Umjetnost anilingusa – kako i zašto

Anilingus

Anilingus ili analingus je čin oralnog seksa pri kojem se služite jezikom i ustima kako bi stimulirali partnerov analni otvor. Anus je prepun živčanih završetaka osjetljivih na dodir i druge vidove stimulacije te je analna stimulacija mnogima ugodna bez obzira na spol i seksualnu orijentaciju, dok je sam čin iznimno senzualan za oboje.

Kako analno područje često povezujemo s nečistoćom i neugodom, mnoge upravo strah od zaraze ili čak gađenje odbijaju od ovog fantastičnog načina predigre. Bez brige, držite se ovih jednostavnih pravila i odvažite se otkriti još jedno oružje u svom arsenalu užitka.

Higijena prije svega

Anilingus definitivno nije predigra za svaku prigodu niti se preporuča da mu se prepustite spontano – kako biste minimalizirali prenošenje bakterija poput Escherichiae coli iz crijeva i anusa u oralnu šupljinu i spriječili eventualne upale, nužno je prije dobro oprati analno područje. Također, ukoliko imate ranice ili upale na usnicama, u ustima ili na anusu odogodite anilingus dok ne ozdravite. Poželjno je napraviti i temeljito analno ispiranje intimnim tušem, pogotovo ukoliko želite isprobati penetraciju jezikom.

Seksi zajedničko tuširanje je odlična predigra i idealno vrijeme za anilingus – partner/ica i vi ćete biti temeljito čisti, a vlaga, toplina i tekuća voda će doprinijeti podražaju.

Lubrikanti s okusom

Odličan dodatak anilingusu su lubrikanti s okusom. Miris i okus finog voća, čokolade i drugih neodoljivih poslastica će vas potaknuti da s guštom prionete istraživanju. Uz to na taj način ćete pripremiti teren za ostale analne igrice koje uvijek zahtijevaju mnoštvo lubrikanta kako bi osjećaj bio sklizak i ugodan.

Istražujte jezikom

Nemojte se ograničiti samo na analni otvor – guza, a pogotovo područje oko trtice, iznimno je osjetljivo i bogato živčanim završecima koji će eksplodirati od užitka pri dodiru rukom ili jezikom, toliko da će vas vjerojatno proći žmarci po cijelom tijelu. Ne zaboravite istraživati prstima. Jezikom i prstima radite lagane pokrete, palucajte jezikom i kružite po anusu – ovo je ipak tek predigra koja vas treba dovesti do vrhunca žudnje.

Imajte na umu

Obavezno izbjegavajte odmah s anilingusa preći na kunilingus ili felacio. Na vašim ustima će se ipak zadržati nešto bakterija koje u dodiru s osjetljivim tkivima vagine ili penisa mogu uzrokovati ozbiljne upale, pogotovo urinarnog trakta.

Anilingus može biti odlična predigra, ali važno je da oboje prethodno budete u potpunosti sigurni da to želite iskušati. Važno je da se oboje osjećate opušteno i razigrano te da otvoreno porazgovarajte o svojim željama. Upamtite – tijekom seksa cijelo tijelo je vaš instrument te mu se trebate u potpunosti prepustiti, bez srama, predrasuda i suzdržavanja kako bi osjetili vrhunsku simfoniju ekstaze.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.