Vodič za početnike – sexy igre za predigru

igre_parovi

Bilo da ste u vezi već godinama ili ste tek upoznali nekog novog, sexy igre za parove su odličan način da dodate uzbuđenje u vašu vezu. Vrijeme je da otkrijete što točno vaš partner želi, iskusite nove stvari te stvorite lude noći za pamćenje.

Predigra ne mora biti samo ljubljenje, grljenje i maženje, već i igranje osjetilima, erotskim masažama i igrama za parove. Počastite sebe i svog partnera fantastičnom predigrom.

Igre za parove

Kheper Games – 4Play

Sexy igre za parove u obliku kartaških igri, kocki za bacanje ili standardnih igri na ploči stvaraju osjećaj povezanosti i zaigranosti između parova te podižu seksualne tenzije. Seks je zabava i u njemu treba uživati, a sexy igre za parove kao uvod u seksualni odnos su odlična stvar za postizanje toga. Među igrama za parove možete pronaći sve, od setova za romantične igrice pa do kinky setova za one željne eksperimentiranja.

Senzualne masaže

Kheper Games – Massage Seductions

Senzualne masaže su idealan način da se spojite psihički i fizički sa svojim partnerom. Za mnoge od nas, biti dodirivan od strane našeg partnera je vrlo uzbuđujuće pa samim time ima smisla da je masaža jedan od najintimniih vrsta dodira te odličan način da opustite tijelo i um te se potpuno prepustite seksualnim užicima. Masažna ulja ili svijeće idealna su za ostvarivanje toga, nema boljeg načina da partneru pokažete da vam je privlačan od senzualne masaže koja to vrišti svakim pokretom.

Igre osjetilima

Rianne S – Ana's Trilogy Set 1

Kada jedno osjetilo smanji svoju funkciju ostala se pojačavaju, iz tog razloga igranje sa povezima za oči, vezanjem i draženjem peruškama stvara neodoljivi osjećaj iščekivanja i napetosti. Definitivno nemojte preskakati taj vrlo zanimljivi dio predigre, tko zna kamo će vas odvesti.