Vodič za početnike – Bathmate pumpe za penis

Ova revolucionarna pumpa izumljena je 2006. u Engleskoj, kada John Oakes, njen tvorac (inače inženjer i stručnjak za hidrauliku) želi pomoći prijatelju koji nakon ozljede kralježnice više ne može postići erekciju. Proučivši zračne pumpe koje su tada postojale na tržištu, zaključuje da mjesta za napredak defitivno ima – i legenda je stvorena. U kratkom vremenu Bathmate postaje predvodnik u povećanju i održavanju zdravlja penisa kako po svojoj kvaliteti tako i po broju prodanih primjeraka.

Redovitim vježbanjem penis je učestalo i kvalitetno prokrvljen, što donosi izuzetno čvrste erekcije i povećava seksualno zadovoljstvo. Pomoću Bathmate pumpe moguće je ostvariti i zadržati erekciju, a dizajnirane su i da pojačaju cirkulaciju krvi, ojačaju mišiće i povećaju duljinu i širinu penisa.

Razlika između zračne i vodene pumpe

Pumpe za penis općenito funkcioniraju tako da pomoću mehanizma za pumpanje stvaraju pritisak u cilindru. Zrak se pod pritiskom ponaša nepredvidivo – kako se pumpa, ako vakuum u cilindru nije ujednačen, dolazi do nejednakog pritiska na penis, što može rezultirati podljevom krvi, ispupčenjem tkiva ili savijanjem penisa.

Za razliku od zraka, voda je pod pritiskom stabilna – kako pumpanjem izbacujete vodu iz cilindra, cijelom dužinom i širinom penisa pritisak se raspoređuje ravnomjerno, što omogućava uniformno širenje tkiva bez podljeva i ispupčenja.

Kako koristiti Bathmate vodenu pumpu?

Pumpa se koristi s penisom u opuštenom stanju. Bez obzira koristite li je pod tušem ili u kadi, preporučljivo je da se prethodno opustite minimalno 5 minuta u toploj vodi kako biste potaknuli cirkulaciju krvi i pospješili efikasnost pumpe.

Bathmate pumpe na vrhu imaju ventil koji omogućava regulaciju pritiska u cilindru. Zatvorite ventil i napunite cilindar toplom vodom. Ne pokušavajte koristiti pumpu s hladnom vodom, jer skrotum treba biti opušten, a zbog hladne vode će se koža napeti i povući testise prema gore. Topla voda također pospješuje erekciju i cirkulaciju krvi u penisu.

Pumpu namjestite tako da se čim manje vode prolije iz cilindra te da mekani rub čim udobnije sjedne na pubičnu kost, ali ne prelazi testise. Držeći prst preko ventila na vrhu, pritisnite pumpu prema pubičnoj kosti kako bi dobro zabrtvila. Ukoliko pumpa dobro ne brtvi, moguće je da trebate skratiti pubične dlačice ili nanijeti lubrikant.

Kako biste stvorili vakuum, trebate otvoriti ventil i polako pumpati prema pubičnoj kosti. Pritiskom prema tijelu iz cilindra se izbacuje voda i dolazi do pojave vakuuma, što penis puni krvlju i dolazi do erekcije. Ponovnim pumpanjem izbacuje se još više vode te vakuum postaje snažniji i erekcija se povećava. Ne smijete biti nestrpljivi – pritisak u pumpi treba postepeno i polako pojačavati kako ne bi došlo do ozljeda. Pumpajte polaganim i jednoličnim pokretima samo toliko koliko je potrebno da dobijete erekciju. Kada ste dosegli željeni pritisak, preporuča se da pritisak ne otpuštate 5 minuta, a po potrebi polako i pažljivo pritisnite pumpu kako biste pojačali pritisak.

Nakon 5 minuta otpustite pritisak pomoću ventila na vrhu, napravite pauzu i masirajte penis.

Maksimalno trajanje vježbe koje preporuča proizvođač je 15 minuta – odnosno, tri sesije u kojima penis držite pod pritiskom u pumpi u trajanju od po 5 minuta, s prekidima za odmor.

Redovito korištenje pumpe može uvelike poboljšati vaš seksualni život, kao i povećati penis, no izuzetno je važno držati se uputa i koristiti pumpu na ispravan način, te ne pretjerivati s vježbom.

Pristupite vježbanju s Bathmate pumpom kao i svakom drugom treningu – počnite polako i oduprite se želji da vas ponese i nemojte pretjerivati – prebrz i prejak pritisak može dovesti do ozljeda. Osjetite li ikakvu bol ili neugodu, odmah prestanite.

Kao i kod bilo kojeg drugog treninga, kako biste vidjeli rezultate, potrebna je redovita vježba kroz nekoliko mjeseci. Neredovitost i stanke u treningu umanjuju, ili još gore, eliminiraju rezultate, tako da nastojte redovito trenirati i s vremenom ćete steći bolju seksualnu izdržljivost, jače erekcije i povećanje penisa.

Efekti penis pumpi nisu trajni – ako u potpunosti prestanete vježbati, nakon nekog vremena tkivo će se vratiti u svoje početne gabarite i povećanje koje ste dobili će nestati. S vremenom ćete moći sve rijeđe koristiti pumpu kako biste održavali željenu veličinu (umjesto par puta dnevno, trening ćete moći odraditi nekoliko puta tjedno), ali to ovisi o režimu vježbi koji ste odabrali i individualnoj fizionomiji te do tada može proći i više mjeseci intenzivnog režima vježbi.

Koju Bathmate pumpu odabrati?

Funkcionalnost pumpe ovisi o vašoj postojećoj veličini penisa. Prevelika ili premala pumpa neće stvoriti adekvatan pritisak u cilindru, zbog čega će izostati rezultati, a može biti i neugodna za korištenje.

Hydromax 3
– za duljinu penisa od 3 cm – 8 cm

Hydromax 5

– za duljinu penisa od 7,5 cm – 12,5 cm
– za opseg penisa do 15,5 cm

Hydro7, Hydromax 7, HydroXtreme 7
– za duljinu penisa od 12,5 cm – 17,5 cm
– za opseg penisa do 16,5 cm

Hydromax 7 Wide Boy
– za duljinu penisa od 12,5 cm – 17,5 cm
– za opseg penisa do 19 cm

Hydromax 8
– za duljinu penisa od 15 cm – 20 cm
– za opseg penisa do 19 cm

Hydromax 9, HydroXtreme 9
– za duljinu penisa od 17,5 cm do 23 cm
– za opseg penisa do 19 cm

HydroXtreme 11
– za duljinu penisa od 23 cm do 28 cm
– za opseg penisa do 21,5 cm

Osim različitih veličina, Bathmate nudi i tri linije kreirane za korisnike različitog stupnja treninga – Hydro7, Hydromax i HydroXtreme.

Hydro7 je model specifično dizajniran za početnike koji tek žele isprobati efekt vodene pumpe, uz odličan omjer cijene i kvalitete kojom možete dobiti trajne rezultate. Stvara umjeren pritisak (0.35 bara) koji vam omogućava ugodan i siguran trening.

Hydromax liniju odlikuje izvanredna snaga (35% veća od Hydro7 pumpe) zahvaljujući unaprijeđenom dizajnu i poboljšanom ventilu, a riječ je o najpopularnijim modelima iz Bathmate ponude. Dolazi u širokoj paleti veličina (Hydromax 3, Hydromax 5, Hydromax 7, Hydromax 7 WideBoy i Hydromax 9) kako bi mogli pronaći idealan model za sebe.

HydroXtreme linija donosi vam apsolutni vrhunac snage koju možete dobiti od penis pumpe. Nevjerojatnih je 250% efikasnija od zračnih pumpi i 35% snažnija od Hydro7 modela i za razliku od Hydro7 i Hydromax modela, ima dodatnu pumpicu kojom ručno možete pojačavati pritisak. Ručna pumpica dodatno pospješuje trening i pruža mnogo preciznije doziranje pritiska. HydroXtreme linija namijenjena je iskusnijim korisnicima koji su već dobili maksimum iz svojih prijašnjih pumpi, kao i za muškarce s većim penisom koji žele pojačati cirkulaciju krvi i ostvarivati snažnije erekcije.

2 thoughts on “Vodič za početnike – Bathmate pumpe za penis

  1. Srdjan says:

    Na zvaničnom sajtu Bathmate pise da se penis pumpa koristi tri minuta a u pauzi masira penis dva minuta i to ponoviti najviše tri puta. Takodje stoji da treba nakon dva dana korištenja a zatim nakon tri dana napraviti dan pauze.
    Interesuje me da li nakon završetka korištenja pumpe valja izmasirati penis?

    • Libido.hr says:

      Poštovani,

      preporučljivo je kratko masirati neposredno prije i poslije korištenja pumpe kako bi se tkivo ugrijalo i razgibalo. To potiče cirkulaciju i mišić postaje elastičniji zbog čega je korištenje pumpe ugodnije i efektnije te pomaže u oporavku tkiva nakon korištenja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.