Vodič za početnike – We-Vibe

We-Vibe

Kada se spomene vibrator većini na pamet pada isključivo ženska samostalna masturbacija, ali kroz godine razvijanja seksualnih igračaka nastali su i vibratori za parove koji se koriste tijekom vođenja ljubavi. Najpoznatiji vibrator za parove i najprodavanija igračka za parove na svijetu zove se We-vibe i danas pišemo baš o njoj.

2008. godine tvrtka Standard Innovations prvi puta predstavlja vibrator za parove pod nazivom We-Vibe, igračku u obliku slova „C“ namijenjenu za korištenje tijekom seksualnog odnosa. Od tog trenutka pojam vibratora u seksualnom životu parova poprima posve drugačiji smisao.

Kroz proteklih nekoliko godina, brand We-Vibe nadmašio je sam sebe. Počevši od kompletnog anatomskog redizajna, redizajna materijala, pa do top ideje s aplikacijom We-Connect koja omogućava upravljanje ovom zanimljivom igračkicom putem mobitela, gdje god se nalazili i koliko vas god kilometara dijelilo.

Do sad We-vibe je izbacio sveukupno 7 različitih modela We-vibe vibratora za parove, od kojih su danas aktualni We-vibe Unite, We-vibe Match i We-Vibe Sync.

Svi modeli imaju punjivu bateriju koja pruža vrhunske vibracije kroz vrlo dobro optimizirano trajanje. Punjač ujedno služi i kao kutija za pohranu, a sama igračka nema utor za kabel, već se puni indukcijski – polaganjem na punjač, čime omogućava vrlo detaljno čišćenje te korištenje i u kadi.

Svi modeli izrađeni su od 100% medicinskog silikona najviše gradacije, u potpunosti su vodootporni, te imaju po dva elektro motora (jedan u svakom kraju) koji pružaju razne modove vibracija a stimuliraju istovremeno klitoris i G-točku.

Kod We-Vibe 4 Plus modela postoji mogućnost instalacije dodatnih modova vibracija putem aplikacije za mobilne uređaje. We-Vibe 4 Plus (i noviji, We-Vibe Sync) kompatibilan je s Bluetooth Smart Ready (Bluetooth 4.0) uređajima, uključujući iPhone (4S/iOS7 ili noviji) te Android uređajima (OS 4.3 ili noviji).
Uz par klikova software je instaliran, što vam omogućava beskrajne trenutke uživanja tijekom seksa ili pak na drugom kraju svijeta.

Najnoviji u nizu, We-Vibe Sync, uvodi revolucionaran dizajn koji polazi od misli da je svako tijelo različito – i stoga se prilagođava vašoj specifičnoj anatomiji. Popularnom C obliku dodane su dvije prilagodljive točke koje omogućuju pozicioniranje dvaju krajeva točno pod kutem koji želite, i na taj način možete imati više ili manje direktnu stimulaciju.

We-Vibe Sync također po prvi puta uvodi senzor za zvuk, tako da uređaj možete namjestiti da reagira na zvukove iz okoline, bila to glazba iz okoline ili partnerov glas.

Kako koristiti

We-Vibe je dizajniran kako bi riješio čest problem parova – nedostatak klitoralne stimulacije tijekom seksa. Igračka se umeće u vaginu te zbog specifičnog oblika slova „C“ pokriva i G-točku i klitoris. Ujedno ostavlja dovoljno prostora za penetraciju, u kojoj oba partnera jednako uživaju stimulirani ugodnim vibracijama koje se mogu regulirati po intenzitetu i vrsti.

we-vibe-libido

Namažite sebe i igračku vodenim lubrikantom te umetnite u vaginu. Partnerov penis ulazi pored We-vibe-a i u vibracijama uživate oboje tijekom seksualnog odnosa.

Prije i poslije svakog korištenja igračku dobro operite u mlakoj vodi s blagim sapunom te osušite prije pospremanja.

We-Vibe naravno možete koristiti i prilikom samostalne masturbacije gdje vas sigurno neće razočarati svojim brojnim snažnim modovima vibriranja.

Unesite svježinu i novitete u vašu vezu i uživajte uz vrhunski We-vibe vibrator za parove.