Top 6 igračaka za stimulaciju G-točke

Njoy – Pure Wand

To je to, odlučile ste se uhvatiti u koštac s vlastitom G-točkom i pokazati joj tko je šefica. Odlično!

Čeka vas seksualno zadovoljsto kakvo ne možete dobiti ni na koji drugi način i koje se vrlo teško otkriva slučajno – zato postoje seksualne igračke upravo za tu svrhu!

Za otkrivanje ovog centra ženskog užitka od najveće je važnosti da budete vrlo uzbuđene – a ni pokoji klitoralni orgazam prethodno ne škodi – jer će tada vagina biti bolje prokrvljena, vlažnija i osjetljivija na dodir, a i užitak će biti veći.

G-točku se može stimulirati pri penetraciji penisom, no vrlo teško – najlakše je u doggy pozi gdje penis direktno stimulira G-točku, no i tada je penetracija često nedovoljno izravna ili dugotrajna da bi rezultirala orgazmom G-točke i ženskom ejakulacijom.

Možete je stimulirati i prstom, i to tako da vam partner/ica stavi kažiprst u vaginu i čini pokrete kao da nekoga poziva da se približi. Na taj će način osjetiti na jagodici prsta područje kože čija će tekstura biti drugačija od okolnog područja.

Međutim, postoje igračke specijalno dizajnirane za stimulaciju G-točke. One imaju, kao što ćete vidjeti u sljedećim paragrafima, nekoliko zajedničkih crta – velik, prošireni vrh, zakrenut oblik i čvrsto, manje fleksibilno tijelo kojim možete vrlo precizno pronaći i zatim stimulirati tu točku sve do nevjerojatnog orgazma, pa i ženske ejakulacije ili squirtanja.

1. Njoy – Pure Wand

Njoy – Pure Wand

Eh, Njoy – Pure Wand, naoko bezazlen, doduše lijep komad metala s dvije kugle na krajevima, jednom većom i jednom manjom. Ništa specijalno, zar ne? Upravo suprotno. Pure Wand je od svojih početaka do danas nepokoreni kralj G-točaka diljem svijeta i ako svom seksualnom zadovoljstvu pristupate ziheraški, on je daleko najbolja opcija.

U čemu je tajna? U dizajnu, koji je jednostavan i pravilan. I u materijalu, jer je kirurški čelik prekrasno gladak na dodir, nema trenja, odgovaraju mu sve vrste lubrikatanta, možete ga zagijavati i hladiti. I u težini, jer impresivnih 900 grama rezultiraju intenzivnim pritiskom koji vaša G-točke treba i želi, a koji brojne ostale igračke jednostavno ne mogu pružiti. I u fantastičnoj krivulji, koja olakšava korištenje i ujedno kirurški precizno pogađa G-točku, bez obzira koristite li ga same ili u paru.

Na kraju, iako skuplji, Pure Wand je investicija u dugo, doživotno seksualno zadovoljstvo. Uži i širi kraj znače da ih mogu koristiti ljubitelji većih i manjih opsega, a može se koristiti vaginalno i analno. I šećer na kraju, mnogo žena svoje prva iskustva ejakulacije stimulacijom G-točke zahvaljuje upravo ovoj igrački.

U zajednici korisnika seksualnih igračaka, nekako je nepisano pravilo da se svaka nova igračka namijenjena stimulaciji G-točke uspoređuje s Pure Wandom.

2. We-Vibe – Rave 2

We-Vibe – Rave 2

Brutalan proizvod za stimulaciju G točke! We Vibe je s razlogom i nakon desetljeća na samom vrhu industrije seksualnih igračaka – svaki proizvod je toliko dobro zamišljen, projektiran i izveden da u njihovoj ponudi nećete naći dva rabbit vibratora, dva bullet vibratora i slično. Kada rade određeni model, oni rade ultimativni model za tu namjenu, bez kompromisa, polovičnih rješenja i prečaca.

Rave 2 je nasljednik najpopularnijeg, najoriginalnijeg i po mnogima najboljeg vibratora za stimulaciju G točke. Osim poslovično fantastičnih, snažnih i izrazito prodornih vibracija (zbog kojih će biti odličan i za stimulaciju klitorisa ili frenuluma), dizajn vibratora je nešto posve drugačije. Asimetrično tijelo namijenjeno je za penetraciju pod idealnim kutem, a kada je igračka insertirana do kraja, rotacijom uređaja vibracije smještate točno na G-točku.

3. Cal Exotics – Triple Ectasy Rabbit

Cal Exotics – Triple Ectasy Rabbit

A sada nešto uistinu posebno – Triple Ectasy je premium uređaj koji vas stimulira u čak tri točke, no ovdje ćemo fokus staviti na maestralnu stimulaciju G-točke izvanrednom tehnologijom – genijalnim oscilirajućim panelom koji titra gore-dolje. U druge dvije točke možete uživati u prodornim i snažnim vibracijama, a dizajn omogućuje izrazitu modularnost – klitoralni i analni nastavak mogu se primicati i odmicati, tako da se mogu ili ne moraju koristiti a oscilirajući panel se može koristiti i za intrigantnu stimulaciju klitorisa. Osim toga, riječ je o vrhunskom vibratoru koji je uistinu za preporuku za ljubiteljice rabbita koje traže kvalitetniji uređaj od svilenkasto glatkog silikona.

4. Rose – Scarlet G

Rose - Scarlet G

Rose – Scarlet G – ovaj tip igračke pravi je klasik za stimulaciju G-točke – tanje, potpuno ravno i čvrsto tijelo završava zakrivljenim, većim vrhom što olakšava rukovanje (bez obzira koristite li ga same ili u paru) a veliki vrh s lakoćom će pronaći G-točku.

Tijelo je ravno i potpuno glatko, tako da se možete prepustiti uživanju u snažnim vibracijama. Nefleksibilno tijelo od ABS plastike vibracije prenosi odlično.

5. Love Rabbit – Awesome G-Spot Vibrator

Love Rabbit – Awesome G-Spot Vibrator
Iz odlične Toy Joy linije koju karakterizira premium tehnologija po pristupačnoj cijeni stiže Awesome, vibrator specifično dizajniran za stimulaciju G točke. Nije u potpunosti čvrst kako bi ugodnije penetrirao, posebice stoga što ima vrh nešto većeg promjera.

Jednom kad ga namjestite, vrijeme je da se prepustite vrlo prodornim i ugodnim vibracijama s funkcionalnošću koja bi trebala biti standard u industriji – svaki od 7 vibrirajućih uzoraka možete samostalno namjestiti u čak 5 razina intenziteta, što garantira savršeno pogođenu simfoniju užitka.

6. Naked Addiction – Rotating & Vibrating Dong

Naked Addiction - Rotating & Vibrating Dong, 20 cm

Naked Addiction je izvrstan realistični dildo, inače svjetski bestseller, doista posebne tehnologije – osim vibracije, njegov se vrh rotira, čime G-točka dobiva jedinstven podražaj kakvu malo koja druga igračka može izvesti. Motorima upravljate neovisno, tako da možete uživati zasebno u rotaciji vrha, zasebno u vibracijama ili u istovremenoj stimulaciji.

U kombinaciji s vrhunskom izradom i mekanim silikonom u dual density tehnologiji, riječ je o idealnoj igrački za ljubiteljice realističnih igračaka koje žele isprobati handsfree stimulaciju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.