. Za dodatnu stimulaciju, nakon što “usisate klitoris” možete ga dodatno draškati jezikom u ustima.

Ubrzano disanje, grčenje nogu ili istezanje leđa će vam pokazati da ste na dobrom putu do orgazma – tada samo hrabro i postojano naprijed. Egzibicije tada nisu potrebne, niti poželjne – bolje je držati se nekoliko jednostavnih tehnika koje kod nje dokazano pale nego nepotrebno komplicirati novim i uzbudljivim zahvatima.

To nikako ne znači da inače ne možete eksperimentirati, dapače; zaigranost i želja za isprobavanjem novih tehnika su hvalevrijedni. Međutim, postoji vrijeme i mjesto za eksperimente, a to vrijeme nikako nije netom pred orgazam. Iako se žene razlikuju po tome koliko im direktan podražaj klitorisa odgovara, svima za orgazam treba neprekinuta stimulacija, odnosno vremenski period u kojem ne mijenjate tempo, jačinu ni vrstu pritiska i podražaja.

Penetracija jezikom

Penetracija jezikom pruža potpuno drugačiji podražaj od penetracije penisa ili prsta u vaginu. Drugačija tekstura koju jezik pruža dijelu žena će odgovarati, no drugom dijelu uopće neće biti ugodna, pa je razgovor ponovo poželjan. Odlučite li se za istovremenu stimulaciju klitorisa jezikom i penetraciju, prsti ili seksualne igračke su mnogo bolja opcija.

Probajte joj stimulirati G-točku. Ona se nalazi oko 5 cm do 8 cm na unutrašnjoj prednjoj stijenki vagine (ako ona leži na leđima, prednja stijenka je prema gore) i lako je dohvatljiva vrškom prsta. Znat ćete da ste ju našli kad napipate malo zadebljano područje nešto grublje kože, dok je okolno tkivo glatko.

Simultana stimulacija klitorisa jezikom i G-točke (prstima ili stimulatorom) može biti izrazito intenzivno iskustvo i može dovesti do vrlo, vrlo snažnog orgazma i mitske ženske ejakulacije. Moramo napomenuti kako je potpuno normalno da žena nema izraženu G-točku ili joj takva stimulacija ne pruža užitak – svako ljudsko tijelo je različito i treba mu se prilagoditi.

Ako ona to želi, istovremeno istražujte i analno područje. Analni otvor je pun živčanih završetaka, dok se tijekom orgazma refleksno steže sfinkter, tako da analna stimulacija može biti izrazito ugodno iskustvo.

Ako koristite butt plug, mišići sfinktera će se tijekom orgazma početi grčiti i prilagođavati njegovoj formi, što će imati utjecaj i na grčenje okolnih mišića. Posljedično će i cijeli orgazam biti drugačiji, za neke mnogo ugodniji, intenzivniji ili čak duži nego ako ako te stimulacije nema.

Višestruki orgazmi

Kao što smo već ranije pisali, oralni seks je jedna od najboljih metoda kojima ćete joj pružiti višestruke orgazme. Za razliku od penetracijskog seksa u kojem relativno brzo može doći do fizičkog zamora, raznovrsnost stimulacije koju joj oralno možete pružiti će biti velika, a tjelesno opterećenje manje. Dodatno, klitoris kao najvažniji čimbenik u ženskom orgazmu pri oralnom seksu dobiva kudikamo više pažnje nego inače.

Kada nastupi orgazam, klitoris kod mnogih žena postaje izrazito osjetljiv i bilo kakva dodatna direktna stimulacija stoga može postati izrazito neugodna što može uzrokovati skraćeni ili manje intenzivni orgazam, pa i bol.

Kao što smo već prije napisali – komunikacija je ključna, ako tada osjetite da se odmiče od vas ili skuplja noge prestanite i odmaknite se, a ako vam kaže da ne prestajete znate što vam je činiti. Važno je naučiti kada treba zastati i dati joj vremena da se oporavi.

Nakon toga stvari mogu postati malo žešće. Klitoris će nakon prvog orgazma (i svakog uzastopnog) postati malo manje osjetljiv nego prije te će stoga i vaš pristup moći postati nešto žustriji i direktniji. Tada se možete početi više oslanjati na ručni rad i seksualne igračke kako bi intenzitet podražaja ostao na visini zadatka.

Anilingus

Anilingus je oralna stimulacija analnog otvora. Zbog mnogobrojnih živčanih završetaka na tom području ona može biti vrlo ugodna i za muškarce i za žene te je stoga dobar čin za predigru.

Upamtite – možete preći s kunilingusa (oralne stimulacije vanjskih dijelova ženskog spolovila) na anilingus, ali nemojte raditi obratno. Na taj način možete prenijeti inače bezopasne bakterije poput E. coli na mjesta na kojima ih nebi smjelo biti i gdje bi mogle uzrokovati komplikacije (upale).

Ne zaboravite

Vrhunski oralac nije nikakav bauk niti provjerena tehnika koja uvijek, svuda i sa svakom ženom pali. Ne postoji magična tehnika koju samo treba naučiti i onda imate crni pojas u oralnom seksu.

Kao i u svakoj drugoj seksualnoj aktivnosti, treba samo imati malo sluha, volje i vježbe. Dajte si vremena da upoznate njeno tijelo i reakcije. Udobno se smjestite i igrajte jezikom, usnama, prstima i igračkama – istražujte, otkrivajte i uživajte.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.