Kako joj pružiti višestruke orgazme

Kako joj pružiti višestruke orgazme

Ah, ti legendarni višestruki orgazmi. Nema teme o seksu koja u muškom društvu rezultira s više hvalisanja i lovačkih priča – krajnje je vrijeme da se iz riječi prijeđe na djela. Ukratko ćemo razložiti temeljne preduvjete, podijeliti nekoliko ključnih savjeta, razoriti par starih mitova i pripremiti vas za pružanje nezaboravnog iskustva svojoj partnerici.

Kuća se gradi od temelja

Glavni preduvjet svake fantastične (čitaj: iole uspješne) seksualne eskapade je pravilna priprema u vidu predigre. Iako muškarcima često ne treba ništa više od pogleda ili seksi povjetarca, našim nježnijim polovicama treba više pažnje. Ipak imamo potpuno različitu genitalnu aparaturu. Žene trebaju više stimulacije, kako mentalne tako i fizičke, kako bi im genitalije bile dovoljno prokrvljene i lubricirane te tako spremne za direktniji podražaj. Muškarci često znaju samo navaliti ko sivonje, a da partnerica nije došla ni blizu stadija napaljenosti, a kamoli da je spremna za penetraciju.

Rješenje? Počnite se pripremati već i prije nego ste se našli uživo. Nazovite i ispričajte što namjeravate, pošaljite eksplicitnu poruku, vizualizirajte koliko ju želite izazovnom fotkom. Uvijek se sjetite da je mozak najveći spolni organ, a kada i dođe do predigre, nemojte zanemariti niti ostale, često nepravedno zanemarene erogene zone poput uši, trbuha, stopala,…

Dame imaju prednost

Vodite se maksimom “strpljen – spašen”. Nijedno ne smije žuriti do orgazma. Muškarac se mora suzdržavati kako bi ženi pružio dovoljno konstantne stimulacije i vremena da dostigne vrhunac, dok u isto vrijeme žena mora biti prepuštena samom činu i ne fokusirati se na sam orgazam. Iščekivanje, nervoza i frustracija su apsolutno kontraproduktivni postizanju seksualnog užitka. Poigrajte se jedno s drugim, istražujte, pipkajte, štipajte, dirajte, čačkajte, mazite i pazite.

Dovedite svoju partnericu do prvog orgazma oralno kako joj klitoris i vagina ne bi bili previše iziritirani za daljnju stimulaciju. Mnogi ne znaju da i ženama treba neko vrijeme za oporavak nakon orgazma kao i muškarcima. Kod muškaraca je to samo vidljivije zbog gubitka erekcije nakon ejakulacije. To je tzv. refrakcijski period u kojem se tijelo – prvenstveno krvožilni i živčani sustav oporavljaju od ekstatičnih učinaka orgazma. Kod velikog broja žena tada dolazi do pretjerane osjetljivosti klitorisa što, ukoliko je izložen daljnjem podražaju, može biti neugodno čak i bolno. Pustite klitoris malo na miru. Treba mu bar 30 sekundi da dođe do daha. Za to vrijeme igrajte se s drugim erogenim zonama, ljubite se, budite maštoviti i rasplamsajte žar za dalje.

Nakon prvog orgazma stvari mogu postati malo žešće. Nakon što se odmorio, klitoris je, kao i penis pri drugom pokušaju, nešto manje osjetljiv. Namjestite se u pozu koja najbolje odgovara vašoj partnerici. Bilo da je ona gore, doggy style ili neka druga poza najvažnije je da ona ima najbolju kontrolu nad stimulacijom. Na taj način ona određuje tempo, jačinu i kut podražaja koji će ju najbolje dovesti do idućeg vrhunca. Ponavljajte te tehnike, istražujte što vam oboje najbolje odgovara i uskoro ćete ju bez pola muke dovoditi do multiorgazmičkog ludila bilo kada i bilo gdje.

Polako i razigrano do cilja

Morate “osluškivati” i osjećati jedno drugo tijekom seksa. Riječima seksologinje Alexandre Katehakis: “Mnogi ljubavnici se previše žure: utrkujući se prema orgazmu propuštaju uzbuđenje svih onih senzualnih krivudanja i istraživanja na putu”. Budite otvoreni za nova iskustva i nemojte se bojati eksperimentirati i istraživati svoje erotske fantazije i nove načine stimulacije. Žurba prema cilju, s čije god strane da ona dolazi, neće vas dovesti do svih tjelesnih i emocionalnih vrhunaca za koje ste sposobni.

Svi imaju vrlo individualnu granicu seksualne “izdržljivosti”, ali ona se, kao i mnoge druge tjelesne sposobnosti, može mijenjati kroz vježbu i praksu – masturbacijom ili primjenom različitih vježbi poput Kegelovih i tehnika poput edginga. Samokontrola i odgađanje vlastitog užitka često u konačnici dovodi do snažnijeg i intenzivnijeg orgazmičkog iskustva. Budite razigrani i avanturistični, a prije svega imajte razumijevanja i poštovanja za potrebe onog drugog u krevetu i u trenu ćete postati uigran orgazmirajući seksi tim.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.