Zbog trenutne situacije PREPORUČUJEMO online plaćanje kreditnom karticom Pročitajte više Zatvori

Vodič za početnike – Butt Plug

Butt Plug

Butt Plug ili analni čepić je vrsta seksualne igračke specijalno dizajnirana za insertaciju u analni otvor radi seksualnog zadovoljstva. Većini (žena i muškaraca) je analna stimulacija te analni sex iznimno ugodno iskustvo zbog količine živčanih završetaka na tom području.

Ženama stiskanje sfinkter mišića koji okružuje analni otvor stvara osjećaj ugode i ispunjenosti, a nije za odbaciti ni činjenica da korištenje butt pluga tijekom seksa stvara podosta uži osjećaj vaginalne penetracije koji će se sigurno svidjeti vašem muškarcu. Mnogi muškarci također uživaju u čarima butt pluga tijekom masturbacije i seksualnog odnosa (bolja opcija za muškarce je naravno masažer prostate). Većina parova prvi butt plug kupuje nakon otkrivanja čari igranja prstom (tokom odnosa ili masturbacije) koje je odličan uvod u analnu stimulaciju.

Vrste butt plugova

Raznih oblika i veličina, svima je zajedničko da posjeduju ravnu, širu bazu koja sprečava da igračka cijela uđe te se zagubi. Njihova primarna namjena je da se umetnu te ostave tokom predigre ili odnosa, ručno pomicanje i stimulacija je moguća (osobne preferencije) no većinom nije potrebna. Pri tome pružaju ugodan osjećaj ispunjenosti i pritisak na prava mjesta, dok je paralelno omogućena penetracija u ostale dijelove tijela. Sfinkter, kružni mišić anusa, reagira na butt plug refleksnim stiskanjem i opuštanjem, što pruža posebno dodatno zadovoljstvo.

Fun Toys – Gplug Small

Možemo ih podijeliti na vibrirajuće i nevibrirajuće. Proizvode se u raznim veličinama, stoga dimenzije birajte prema iskustvu i osobnim preferencijama. Butt plug može biti raznih oblika i zakrivljenosti što osigurava pojačanu stimulaciju prostate ili G-točke. Namijenjen je, dakle i za žene i za muškarce svih spolnih orijentacija. Fiziološki, ukoliko se pravilno koristi, butt plug će svima pružiti zadovoljstvo.

Zanimljiva činjenica: Butt plugovi s nastavkom u obliku repa često se koriste u fetish igricama (tipa pony play).

Fetish Collection – Bunny Tail Plug No. 1

Kako odabrati

Ukoliko ste potpuni početnik, preporučujemo da krenete s igračkama manjeg promjera. Također, ukoliko je vaš partner obdaren, manje igračke osigurati će nesmetanu vaginalnu penetraciju.
Kod odabira butt pluga pazite da je gladak te nema oštre rubove koji mogu ozlijediti nježnu i osjetljivu stijenku analnog kanala. Od materijala svakako bismo preporučili silikon, medicinski čelik (koji odlično hladi) te kvalitetnu plastiku. Birajte butt plug sa širom bazom koja sprečava ulazak igračke dublje u analni otvor gdje se može zagubiti, te uvijek pazite da ne insertirate butt plug preko graničnika.

Kako koristiti

Ako ste zabrinuti oko čistoće, analno ispiranje je idealno rješenje. Manja pažnja oko tog dijela omogućiti će vam lakše opuštanje u cijelo iskustvo.
Lubrikant je obavezan. Ukoliko ga nemate pri ruci, zaboravite na analnu igru dok ga ne nabavite. Velika količina kvalitetnog lubrikanta je neophodna, obzirom na osjetljivu stijenku anusa koja nema vlastitu lubrikaciju.

Krenite polagano s penetracijom, prislonite ga te pokušajte duboko disati i opustiti mišiće analnog otvora (sfinktere). Idealni položaji za umetanje butt pluga su doggy položaj (položaj koljena-laktovi), na leđima s jastukom ispod guze i raširenim nogama, u čučnju ili klečeći iznad butt pluga.

Kada ste jednom savladali umetanje igračke i s njom se osjećate ugodno, pokušajte masturbirati ili imati odnos dok je butt plug umetnut. Iznenaditi će vas intenzitet i trajanje orgazma koji će se znatno produžiti. Prilikom vađenja idite polako i budite vrlo strpljivi, sfinkter mišići se refleksno stegnu prilikom izvlačenja.

Čistoća je jako važna: Kada kupite novu igračku, budite sigurni da ste ju maksimalno oprali i očistili, te provjerili da nema kakvih napuknuća ili oštećenja. Također, nakon svake upotrebe igračku temeljito operite, osušite te dezinficirajte s nekim od sredstava za čišćenje igračaka.
Bakterije koje sretno žive u našem rektumu mogu učiniti mnogo štete ako dospiju u vaginu, usta ili oči. Stoga budite pažljivi prilikom rukovanja s butt plugom.