Zračna vs. vodena pumpa vs. extender – kako povećati penis?

Zračna vs. vodena pumpa vs. extender

Povećanje penisa je vještina, i to jedna od onih koje se stječu kroz duži period vremena. Kako bi pritom bili čim uspješniji i zadovoljniji rezultatima, možete koristiti neki od uređaja napravljen upravo za tu svrhu. No, koji odabrati?

Što je jedno, što drugo, a što treće?

Penis pumpe funkcioniraju po principu pritiska – izbacivanjem vode ili zraka iz komore potiče naviranje krvi u penis i širenje tkiva, čime penis otiče van svojih standardnih proporcija. Redovitim treningom penis kroz duži period vremena može postati veći i širi.

Men Only - Jack Pump penis pumpa

Najvažnija razlika između zračne i vodene pumpe je u sigurnosti i efikasnosti – zrak se pod pritiskom ponaša nepredvidivo i ako vakuum u cilindru nije ujednačen, pri pumpanju dolazi do nejednakog pritiska na penis. Pritom, u izrazito rijetkim slučajevima, može doći do podljeva krvi, ispupčenja tkiva ili savijanja penisa. S vodom nema tih poteškoća – stabilna je pod pritiskom i tlak se raspoređuje ravnomjerno, čime dolazi do uniformnog širenja tkiva.

Cal Exotics - Penis Extender

Penis extender je vrsta mehaničke sprave koja (najčešće pomoću mehanizma s navojima) fizički rasteže penis, slično kao što funkcioniraju manualne vježbe poput jelqinga.

Što je bolje za mene?

Ukoliko ste potpuni početnik, za povećanje penisa (i općenito kvalitetu erekcije) preporučuje se zračna pumpa. Niža inicijalna investicija u kombinaciji s momentalno zavodoljavajućim rezultatom (penis prepunjen krvlju) psihološki su odličan start za sve koji žele uložiti svoje vrijeme u bolje seksualno zadovoljstvo.

Vodene pumpe namijenjene su iskusnijim korisnicima koji imaju iskustva sa zračnima i žele uvelike unaprijediti kvalitetu treninga, udobnost i uložiti u rezultate.

Extenderi su negdje na sredini – na tržištu ima cjenovno pristupačnijih, a i onih skupljih. Ako ste potpuni početnik, opet bismo preporučili povoljnije opcije kako za isprobavanje ovog vrlo specifičnog efekta na penis ne biste trebali uložiti veliku svotu novaca. Ukoliko odlučite da je to pravi način za povećanje penisa za vas, uvijek možete investirati u kvalitetniji i efikasniji model.

Okolnosti korištenja – aspekt praktičnosti

Vodene pumpe najlakše je koristiti tijekom tuširanja ili kupanja u kadi, što će pružiti i najbolje rezultate jer će tkivo biti opušteno i zagrijano (iz tog se razloga ne preporučuje korištenje s hladnom vodom od koje se testisi mogu povući prema gore).

Zračne pumpe možete koristiti bilo kad, no svakako je preporučljivo prethodno zagrijati tkivo masažom kako bi se umanjila mogućnost ozljede.

Ovisno o režimu treninga, pumpanje (bilo zračnom, bilo vodenom pumpom) bi trebalo odraditi minimalno jednom dnevno, a napretkom treninga i češće.

Penis extenderi se u pravilu nose nekoliko sati na dan, mogu se nositi ispod odjeće pri obavljanju svakodnevnih poslova, tako da su donekle zahvalniji za korištenje – nakon što ih namjestite, možete raditi nešto drugo, dok ste kod pumpe posvećeni isključivo vježbi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.