10 savjeta kako zadovoljiti muškarca

Kako zadovoljiti muškarca

Muškarac. Taj delikatan i profinjen mehanizam s nešto više dlaka na licu od svojeg ženskog parnjaka ponekad je tako kompleksan i složen da bi vam trebao priručnik samo za složen proces zadovoljenja istoga. Pružamo vam, stoga, priručnik za složen proces zadovoljenja istoga.

1. Budite prosti, glasni i jasni

Tzv. dirty talk ne mora uvijek biti stilski savršena rečenica u formi subjekt+predikat+ objekt + “jebote”. Budite nerazgovjetni, nekoherentni, dahćite usred riječi i nemojte imati previše smisla. Ljepota dirty talka je u ušima slušača, stoga se prepustite i dajte mu do znanja koliko vas je raspametio i oduzeo vam moć smislenog govora.

2. Samopouzdanje je ključ

Čak i ako ne vole dominantne žene, muškarci vole žene koje imaju samopouzdanja. Što i ima smisla – samopouzdanje je seksi i ako želite biti voljeni i maženi i paženi, počnite od sebe. Ako ne volite same sebe, teško je očekivati da vas drugi vole.

3. Vrijeme je za razgovor – o stimulaciji prostate

Prije ili kasnije u svakoj vezi dođe na tapetu razgovor o analnom seksu. Bilo da se to dogodilo usred romantične večere ili posebno dosadne epizode sapunice, razgovor o prošlim iskustvima i budućim željama, nadanjima ili strahovima vezanim uz njen, ali i njegov analni otvor pojavit će se pred vama i stoga budite spremne. Budite spremne jasno iscrtati svoje granice, koje god one bile, kao i predočiti okvir svojih želja vezanih uz pružanje zadovoljstva njemu analnim putem, kao i popularnom masažom prostate. Razgovorljiv par je sretan par.

4. Laskajte, komplimentirajte, dižite ego

Koliko god on bio uvjeren u svoje sposobnosti i biološke predispozicije, muškarac će vrlo rado čuti i vidjeti koliko vam je seksi i koliko volite njega, a posebice koliko volite Njega. Penisoljublje, u svakom smislu te izmišljene riječi, pravi je ključ do njegovog srca.

5. Budite zaigrane

Opušten stav i zaigran pristup seksu i svemu vezanom uz njega drugi je ključ do njegovog srca, jednako kao što će i opušten i zaigran stav generalno povoljno utjecati na vaš odnos i raznolikost seksualnog života.

6. Misija: Frenulum – locirati, stimulirati, osvojiti!

Tražimo li ultimativnu točku za zadovoljenje na muškom tijelu, velikim X možemo označiti penis. A tražimo li ultimativnu točku za zadovoljenje na penisu, velikim X možemo označiti frenulum. Ta nakupina kože s donje strane prepucija ekvivalent je klitorisu, stoga u vašim traganjima za muškim vrhuncima posebnu pažnju posvetite tom mjestu, bilo jezikom, bilo prstima ili rukom uz izdašne količine lubrikanta za senzacionalno iskustvo.

7. Počnite od sebe

Ne libite se s vremena na vrijeme pred njim ili usred predigre (primjerice, dok mu pružate oralni seks) sretno i veselo poigrati same sa sobom. Osim što je to odličan način da pokažete koliko ste opuštene pred njim i koliko vam je oralac uzbudljiv, ujedno je i njima vrlo, vrlo seksi. Ponovo, riječ je o samopouzdanju i spontanosti i osjećaju da ste posve prepuštene i prirodne pred njim.

8. Pokažite mu da ga želite

Osim spomenutog penisoljublja, često se prepustite i spontanim izljevima strasti, strastveno ga ljubite, primajte za guzu i šaputajte vrckave nepristojne stvari u uho. Svi mi, i muškarci i žene, volimo dominirati i osjetiti da se nad nama dominira i te promjene seksualne dinamike naš odnos čine raznolikim i svježim – stoga nema razloga da se usidrimo samo u jednoj ulozi.

9. Pružite mu predigru iz snova

Bezočne laži i urbane legende o tome da muškarci ne vole predigru srušite predigrom za pamćenje – posvećivanjem puno, puno ljubavi i pažnje svim njegovim erogenim zonama koje ćete stimulirati svim raspoloživim alatima, a onda se bacite na oralac koji još dugo neće zaboraviti.

10. Oralac koji još dugo neće zaboraviti

Tri ključne stvari moramo zapamtiti za svaki dobar oralac – vlaga, pritisak i tempo. Ako ijednu od njih ne napravite dobro, cijela stvar pada (u vodu), stoga počnimo redom – suhi oralac zvuči pomalo paradoksalno, a ako bolje razmislimo, i vrlo neugodno. Ukratko, imajte dovoljnu zalihu sline i sve će teći glatko. Pritisak koji mu odgovara je vrlo individualna stvar, i za savršen pritisak potrebna je samo vježba, vježba i vježba. I na kraju, tempo je ona mala kap koja će preliti čašu i gurnuti ga preko ruba u bezdan orgazma – pratite kako diše i postepeno ubrzavajte.

Ovdje možete pročitati i naš članak kako zadovoljiti ženu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.