Vodič za početnike – ljubavne lutke

love_doll

Ukoliko ne znate puno o ljubavnim lutkama, ovaj članak je za vas. Ljubavne lutke su lutke namjenjene za simulaciju seksa, većina ih je ženskog roda s tri otvora: oralnim, vaginalnim i analnim. Glavna svrha lutke je muška masturbacija i simulacija seksa no često se kupuju i kao zabavni pokloni (djevojačke, momačke).

Ljubavne lutke pružaju “hands free” seksualnu stimulaciju i penetraciju u položajima gotovo identičnim kao da ste s pravim partnerom. S time su bliže osjećaju pravog seksa od običnih masturbatora te mnogi muškarci rado istražuju uzbuđenja koja im lutke mogu pružiti.

Lutke mogu biti odličan način kako bi u spavaćoj sobi manje iskusni muškarci mogli vježbati svoje vještine vođenja ljubavi te skupili samopouzdanje prije potrage za pravom ženom.

Vrste ljubavnih lutki

Početniku se svijet ljubavnih lutki može činiti kompliciran s obzirom da na tržištu postoji zaista puno raznih modela, predlažemo da dobro istražite što točno želite prije nego se odlučite za kupovinu.
Najčešće se prodaju dvije vrste: jeftinije PVC lutke na napuhavanje te realistične lutke od materijala koji su na dodir vrlo slični koži.
PVC lutke na napuhavanje najčešće imaju tri otvora koji su uglavnom napravljene od istih materijala kao i ostatak lutke. Određeni modeli umjesto standardnih otvora imaju umetke poput masturbatora kako bi poboljšali osjećaj. Također modeli sa vibrirajućom vaginom nisu tako rijetki.

Vivid Raw – Juicy Juggs ljubavna lutka
Realistične lutke dolaze uglavnom sa dosta većom cijenom no pružaju mnogo više zbog kvalitetnije izrade, čvršćeg tijela koje više podsjeća na pravo te materijala koji simuliraju pravu ljudsku kožu. Naravno, kod realističnih lutki također nije zanemarivo ni održavanje koje često nije samo ispuhavanje i čišćenje kao kod lutki na napuhavanje već uključuje korištenje pudera i sličnih preparata za čišćenje i održavanje kako bi trajnost igračke bila što duža.

Pipedream Extreme – Fuck Me Silly Masturbator 2
Također, mogu se nabaviti i modeli oblikovani kao određeni dio tijela.

Kako odabrati

Cijena lutke ovisi o veličini i mogućnostima koje igračka pruža. Najjeftinije lutke na napuhavanje napravljene su od PVC-a, moraju se ispuhati nakon upotrebe te neće pružati realističan osjećaj na dodir. Visoko kvalitetne i osjetno skuplje lutke napravljene su od silikona ili drugih materijala koji simuliraju ljudsku kožu i koji pružaju mnogo realiniji osjećaj. Odabir pravog modela za vas često će ovisiti o vašim željama i preferencijama te financijskim mogućnostima.
Određeni modeli napravljeni su prema vašoj omiljenoj porno zvjezdi te s time možete stvoriti atmosferu kao da ste zaista s njom.

Kako koristiti

Koristiti ljubavnu lutku za seks će sigurno biti drugačije od seksa s pravim partnerom. Obavezno morate koristiti puno lubrikanta jer naravno lutke nemaju nikakvu lubrikaciju. Možete razmisliti i o koristenju kondoma s vašom lutkom kako bi olakšali naknadno čišćenje. Kad smo kod higijene, vrlo je važno da dobro očistite svoju lutku prije i poslije svakog korištenja, oprati ju možete sapunom i mlakom vodom (ovisno o materijalu izrade).
Kod lutki na napuhavanje naravno pripazite da je ne probušite te ne naslonite na neki oštri predmet koji bi ju mogao oštetiti.

Ljubavne lutke mogu vam pružiti mnogo seksualnog zadovoljstva te ispuniti vaše najluđe fantazije. Definitivno ih probajte.