Vodič za početnike – Fleshlight masturbatori

Fleshlight masturbatori

Fleshlight masturbatori su najpopularnije seksualne igračke za muškarce na svijetu i pravi kulturni fenomen. S Fleshlightom kreće prava seksualna revolucija muškog zadovoljstva zahvaljujući odlično dizajniranim igračkama od materijala koji je siguran za tijelo, a na dodir nevjerojantno realističan.

Ova premium igračka dolazi u brojnim različitim inačicama, tako da zadovoljava svaki ukus, no dizajn i održavanje su isti, stoga ćemo ih pobliže objasniti.

Dijelovi Fleshlighta

Svaki se Fleshlight sastoji od kućišta koje podsjeća na baterijsku svjetiljku (po čemu je dobio ime) te unutarnjeg umetka. Kućište ima dva poklopca – veći s prednje strane i manji sa stražnje.

Umetak

Umetak je napravljen od patentiranog Fleshlightovog Super Skin materijala koji je mekan i realističan na dodir. Jednostavno se vadi iz kućišta, a bočni nabori ga čvrsto i stabilno drže u kućištu tijekom korištenja, formirajući zračne komore. Umetak je sam po sebi previše fleksibilan da bi se mogao koristiti bez kućišta.

Fleshlight dolazi s mnogo različitih unutarnjih umetaka, od kojih vanjski mogu biti realistični odljevi vagine, usta ili anusa ili potpuno stilizirani, dok je spektar unutarnjih tekstura kroz godine doživio doista impresivnu brojku.

Popularna Fleshlight linija rađena po odljevima genitalija i usta poznatih porno glumica i glumaca unazad nekoliko godina postaje Signature linija, gdje svaka glumica i glumac dobivaju svoje vlastite, jedinstvene unutarnje teksture.

Teksture mogu biti manje ili više intenzivne – izraženiji nabori i izbočenja, raznolike komore i iznenadna suženja karakteriziraju intenzivnije teksture, dok su manje intenzivne one jednoličnijeg, pravilnijeg kanala bez većih oscilacija i slične širine cijelom dužinom.

Kućište

Čvrsto plastično kućište stabilno drži mekani umetak na mjestu tijekom korištenja i skladištenja. Dolazi sa dva poklopca. Kada su oba zatvorena, umetak je zaštićen od prašine i prljavštine, a skladištenje je diskretno.

Otvaranjem većeg omogućavate korištenje te vađenje umetka zbog čišćenja, dok stražnji poklopac regulira osjećaj sisanja do kojeg dolazi stvaranjem vakuuma u kanalu. Kada je poklopac potpuno zatvoren, pri korištenju dolazi do vakuuma, tako da odmicanjem Fleshlighta od sebe dolazi do snažnog osjećaja sisanja koje pojačava stimulaciju. Poklopac ima navoj, tako da odvrtanjem postepeno oslabljujete vakuum, što vam pruža mogućnost potpune personalizacije iskustva.

Savjeti za korištenje

Uz Fleshlight masturbatore koristite samo lubrikante na bazi vode. Lubrikanti na bazi ulja ili silikona oštećuju materijal i njegova površina postaje ljepljiva ili dolazi do pojave mrlja. Višekratnom upotrebom s takvim lubrikantima materijal gubi svoja svojstva, može se ukrutiti i prestati biti podatan, može doći do pukotina i posljedičnog uništenja cijelog umetka.

Količina potrebnog lubrikanta ovisi o modelu kojeg koristite! Pravilnije unutarnje teksture s manje naglašenih izbočina, proreza, suženja i proširenja zahtjevaju manje lubrikanta i rjeđe ga treba ponovo nanositi.

Intenzivnije teksture, s većom količinom različitih izbočina, utora i razlika u unutarnjim promjerima trebaju veću količinu lubrikanta, jer se sve te izbočine i utori trebaju prekriti slojem lubrikanta. Osim veće količine lubrikanta, intenzivnije teksture znače i da će čišćenje biti zahtjevnije te da ćete prstima trebati očistiti sve tragove korištenja iz svih utora i proreza.

Kako biste uživali u još realističnijem osjećaju pri korištenju Fleshlighta, umetak možete prethodno zagrijati na temperaturu tijela uranjanjem u zdjelu tople vode na 10 minuta ili koristeći Fleshlightov Sleeve Warmer. U vodi možete zagrijati i lubrikant za još bolje iskustvo.

Nadalje, želite li svoj Fleshlight pretvoriti u handsfree masturbator, možete ga fiksirati jastucima na krevet ili kauč ili koristiti neki od specijaliziranih komada opreme napravljenih upravo za Fleshlight, poput Fleshlight Shower Mounta.

Čišćenje

Fleshlightov patentirani Superskin materijal još uvijek je pažljivo čuvana tajna, no za razliku od brojnih sličnih realističnih materijala, Superskin garantira dugovječnost uz odgovarajuću brigu.

Fleshlight je napravljen od vrlo dugovječnog materijala, no kako biste spriječili pojavu bakterija ili plijesni, nužno je masturbator temeljito očistiti nakon svakog korištenja. Plijesan nastaje kada je unutrašnjost kanala izložena vlazi (iz ostataka sperme ili lubrikanta), odnosno kada masturbator nije potpuno suh prije skladištenja.

Pravilno čišćenje Fleshlighta:

– izvadite umetak iz kućišta i isperite unutrašnjost kanala pod mlazom mlake vode. Otvor na dnu prekrijte dlanom, napunite kanal vodom i drugom rukom zatvorite otvor na vrhu. Protresite i isperite ponovo

– isperite umetak izvana

– umetak možete detaljnije očistiti i izopropilnim alkoholom ili Fleshlight sredstvom za čišćenje, što uništava bakterije i sprečava nastanak plijesni

– za čišćenje nemojte koristiti običan sapun i sredstva za čišćenje jer sadrže ulja koja mogu oštetiti materijal

– ostavite da se umetak potpuno osuši, i tada ga nasipajte Fleshlight prahom za održavanje igračaka.

SAVJET:
Umetak možete napudrati tako da ga položite u vrećicu sa zatvaračem i unutar vrećice posipate puderom. Zatvorite vrećicu, protresite, izokrenite umetak i ponovite postupak i sigurni ste da je cijela površina masturbatora pokrivena puderom i zaštićena. Na ovaj način možete i skladištiti svoje Fleshlight umetke, jer tako oni nisu izloženi vlazi, prašini i prljavštini ni vanjskim utjecajima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.