Vodič za početnike – Senzualna masaža

Masaza

Seksualni odnos sam po sebi je vrlo intiman čin ali njegova percepcija je individualna i razlikuje se od osobe do osobe. Netko preferira grublje igrice, netko beskrajno uživa u dobrom starom vanilla seksu. Pojedini partneri skloniji su tradiciji, drugi pak istraživanju. Sve to zavisi o skladu partnera, trenutku, raspoloženju, sklonostima.

No u jednom će se većina složiti a to je da seksualni čin treba biti šarolik i maštovit a sve u cilju održavanja pozitivne seksualne atmosfere i suzbijanja monotonije i ustajalosti u seksualnom životu.

Jedan od vrlo dobrih a mogućnostima raznolikih načina da se seksualni odnos ne pretvori u rutinu je predigra. Predigra zaista nema granice i ukoliko vas mašta ne sputava može biti uzbuđujuća i zabavna istovremeno. Jedan od prijedloga za idealnu predigru a time i vrhunski užitak je senzualna masaža.

Senzualna masaža je dio seksualne aktivnosti kao stvoren za opuštanje i pripremu na seksualni čin. Senzualnom masažom partneru možete pružiti neslućenu relaksaciju, ugodu ali i uzbuđenost putem dodira.

Masaža smiruje, smanjuje osjećaj napetosti i izaziva osjećaj zadovoljstva i opuštenosti. Opće poznata i svima dobro znana činjenica je da masaža potiče cirkulaciju. Zahvaljujući masaži ubrzava se protok limfe što potiče izbacivanje štetnih tvari iz organizma.

Masaža je višestruko korisna aktivnost i ukoliko ju do sada niste prakticirali vrijeme je da se to promijeni, jer pozitivni učinci masaže itekako će iznenaditi i vas ali i vašeg partnera. A koliko iznenađenja će donijeti jedna dobra senzualna masaža, o tome nećemo ni govoriti.

Krenimo redom. Prije svega pobrinite se za ugodnu i relaksirajuću atmosferu u prostoriji. Prostoriju po želji zamračite, pustite neku vama i partneru dragu muziku, upalite pokoju mirisnu svijeću.

Kheper Games – Massage Seductions

Partneru pristupite sa stavom koji izražava i jasno pokazuje vašu želju za pružanjem užitka, a nikako sa neizrečenom (ili još gore izrečenom) namjerom „tebi masaža – meni…nešto drugo“. To nije dopušteno! Koncentrirajte se na partnera i na ugodu koju njemu želite pružiti, ali nesumnjivo i vi ćete u ovoj seansi itekako uživati.

Loverspremium – Body Pressure Massager

Pobrinite se da vam ruke budu tople i glatke. Po želji možete koristiti neko ulje za masažu jer ono ruke čini mekšima i smanjuje trenje kože koje je popratna pojava „suhe” masaže.

Lelo – Smart Wand Massager Large

Od kojeg dijela tijela ćete krenuti, prepuštamo vama na volju, no važno je svakako da to bude prava senzualna masaža – nježna i lagana. Milujte partnera i dodirima se posvetite cijelom tijelu. Ne zadržavajte se predugo na jednom dijelu tijela već klizite posvuda, ali ponavljamo lagano i senzualno, bez jakih pritisaka i grubih pokreta. Nakon što ste se dovoljno posvetili cijelom tijelu možda bi mogli pomalo početi „izazivati“ ključna područja, u smislu da im se približavate ali da istovremeno izbjegavate direktan kontakt. Na ovaj način, pred kraj masaže, a pred sam seksualni čin uzbuđenje partnera vrtoglavo će porasti i jasno vam je što vas tada čeka.

Razmazite partnera, neka kroz dodire osjeti vašu želju na svakom djeliću tijela, a on će već, sigurni smo, pronaći način da vam  uzvrati.

Uzajamni užitak je zagarantiran!