Što ne raditi u oralnom seksu – ženski vrisak

Što ne raditi u oralnom seksu – ženski vrisak

Usta, jezik, klitoris, stidne usne – ne može biti jednostavnije! Sve nam je jasno, naravno da ništa ne može poći po krivu, ali zastanimo na trenutak, zadržimo jezik za zubima i provjerimo jesmo li dovoljno dobri lizači i lizačice ili naše najvoljenije vlasnice vagine strepe kad god spustimo glavu.

Nemojte znati bolje od nje

Koliko god da ste živa jezična legenda, što vagini odgovara a što ne će najbolje znati njena vlasnica. E sad, možete biti tvrdoglavi i ustrajati na svojem genijalnom planu koji je uvijek dovodio do neslućenih orgazama popraćenih čupanjem tapeta sa zidova. I doista, vjerojatno je to što radite super i fino, ali uvijek može biti bolje ako rad prilagodite osobi. Jednostavno – ližite pametno i osluškujte njene reakcije.

Prigrlite pokušaj i pogrešku

Sastavnice ženske anatomije, klitoris, velike i male stidne usne, uretra i vaginalni ulaz samo su note od kojih treba stvoriti orgazmičku simfoniju. Sastojci su pred vama, a redoslijed i što točno treba sa svim tim raditi ostaje da se otkrije. Proučite, pročitajte, isprobajte, licnite, cmoknite ili, ako sve ostalo propadne, pitajte na licu mjesta što i kako paše, a što ne.

Naravno, to ne znači da nećete trebati pratiti reakcije na određenu radnju ili da možete tupiti po svom ako očito ne pali.

Zaboravite sve što ste vidjeli u pornićima

Pornići, kojih su god boja i oblika, predstavljaju jednu od gorih opcija za učenje o anatomiji i tome što s tom anatomijom raditi. Govorimo li o čarobnoj vezi klitorisa i jezika, imajte na umu da:

• razigrano lickanje klitorisa vrškom jezika u trajanju od 6 sekundi NE rezultira orgazmom

• žvakanje klitorisa, stidnih usana… zapravo, žvakanje općenito je rijetko kad dobra ideja

• penetracija jezikom nije univerzalno voljena stvar, ako to mislite napraviti po prvi put, najbolje je pitati

• koordinacija prsta i jezika je gotovo pa nemoguća, tako da ćete nas izluditi… odgađanjem orgazma

• manijakalno trljanje prstima po klitorisu uz sramežljivo lickanje vaginalne periferije NE garantira orgazam

Nije važno pobijediti, važno je sudjelovati

Mnoge žene vrlo teško dolaze do vrhunca oralnim seksom. Treba nam duuuugo, nekako stalno nešto ne valja, pritisak, brzina, gubitak doticaja s klitorisom i hop… već smo svjesne da cijela stvar traje ubitačno dugo, pitamo se kako vam se već nije ukočila vilica a vrijeme prolazi bolno sporo kao kad čekamo u redu u banci.

To nas dodatno odbije od ideje orgazma i odlučimo svršiti cijeli taj proces i odglumiti orgazam. Pogrešno.

Ne gledajte orgazam kao ultimativnu razliku između dobrog i lošeg oralca jer na taj način vršite pritisak i do orgazma najvjerojatnije neće ni doći. Pokažite da vam je super tamo dolje koliko god dugo trajalo.

Prestanite misliti da lažemo

Obično kada žena dahće ili vrišti “to, to, samo tak…”, “blizu sam, nemoj prestat” ili nešto slično, znači da točno to što ste u tom trenutku radili paše i da ni za živu glavu ne prestajete. Nemojte misliti da vam lažemo i da zapravo u tom trenutku želimo nešto brže, jače, intenzivnije, drugačije, super turbo otpast će mi vilica brutalno.

Promjena repetoara točno kad ste pogodili ono što želimo nas vraća na početak – na čarobno vrijeme čekanja da opet pogodite točno ono što želimo.

Navaljivanje bez stanke

Oralni seks je težak i naporan posao i nije neobično da od boli u čeljusti, leđima, vratu, neudobnosti poze i slično trebate malu stanku. Naravno, bilo bi super da stanku ne radite netom pred njen orgazam, ali inače – dapače. Odmaknite se, nastavite prstima, poigravajte se i isprobavajte. Opušteniji stav prema oralnom seksu smanjit će pritisak prema orgazmu koji osjećaju obje strane.

(Ne) gledaj me u oči

Mmm, senzualno gledanje u oči… ok, često je sexy, ali ako nas gledate bez prestanka, to nam može malčice stvoriti pritisak. Tada više nije naglasak na našem užitku i ne možemo biti prirodne i prepuštene jer je to sad odjednom predstava za onoga koji liže.

Gubljenje klitorisa

Da, znamo svi gdje se nalazi, kako izgleda i jasno nam je da je on kod oralnog seksa vrata do ženskog orgazma. No, svaki klitoris, koliko god malen bio, ima još manju točkicu koja je superosjetljiva i čijom neprekidnom stimulacijom zapravo dolazi do orgazma. Nepogrešivo, svaki put, u vrlo kratkom vremenskom roku.

E sad, pronalazak te točke i umijeće da vam uslijed skliskog terena skliskog jezika, sline i vaginalnih sokova ta malecka točkica ne pobjegne je zapravo umijeće oralnog seksa. Kako riješiti taj problem? Udobno se namjestite, prstima raširite vulvu i/ili stidne usne, tako da je klitoris izložen.

Ako ga primite s gornje strane, izložit ćete ga još više pomicanjem košuljice. I sad, kad je sve fiksirano i na mjestu, kružite klitorisom dok ne pronađete točku u kojoj su njene reakcije osjetno snažnije. I… samo tako nastavite.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.