Top 6 igračaka za stimulaciju G-točke

Njoy – Pure Wand

To je to, odlučile ste se uhvatiti u koštac s vlastitom G-točkom i pokazati joj tko je šefica. Odlično!

Čeka vas seksualno zadovoljsto kakvo ne možete dobiti ni na koji drugi način i koje se vrlo teško otkriva slučajno – zato postoje seksualne igračke upravo za tu svrhu!

Za otkrivanje ovog centra ženskog užitka od najveće je važnosti da budete vrlo uzbuđene – a ni pokoji klitoralni orgazam prethodno ne škodi – jer će tada vagina biti bolje prokrvljena, vlažnija i osjetljivija na dodir, a i užitak će biti veći.

G-točku se može stimulirati pri penetraciji penisom, no vrlo teško – najlakše je u doggy pozi gdje penis direktno stimulira G-točku, no i tada je penetracija često nedovoljno izravna ili dugotrajna da bi rezultirala orgazmom G-točke i ženskom ejakulacijom.

Možete je stimulirati i prstom, i to tako da vam partner/ica stavi kažiprst u vaginu i čini pokrete kao da nekoga poziva da se približi. Na taj će način osjetiti na jagodici prsta područje kože čija će tekstura biti drugačija od okolnog područja.

Međutim, postoje igračke specijalno dizajnirane za stimulaciju G-točke. One imaju, kao što ćete vidjeti u sljedećim paragrafima, nekoliko zajedničkih crta – velik, prošireni vrh, zakrenut oblik i čvrsto, manje fleksibilno tijelo kojim možete vrlo precizno pronaći i zatim stimulirati tu točku sve do nevjerojatnog orgazma, pa i ženske ejakulacije ili squirtanja.

1. Njoy – Pure Wand

Njoy – Pure Wand

Eh, Njoy – Pure Wand, naoko bezazlen, doduše lijep komad metala s dvije kugle na krajevima, jednom većom i jednom manjom. Ništa specijalno, zar ne? Upravo suprotno. Pure Wand je od svojih početaka do danas nepokoreni kralj G-točaka diljem svijeta i ako svom seksualnom zadovoljstvu pristupate ziheraški, on je daleko najbolja opcija.

U čemu je tajna? U dizajnu, koji je jednostavan i pravilan. I u materijalu, jer je kirurški čelik prekrasno gladak na dodir, nema trenja, odgovaraju mu sve vrste lubrikatanta, možete ga zagijavati i hladiti. I u težini, jer impresivnih 900 grama rezultiraju intenzivnim pritiskom koji vaša G-točke treba i želi, a koji brojne ostale igračke jednostavno ne mogu pružiti. I u fantastičnoj krivulji, koja olakšava korištenje i ujedno kirurški precizno pogađa G-točku, bez obzira koristite li ga same ili u paru.

Na kraju, iako skuplji, Pure Wand je investicija u dugo, doživotno seksualno zadovoljstvo. Uži i širi kraj znače da ih mogu koristiti ljubitelji većih i manjih opsega, a može se koristiti vaginalno i analno. I šećer na kraju, mnogo žena svoje prva iskustva ejakulacije stimulacijom G-točke zahvaljuje upravo ovoj igrački.

U zajednici korisnika seksualnih igračaka, nekako je nepisano pravilo da se svaka nova igračka namijenjena stimulaciji G-točke uspoređuje s Pure Wandom.

2. Key by Jopen – Comet II G-Spot Vibrator

Key by Jopen – Comet II G-Spot Vibrator

Odmah iza Pure Wanda stoji Key by Jopen – Comet II, legendarni dildo Key by Jopena koji je odnedavno dostupan i u svojoj vibrirajućoj verziji. Krivulja Cometa vrlo je slična onoj Pure Wanda, kao i opseg kugle na vrhu, ali će silikon biti potpuno drugačiji na dodir od metala.

Također, manja težina znači lakše manevriranje ali i manji pritisak na G-točku. Međutim, jednom kada je pronađete i prislonite Comet na nju, vibracije će učiniti ostalo.

3. Fifty Shades of Grey – Mini G-spot vibrator

Fifty Shades of Grey - Mini G-spot vibrator

Iz vrhunske Fifty Shades of Grey kolekcije igračaka dolazi ovaj mali, ali iznimno efikasni tragač za mističnim centrom ženskog užitka. Manje dimenzije znače da će biti izrazito nenametljiv i neće pružati osjećaj ispunjenosti, već ćete se moći prepustiti samo prodornim vibracijama točno tamo gdje ih trebate.

Napravljen je od vrhunskog medicinskog silikona i nevjerojatno je gladak na dodir, tako da će vam trebati vrlo malo lubrikanta pri korištenju. I naravno, kako je to već kod manjih vibratora sa snažnim vibracijama (i to u 3 brzine i 7 vibrirajućih modova), biti će idealan i za stimulaciju drugih erogenih zona, pa i dodatnu stimulaciju klitorisa koja vam treba tijekom seksa.

4. Rose – Scarlet G

Rose - Scarlet G

Rose – Scarlet G – ovaj tip igračke pravi je klasik za stimulaciju G-točke – tanje, potpuno ravno i čvrsto tijelo završava zakrivljenim, većim vrhom što olakšava rukovanje (bez obzira koristite li ga same ili u paru) a veliki vrh s lakoćom će pronaći G-točku.

Tijelo je ravno i potpuno glatko, tako da se možete prepustiti uživanju u snažnim vibracijama. Nefleksibilno tijelo od ABS plastike vibracije prenosi odlično.

5. Fun Factory – Stronic Drei

Fun Factory - Stronic Drei, roza

Poslastica za ljubiteljice napredne tehnologije i opako dobre teksture! Stronic Drei iz Fun Factoryja poseban je jer nije riječ o običnom vibratoru već o pulsatoru – on ne vibrira, već kroz fantastičan njemački inženjering imitira pokrete prave penetracije i giba se naprijed-nazad.

Osim tog genijalnog dostignuća, njegov dizajn je zaista nešto posebno; naglašeno zakrivljen vrh s lakoćom će ga smjestiti na vašu G-točku, dok će naglašena tekstura dodatno stimulirati pri penetraciji.

Iako potpunim početnicama preporučamo igračku manjeg opsega gdje će moći otkrivati samo čari draženja G-točke, fantastična kombinacija većeg opsega, nevjerojatno dobre rebraste teksture i Fun Factoryjevog silikona koji proizvodi nešto više trenja za neke će biti potpuno neodoljiva.

.

6. Nomi Tang – Wild Rabbit

Nomi Tang – Wild Rabbit

Ako tražite vrhunski dizajn, predivno gladak silikon i maestralnu tehnologiju, ovaj divlji zeko pružit će sve to i malo više – primjerice, nevjerojatno jedinstven podražaj zahvaljujući tehnološkoj inovaciji koja inspiraciju traži u uzbudljivom svijetu fizike. Konkretno, riječ je o principu gibanja kao kod Newtonove kolijevke, što kod Wild Rabbita znači da će njegova 3 motora u istovremenom gibanju proizvoditi osjećaj širenja vibracija u koncentričnim krugovima cijelim tijelom igračke – vaš orgazam će vam biti zahvalan!

Osim tehnologije, zeko je fantastično dobro napravljen – dizajn i fleksibilnost tijela prilagođavati će se vašoj anatomiji, a efikasan slider na bazi prilagodit će jačinu vibracija točno vašim željama – dovoljan je pomak prstom da opako pojačate vibracije točno u trenu ili ih, nakon orgazma, malo smanjite.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.